Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑλημέρα σε όλες!

Απορία...πότε αρχίζε να φαίνεται σε εμάς τίς ίδιες (και όχι τους γύρω μας και έντονα κάτω από τα ρούχα.. αυτο σίγουρα καποια στιγμή γίνεται!;) ) η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης??σε ποιά εβδομάδα της κύησης?

διότι στην αρχή είσαι έγκυος...και παλεύεις να το πιστεψεις!!:dry::blush:

ειδικά όταν δεν έχεις ούτε εμετούς ούτε αναγούλες παρά μόνο ένα στήθος πολύ ευαίσθητο και μεγάλωμένο...αναρωτιέσαι...ρε μπαααςςς και έκαναν λάθος στο εργαστήριο με την χωριακή??:blink: :blink: :blink:

σε λίγες μέρες θα πάω και την πρώτη επίσκεψή μου στον γιατρό και θα δω το φασολάκι μου στα σίγουρα...αλλα εξωτερικά??πότε θα αρχίσει η κοιλίτσα να στρογκυλεύει??λιγάκι..?B) B) :lol: :lol: :lol:

Δημοσίευση

Καλημερα cris! Εμενα αρχισε να φαινεται η κοιλιτσα μου εκει κοντα στην 12η εβδομαδα και παλι μην φανταστεις και πολυ. Ηταν σαν να ειχα φαει ενα αρνι μονη μου!:lol: Μετα την 16η αρχισα να καταλαβαινω την εγκυμοσυνη. Καλημερα και καλη κυηση!

Δημοσίευση

Καλημερα cris! Εμενα αρχισε να φαινεται η κοιλιτσα μου εκει κοντα στην 12η εβδομαδα και παλι μην φανταστεις και πολυ. Ηταν σαν να ειχα φαει ενα αρνι μονη μου!:lol: Μετα την 16η αρχισα να καταλαβαινω την εγκυμοσυνη. Καλημερα και καλη κυηση!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, το ίδιο με σένα είχα πάθει και εγώ δεν είχα πόνους εμέτους ζαλάδες τίποτα Και έλεγα ρε μπας και δεν είμαι έγκυος ?? μόνο στήθος πρησμένο, περίπου και εμένα από την 12 εβδομάδα φάνηκε ξέρεις παίζει ανάλογα και το σώμα, εγώ ήμουν πάντα αδύνατη και χωρίς κοιλία και φάνηκε αμέσως! Αλλά σε μένα φαίνονταν η διάφορα νωρίτερα γιατί ήξερα το σώμα μου. Με το καλό κοπέλα μου να υποδεχτείς το μωράκι σου, γερό και δυνατό

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, το ίδιο με σένα είχα πάθει και εγώ δεν είχα πόνους εμέτους ζαλάδες τίποτα Και έλεγα ρε μπας και δεν είμαι έγκυος ?? μόνο στήθος πρησμένο, περίπου και εμένα από την 12 εβδομάδα φάνηκε ξέρεις παίζει ανάλογα και το σώμα, εγώ ήμουν πάντα αδύνατη και χωρίς κοιλία και φάνηκε αμέσως! Αλλά σε μένα φαίνονταν η διάφορα νωρίτερα γιατί ήξερα το σώμα μου. Με το καλό κοπέλα μου να υποδεχτείς το μωράκι σου, γερό και δυνατό

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

Ειναι θεμα σωματοτυπου ,αλλα και αν ειναι 1η ή 2η εγκυμοσυνη.Λενε πως στη 2η εγκυμοσυνη,φαινεται πολυ πιο γρηγοτα η κοιλιτσα.Παντως ,κι εγω θα ελεγα πως αρχισε να φαινεται μετα το πρωτο τριμηνο!Πρεπει να ημουν 4,5μηνων οταν με ρωτησε καποια αγνωστη στο δρομο ,αν ειμαι εγκυος!Απο τους 6 μηνες ομως και μετα ,θα το βλεπουν ολοι,ανεξαρτητως παρατηρητικοτητας.....!:silly:

Δημοσίευση

Ειναι θεμα σωματοτυπου ,αλλα και αν ειναι 1η ή 2η εγκυμοσυνη.Λενε πως στη 2η εγκυμοσυνη,φαινεται πολυ πιο γρηγοτα η κοιλιτσα.Παντως ,κι εγω θα ελεγα πως αρχισε να φαινεται μετα το πρωτο τριμηνο!Πρεπει να ημουν 4,5μηνων οταν με ρωτησε καποια αγνωστη στο δρομο ,αν ειμαι εγκυος!Απο τους 6 μηνες ομως και μετα ,θα το βλεπουν ολοι,ανεξαρτητως παρατηρητικοτητας.....!:silly:

Δημοσίευση

Η δικιά μου κοιλίτσα άρχισε να φαίνεται πρόσφατα, γύρω στην 22η εβδ, τώρα που είμαι 25εβδ κ κατι ακόμα δεν είναι σίγουρος ο άλλος που με βλέπει αν είμαι έγκυος ή πήρα κιλά:blink: :blink: :blink: , μου την έχει δώσει στα νεύρα αυτή η κατάσταση!

Αλλά εξαρτάται απο το σωματότυπο, εγώ είμαι 1,78μ και έχω και μεγάλο άνοιγμα στη λεκάνη, οπότε η μπουμπού έχει πολύ χώρο να κινηθεί πέρα δώθε!!! Α, δεν έχω πα΄ρει και πολλά κιλά, 2 προς το παρών.;) ;)

Δημοσίευση

Η δικιά μου κοιλίτσα άρχισε να φαίνεται πρόσφατα, γύρω στην 22η εβδ, τώρα που είμαι 25εβδ κ κατι ακόμα δεν είναι σίγουρος ο άλλος που με βλέπει αν είμαι έγκυος ή πήρα κιλά:blink: :blink: :blink: , μου την έχει δώσει στα νεύρα αυτή η κατάσταση!

Αλλά εξαρτάται απο το σωματότυπο, εγώ είμαι 1,78μ και έχω και μεγάλο άνοιγμα στη λεκάνη, οπότε η μπουμπού έχει πολύ χώρο να κινηθεί πέρα δώθε!!! Α, δεν έχω πα΄ρει και πολλά κιλά, 2 προς το παρών.;) ;)

Δημοσίευση

Εμένα μου φάνηκε απο τον 2ο μήνα. Ημουνα 42 κιλά όμως γι αυτό. Τώρα είμαι στον 7ο και έχω πάρει 12 κιλά. Τα χρειαζόμουνα όμως γιατί ήμουνα πολύ αδύνατη...Εχω αρκετά μεγάλη κοιλιά και μου πονάει πολύ η μέση μου επειδή δεν είχα συνηθίσει το βάρος...

Θα ανεβάσω και φώτο κάποια στιγμή....

Δημοσίευση

Εμένα μου φάνηκε απο τον 2ο μήνα. Ημουνα 42 κιλά όμως γι αυτό. Τώρα είμαι στον 7ο και έχω πάρει 12 κιλά. Τα χρειαζόμουνα όμως γιατί ήμουνα πολύ αδύνατη...Εχω αρκετά μεγάλη κοιλιά και μου πονάει πολύ η μέση μου επειδή δεν είχα συνηθίσει το βάρος...

Θα ανεβάσω και φώτο κάποια στιγμή....

Δημοσίευση

Εμενα αρχισε να φαινεται απο τα μεσα του 4 μηνα αλλα νομιζω οτι ητανε απο το φαι οχι απο το μωρο :P :P Ξεκινησα βεβαια με 3 κιλα επιπλεον βαρος απο αυτο που ειχα συνηθως. Τωρα ειμαι στον 6 μηνα κ εχω παρει 8 κιλα και φαινεται για τα καλα!!!!! Ενα μηλο στο στομα μου λειπει κ ειμαι ετοιμη για το φουρνο με πατατες ετσι οπως εχω στρογγυλεψει :woohoo:

Δημοσίευση

Εμενα αρχισε να φαινεται απο τα μεσα του 4 μηνα αλλα νομιζω οτι ητανε απο το φαι οχι απο το μωρο :P :P Ξεκινησα βεβαια με 3 κιλα επιπλεον βαρος απο αυτο που ειχα συνηθως. Τωρα ειμαι στον 6 μηνα κ εχω παρει 8 κιλα και φαινεται για τα καλα!!!!! Ενα μηλο στο στομα μου λειπει κ ειμαι ετοιμη για το φουρνο με πατατες ετσι οπως εχω στρογγυλεψει :woohoo:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ CRIS.ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑΣ.ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 16 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΠΛΑΚΑ.ΑΡΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ CRIS.ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑΣ.ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 16 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΠΛΑΚΑ.ΑΡΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...