Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ουυυυυ τι να σου πω… Μπα δεν προσέχω πολύ πολύ… Μάλλον ήταν ορμονικό στην αρχή προσαρμοζόταν ο οργανισμός στις ορμόνες. Πλέον είναι κομπλέ κ τα πρωινά μου ζάχαρα κ όλα. Σταμάτησα κ να μετριέμαι… Εγώ το χω πει μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρει ο γιατρός μου…. Το είπε μην ασχολείσαι είναι πάρα πολύ νωρίς καμπύλη στον 6ο..
    • Θα πάω σίγουρα από βδομάδα που θα είμαι κοντά στις 8 και μετά δεν ξέρω θα μου πει!  Με διατροφή πώς πας; Προσέχεις που έλεγες; Εγώ θα κάνω εξετάσεις τέλος βδομάδας να δω και σάκχαρο και όλα αυτά
    • Ολα καλά θα πάνε αγάπη μου!! Να υποθέσω θα πηγαίνεις κάθε βδομάδα τώρα έτσι; 
    • χαχαχα λογικό, και με τα 2 μικράκια φαντάζομαι τρέχεις!  Κοίτα τα προηγούμενα παλινδρομούσαν εκεί κοντά στην 8η, άντε μέχρι 10η είναι το πιο επίφοβο.  Τι να πω..πίστη, όσο γίνεται θετική σκέψη και ένα βήμα τη φορά. Δεν είναι στο χέρι μου!     
    • Κι εγώ κορίτσι μου, στα 38 πήγα για εξωσωματικη, λόγω ηλικίας. Δεν καναμε ως τοτε την πολυ εντατικη προσπαθεια, αλλα και ο χρονος περνουσε και τελικα οι ορμονες μου βρεθηκαν οριακες. Χρειάστηκα αρκετές ωοληψιες, αλλά μόνο μία ετ και πετυχε. Αποδειχθηκε σοφη αποφαση. Καλα κανεις κ προετοιμαζεσαι. Σου εύχομαι να πετυχεις με την πρώτη! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...