Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ

Recommended Posts

Καλησπερα σας,εχω μια μπεμπουλα σχεδον 3 μηνων που εχει λιγο καιρο που ξεφλουδιζει στον ποπο και γενικα στα γεννητικα οργανα,χαμηλα στην κοιλιτσα και στα μπουτακια,την σκουπιζω με βαμβακι που εχω βρεξει με νερακι αλλα καμια φορα και με μωρομαντηλα,φταινε τα μωρομαντηλα?η πανα(χρισημοποιω pumpers)?η η κρεμα(χρισημοποιω mustela)?Αν ξερει καποια ας μου πει για να το αντικαταστησω.Ευχαριστω πολυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΩΝ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ!!ΡΩΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΑΣ!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!

καλησπερα κατι παρομοιο ειχε το μωρακι μιας ξαδερφης του αντρα μου

δεν ειναι κατι ανησυχητικο, ο παιδιατρος της ειχε πει να βαζει πολυ ενυδατικη η και λαδακι απο αυτα τα βρεφικα. ειχε περασει σχετικα γρηγορα!

• 2 weeks later...

kalispera kai xronia polla!kai emeis to idio problima eixame me thn mpampa mou!thn piga ston giatro kai mou eipe oti einai apo thn allagi thermokrasias!gia ton popo mas edwse 2 kremoules thn kenakob kai thn ntaktarin mporw na pw oti se 2 meroules itan ok kai ms eipe na thn afinoume gia ligo thn pana anoixti.oso gia to upoloipo kormaki mas edwse mia enudatiki kai twra einai ok!elpizw na boitheisa

Ευχαριστω για της αποντησεις σας.Τελικα ξεφλουδιζει και στα φρυδακια της και μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι εγκζεμα εδωσε να βαλω μια αλοιφη με κορτιζονη και στα φρυδακια και στο σωμα,αλλα δεν θελω τωρα να βαζω στο μωρο κορτιζονες,βαζω ενυδατικη proderm,στο σωμα περασε αλλα στα φρυδακια το εχει ακομη.Θα συνεχισω με την ενυδατικη και βλεπουμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...