Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Φέτος περνάμε μια δύσκολη χρονιά καθώς είναι η πρώτη φορά που τα παιδάκια μου πηγαίνουν παιδικό σταθμό με αποτέλεσμα να είναι μετρημένες οι μέρες που είναι εντελώς καλά! Ειδικά οι μύξες είναι σχεδόν μόνιμη κατάσταση και ήδη ο ένας έχει περάσει δύο φορές ωτίτιδα και ο άλλος μία φορά και τώρα παλεύουμε να γλυτώσουμε και τη δεύτερη. Ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο τρόπος να τα μάθω να φυσάνε τη μύτη τους? Ακόμη δε τα καταφέρνουν καλά με αποτέλεσμα να δίνουμε μάχη κάθε φορά που είναι να τους βάλω ορό στις μύτες τους [smilie=boxing.gif]

Δημοσίευση

καλησπερα!

λοιπον, ο δικος μου ειναι 20 μηνων και τη φυσαει (οχι πολυ καλα) εδω και 2 μηνες σχεδον.

του εκανα συνεχεια οτι φυσαω τη δικη μου (σαν παιχνιδι) και ξεκαρδιζοταν!!

απο καποιο σημειο κ μετα επειδη ηθελε να το κανω, αρχισε να το κανει μονος του για να δω τι θελει!

κ μη φανταστεις οτι τη φυσαει κανονικα πλεον, απλα τα χοντρα τα βγαζει!

δοκιμασε να τους δειχνεις πως φυσας εσυ τη μυτη σου, στα πλαισια παιχνιδιου παντα, ισως πιασει!

Δημοσίευση

καλησπερα κ απο εμενα

αχ βρε κοριτσια κ γω την ιδια απορια εχω ..Ομως αυτο που λεει η Maimoudaki, ειναι πολυ καλη ιδεα κ ομολογω οτι θα την εφαρμοσω ..

Κυριακη μου οντως η πρωτη χρονια στον παιδικο ειναι λιγακι δυσκολη κ μεις περισυ με την μεσαια μου απο τον φεβρουαριο μεχρι τον Απριλιο επαθε 4 φορες ωτιτιδα κ η αντιβιωση εδινε κ επαιρνε ..Οσο για τον φυσιολογικο ορο ειναι σιγουρα λιγο βαναυσο αλλα τους κανει καλο ..Εγω τους βαζω παντα αρκετες φορες την ημερα ετσι ωστε να μην προλαβαινουν να πολυβουλωσουν οι μυτες τους ..Και με την συσκευη ρινικης αποφραξης το επονομαζομενο ρουφιχτιρι βγαζω οτι μπορω ..

Κουραγιο κ περαστικα σας ευχομαι !

Δημοσίευση

ισως να μην ειμαι αρμόδια , άλλα εχω ξεκινήσει ένα παιχνίδισμα-τσαχπινια και κουναω το κεφαλι μου κλεινοντας τα ματια μου και φυσαω δυνατα (σαν παιχνιδι οχι με χαρτομαντηλο) και χαμογελαω

τωρα οτι καταλάβατε καταλάβατε... :lol::D

Δημοσίευση

ισως να μην ειμαι αρμόδια , άλλα εχω ξεκινήσει ένα παιχνίδισμα-τσαχπινια και κουναω το κεφαλι μου κλεινοντας τα ματια μου και φυσαω δυνατα (σαν παιχνιδι οχι με χαρτομαντηλο) και χαμογελαω

τωρα οτι καταλάβατε καταλάβατε... :lol::D

ελα ρε ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol::lol::lol:

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Και εγω το ιδιο εκανα!! Εχει μαθει τωρα να την φυσαει αλλα δυστηχώς το εχει δει σαν παιχνιδι και θέλει να ρουφήξει και φαγητο απο την μύτη!! Παλεύω να της το κοψω το δεύτερο!!! Πάντως μαχη για τον ορο εξακολουθουμε να δινουμε, δεν νομιζω να τελειωσει ποτε αυτο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...