Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΓΡΑ......

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΤΙ ΥΓΡΑ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΠΕΖ ΤΑ ΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΣΠΡΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΩΠΑ. ΥΓΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ "ΣΤΑΖΟΥΝ" ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα, εγω παθαινα κατι αναλογο με αυτο που λες..

το παθαινα για 4-5 μερες καθε φορα που αλλαζα μηνα..

και παντα ειχα παρα πολλα υγρα

αλλα εκεινες τις μερες (επειδη αλλαζα μηνα) τυχαινε να παω στο γιατρο μου του το ελεγα με κοιταζε και μου ελεγε οτι ολα ειναι φυσιολογικα..

τωρα δεν ξερω.. παρε ενα τηλ κ εν αναγκη να πας να σε δει

εγω ειχα βγαλει κατι καφε υγρα,πηρα την γιατρο μου εκανε τις απαραιτητες εξετασεις και ενα τεστ να δει μηπως ειναι αμνιακα,ηταν ολα καλα απλα μου πε ξεκουραση,τωρα ανα διαστηματα βγαζω σαν και σενα αλλα δεν ανυσηχω την εχω παρει ξανα τηλ και μου πε αν συνεχιζοντε η συνοδευοντε απο πονο να παω απο κει,γενικα σε αυτην την βδομαδα που ειμαι βγαζω αρκετα,ομως δεν αφηνουμε τιποτα στην τυχη αμεσως τηλ την γιατρο,μονο εκεινη ξερει ;)

• 2 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!! ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΓΟΥΡΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΡΕΜΑ DACTARIN ΚΟΛΠΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!!!

αν έχεις κ φαγούρα ειναι πολυ πιθανο να ειναι κολπιτιδα. Ακριβως τα ιδια παθαινω σχεδον καθε μηνα απο τον 5ο κ μετα.

ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο λογω της μεγαλης υγρασιας που επικρατει στον κολπο. ρωτησα αν ειναι κατι κακο για την εγκυμοσυνη- μου ειπε οτι μονο στον τοκετο μπορει να κανει τον κολπο λιγο πιο 'τραχυ' κ να μην γλιστρισει οπως πρεπει το μωρο- ευκολα δλδ- οπότε δινουν θεραπεια. κ γω Daktarin έβαλα -την 1η φορα. τις επομενες φορες μου κρατησε 1-2 μερες κ μετα υποχωρησε. τωρα που μιλαμε μου περασσε παλι απο μονο του. εντωμεταξυ καλο ειναι να γινεται κ καλλιεργεια κολπικου υγρου. εγω θα κανω στον επομενο υπέρηχο.

ηταν ανάγκη να εμφανιζεται αυτό το ενοχλητικο σύμπτωμα?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...