Μετάβαση σε περιεχόμενο

ουρεοπλασμα και μυκοπλασμα 9ο μηνα


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια ειμαι στην 37 βδομαδα και περιμενω να γεννησω.στις τελευταιες εξετασεις μου βγηκαν θετικα ουρεοπλασμα και μυκοπλασμα.ο γιατρος μου μου εδωσε αγωγη rulid των 150 και dalacin για 7 μερες.εχω πανικοβληθει στην ιδεα οτι θα παρω αντιβιωση τωρα στα τελευταια ενω δεν χρειαστικε σε ολη την εγκυμοσυνη....δεδομενου οτι γενικα ομως εχω ταλαιπωρηθει πολυ με μια προηγουμενη αποτυχημενη εγκυμοσυνη στην ενατη βδομαδα,και μια μεγαλη αποκολληση σε αυτη την εγκυμοσυνη στο πρωτο τριμηνο...τρεμω μην παει και παλι κατι στραβα.φανταστητε οτι ζητησα απο το γιατρο μου να μου κανει μια καισαρικη να τελειωνει για μενα αυτο το μαρτυριο της αγωνιας ...ομως εκεινος αποκλειει τη καισαρικη αφου μπορω λεει να γεννησω φυσιολογικα.

οποια γνωριζει για το θεμα ας μου πει...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις ουτε για την αντιβιωση ουτε για τα μικροβια αυτα.αλλωστε ο γιατρο σου ξερει καλυτερα απο το καθενα μας να σου πει.αυτο που ξερω απο εμπειρια μια γνωστης ειναι οτι ειχε ουρεοπλασμα στην αρχη της εγκυμοσυνης της (δεν το γνωριζε) κ απεβαλε.οταν αργοτερα εκανε εξετασεις βγηκε θετικη κ ο γιατρος της ειπε οτι αυτο ευθυνονταν για την αποβολη.ξερω ομως κ μια κοπελα που το απεκτησε στο τελος της εγκυμοσυνης της οπως εσυ κ τις εδωσε αντιβιωση για να το καταπολεμησει.κ ολα καλα πηγαν κ εχει εναν παιδαρο πια 1,5 χρονων.αν τα μικροβια αυτα τα αντιληφθεις νωρις δεν υπαρχει κανενα προβλημα κ αντιμεντωπιζονται με αγωγη.οποτε μην ανυσηχεις να εισαι ηρεμη κ να ακολουθεις τις οδηγιες του γιατρου σου.καλη συνεχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπεμπακο μου ολα καλα θα πανε ειναι λογικο να ανυσηχεις γιατι εχεις περασει αρκετα αλλα στο σταδιο που εισαι τωρα πρεπει να σκεφτεσαι μονο θετικα και τιποτα αλλο και φυσικα να ακους τις οδηγιες του γιατρου σου και μονο και αυτος θελει το καλο το δικο σου και του μωρου σου και ειναι λογικο να σου δινει αντιβιωση εστω και τωρα στα τελευταια γιατι με το καλο οταν γεννησεις φυσιολογικα να εχεις καθαρισει απο κατω και ετσι να μην υπαρχει πιθανοτητα να μολυνθει απο καποιο μικροβιακι το μωρακι σου

παρε την αντιβιωσουλα σου και προσπαθησε να χαλαρωσεις και να σκεφτεσαι οτι σε λιγο θα κρατας το μωρακι σου φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινάκι ηρέμησε και μην σκέφτεσαι αρνητικά. Για να λέει ο γιατρός σου ότι θα γεννήσεις φυσιολογικά πάει να πει ότι είναι σίγουρος ότι με την αντιβίωση θα φύγουν τα μικρόβια γρήγορα. Κι εγώ είχα πάρει αντιβίωση για άλλο λόγο βέβαια στον 7ο. Δεν παθαίνει κάτι το μωράκι σου μην ανυσηχείς. Το ξέρω ότι δεν μπορείς να το δεις τόσο απλά εσύ το θέμα αλλά πίστεψέ με έτσι απλά είναι τα πράγματα το πιστεύω! Όλα καλά θα πάνε λοιπόν. Μη μου στεναχωριέσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ'οσο γνωριζω τα μικροβια αυτα ειναι επιφοβα για αποβολη αλλα μονο στο 1ο τριμηνο.να μην ανυσηχεις η αντιβιωση που σου εδωσε θα τα καταπολεμησει.και ουτε να σκεφτεσαι αν θα παθει κατι το μωρο απο την αντιβιωση.οι γιατροι χορηγουν φαρμακα "συμβατα"με την εγκυμοσυνη.

να σαι ηρεμη και με το καλο να ερθει το μωρακι σου.Εγω γεννησα φυσιολογικα(με τεχνητους πονους ομως)...ειναι τελεια εμπειρια!!!με το καλο και παλι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ κοριτσια με παρηγορησαν πολυ τα λαγια σας και ηρεμησα λιγο...ξεκινησα αντιβιωση και την ενδοκολπικη κρεμα και ο θεος βοηθος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...