Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΑΖΗ.... Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΘΩΕΣ" ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ Η ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ? ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Oi συσπασεις προετοιμαζουν τη μητρα για τον τοκετο Αρχιζουν πολλες φορες και νωριτερα απο την εβδομαδα σου Οταν ειναι ανωδυνες δεν υπαρχει φοβος Ομως πρεπει να τις παρακολουθθεις και να τις καταγραφεις Αυτην την καταγραφη (μιας ολοκληρης μερας, ) να την πεις στον γιατρο σου Αν δεις οτι πληθαινουν παλι να το πεις στον γιατρο σου (παντα να τις καταγραφεις)Καλο ειναι να ξεκουραζεσαι αρκετα(οσο μπορεις) να αποφευγεις το περπατημα και τις δουλειες του σπιτιου ΠΟλλα φιλια και να εχεις καλη υπολοιπη εγκυμοσυνη!!!!

μαρια με το καλο καταρχας το μωρακι σου.εγω μολις μπηκα στον 8ο ειχα πολλες συσπασεις και καταενα περιεργο τροπο οσο πλησιαζω να γεννησω μου μειωνονται αντι να αυξανονται.απλα απ'οσο γνωριζω πρεπει να κανεις καρδιοτοκογραφο να δει οα γιατρος σου τη συχνοτητα των συσπασεων.εγω εκανα και δεν ηταν τοσο ανησυχητικα τα πραγματα τελικα.

Από ότι ξέρω οι συσπάσεις αυτές είναι φυσιολογικές στην εβδομάδα που είσαι και προετοιμάζουν την μήτρα για την γέννα.Όπως σου έγραψαν και τα κορίτσια πρέπει να τις παρατηρείς και αν δεις να πληθαίνουν να ειδοποιήσεις τον γιατρό σου. Και να μετράς πόσο συχνά πετρώνει η κοιλία σου (έτσι μου είχε πει ο γυναικολόγος μου) . Να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς!!!!Εγώ από την δική μου περίπτωση (εγώ είχα από πάρα πολύ νωρίς) κατάλαβα πως όταν οι συσπάσεις ήταν " σοβαρές" τις συνόδευε και έντονος πόνος (σχεδόν συνεχόμενος) όπως στον περιέγραψε η apis .Με το καλό να κρατήσεις και το νέο μέλος της οικογένειας σας αγκαλίτσα.

Καλημερα μανουλες !!! Εγω εχω συσπασεις απο ην 13η εβδομαδα,οπως κ μια φιλη μου....δεν ειναι κατι τοσο ανυσηχητικο αρκει να προσεχεις τα βασικα...οχι δουλειες βαριες ,οχι βαρος κ οχι πολυ περπατημα.

Ο Γιατρος μου εχει γραψει τα utrogestan των 200mg ,3 φορες την ημερα....Αλλα να σας πω την αλη8εια

επειδη ειμαι κ πολυ τελειομανης με το σπιτι ...οκ δεν ειμαι κ ξαπλα ,ολο κ κατι κανω ,απλα φροντιζω να μην σηκωνω κα8ολου βαρος επισης τις βολτουλες μου 8α τις κανω...απλα ειμαι 1 μερα η κα8ε 2 μερες εξω κ 1 μεσα...καπως ετσι....μεχρι τωρα ολα καλα....σημερα 8α κανω κ την β.επιπεδου επιτελους,ξεχασα να σας πω οτι βρισκομαι στην 21η εβδομαδα κ το φυλο δεν το ξερω ακομα...εχω πολυ αγωνια κ πανω απ'ολα να ειναι καλα το ζωηρο μωρουλινι μου....Σας φιλω κ καλη συνεχεια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...