Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια θα σας τα πω περιληπτικα γιατι οπου να ναι ξυπναει ο μικρος.3 εβδομαδες πριν γεννησω πεθανε ο πεθερος μου απο μια νοσο πολυ σπανια στα 61 του με τα πεθερικα δεν τα πηγαμε ποτε ιδιαιτερα καλα τελοσπαντων ειναι τα πρωτα χριστουγεννα του μωρου και για να μην της ερθει ξαφνικο της πεθερας μου της λεω θα στολισω για τον μικρο και γυριζει και μου λεει οχι δεν κανει και να μην στολισεις ειναι γρουσουζια και ειναι ο πατερας του αντρα σου και τις λεω εγω εχω χαρα στο σπιτι κερναω γλυκα και στολισα και περισι με πολυ βαρια καρδια που ειχα χασει το μωρο και φετος θελω να του βγαλω τις πρωτες του χριστουγιεννιατικες φωτογραφιες ο αντρας μου επισης δεν εχει κανενα προβλημα και μου ειπε να στολισω και η πεθερα μου εχει και προβλημα και με την ανιψια της που στολισε γιατι λεει επρεπε να πενθει και εκεινη!τι να κανω ειμαι παραλογη?

Δημοσίευση

Και βέβαια να στολίσεις εφόσων δεν έχει και ο αντρας σου πρόβλημα...εξάλλου θα είναι τα πρώτα

σας χριστούγεννα με το μωράκι σας και πρέπει να τα χαρείτε.

Η ζωή συνεχίζεται...

Και εγω που έχασα έναν αγαπημένο μου άνθρωπο στόλισα χωρίς αυτό να σημαινει ότι δεν στενα-

χωριέμαι έχω και τον μικρό μου που πρέπει να χαρεί

Δημοσίευση

Το να στολίσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν σημαίνει ότι ξεχνάς το πένθος, ούτε ότι δεν σέβεσαι τον πεθαμένο.

Και από την στιγμή άλλωστε που ο άντρας σου δεν έχει κανένα πρόβλημα μ΄αυτό, απορώ γιατί κάθεσαι και ακούς την πεθερά και την αφήνεις να σε επηρεάζει.

Αφού το θέλεις στόλισε, θα χαρεί και το μωρό σου....η πρώτη σας χρονιά θα είναι, σωστά???

Δημοσίευση

Η πρωτη μας χρονια θα ειναι,πολυ γρουσουζα βρε κοριτσια θα παθει κακο το σπιτι σου μου ειπε αν στολισεις απο την αλλη δεν αντεχω αλλους καυγαδες ηδη τσακωθηκαμε για το ονομα της ειπα το εχω ταξει αλλα δεν λεει να το καταλαβει!επιπλεον το 2008 που πεθανε η μανα της μια χαρα στολισε δεντρο στο σπιτι της κατι τετεια σκεφτομαι και λεω να το στολισω.

Δημοσίευση

ΝΤΑΛΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!!!!!!

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ Η ΓΡΟΥΣΟΥΖΑ!!!!

ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ Κ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ Κ ΠΑΝΤΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΜΟΤΟ!!!!!

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ......ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΑΝΕ!!! ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!! Κ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΖΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!! Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ 40ΜΕΡΕΣ!!!!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΛΕΕΙ! ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!!

Δημοσίευση

koukla mou....ENNOEITE na stoliseis dentro!!symfwnw me oola ta koritsia pio panw!!!afta de ta katalabainw!esy k i oikogeneia sou tha eiste spiti!k prwti fora me to mwro??egw oute kan tha empaine sti diadikasia na skeftw an tha stolisw i oxi efoson o antras sou dn exei problima!koita na xareis ta prwta sas xristougenna me to mwraki sas k ase ti pethera na leei!an de tis aresei as min erxetai spiti sou ;):)

k i mama mou otan pethane o mpampas tis kaname kanonika xristougenna k stolisame to spiti!

na peraseis omorfa kali mou!!!!bgale ti xara sou k ase ta kseperasmena!

sorry gia to megalo post!ksexastika!!!! :P:P

Δημοσίευση

Να κάνετε αυτό που θέλετε και εφόσον και ο άντρας σου δεν έχει πρόβλημα τότε δε βλέπω το λόγο να μη στολίσεις δέντρο. Ειδικά φέτος που είναι και τα πρώτα σας Χριστούγεννα με το μωρό σας νομίζω ότι επιβάλλεται! Αυτό που μπορείς ίσως να μη κάνεις είναι να βάλεις λαμπάκια στους εξωτερικούς χώρους αλλά και πάλι η απόφαση είναι δική σου και του άντρα σου φυσικά ;)

Και εμείς φέτος βρισκόμαστε στην ίδια περίπου φάση καθώς χάσαμε το πεθερό μου πριν τρείς μήνες από καρκίνο σε ηλικία μόλις 56 ετών :( . Δέντρο λοιπόν αποφασίσαμε να μη στολίσουμε φέτος γιατί έτσι το αισθανόμαστε ωστόσο θα βάλω κανά Άγιο-Βασίλη και κανά χριστουγενιάτικο κουκλάκι για τα παιδιά :)

Όπως και να' χει εύχομαι τα πρώτα σας Χριστούγεννα να σας μείνουν αξέχαστα ! [smilie=icon_santa.gif] [smilie=icon_rendeer.gif]

Δημοσίευση

Να στολισεις....

Το πενθος κ ο πονος του χαμου ενος δικου μας ανθρωπου ειναι στην ψυχη μας κ οχι στο χρωμα των ρουχων κ στα στολιδια!

Απο την στιγμη που κ ο αντρας σου συμφωνει να στολισετε το σπιτι σας κ να το χαρειτε με το μωρο σας! Τα πρωτα Χριστουγεννα με το μωρο σας δεν θα ξαναγυρισουν πισω ;););););)

Οσο για την πεθερα,αν σου πει τιποτα,πες της οτι η αποφαση ηταν κοινη με τον αντρα σου κ να κανει τα παραπονα της σε εκεινον!

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες. Νομιζω οτι πρεπει να κανεις αυτο που νιωθεις εσυ και οχι αυτο που λεει η πεθερα σου. Αυτο μου ακουγετε εγωιστικο εκ μερους της. Εξαλου ο πεθερος σου δε νομιζω να μην ηθελε να στολισετε το σπιτι σας τωρα που εχετε και νεο μελος στην οικογενεια ;) .

Δημοσίευση

ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ Η ΣΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΠΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΝΘΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ.ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΗΡΑ Κ ΦΟΡΜΑΚΙ ΣΤΟΛΗ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΨΟΓΟ!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ :mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση
Να στολισεις....

Το πενθος κ ο πονος του χαμου ενος δικου μας ανθρωπου ειναι στην ψυχη μας κ οχι στο χρωμα των ρουχων κ στα στολιδια!

συμφωνώ!

δεν κατάλαβα πόσο καιρό έχει που έχει "φύγει" ο πεθερός σου? και πόσο είναι το παιδί σου?

και γιατί της είπες ότι θα στολίσεις? απλά στόλισέ το και τέλος!!!

η δική μου μαμά "έφυγε" από κοντά μας Οκτ και δεν στόλισα, επειδή δεν αισθανόμουν εγώ καλά, δεν είχα διάθεση χριστ., το παιδί μου τότε ήταν 7 μηνών, δεν θα καταλάβαινε πιστεύω έτσι και αλλιώς!!!!.....αλλά από την στιγμή που ο άντρας σου δεν έχει πρόβλημα......τότε στόλισε και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ :)

Δημοσίευση

θα στολισω τελικα αυτο το σαβ/κο που δεν θα δουλευει ο αντρας μου για να κραταει το μικρο τωρα τι εχω να ακουσω παλι...ο αντρας μου ειπε μην της πεις τιποτα πες της το γιο σου ρωτα αυτος μου ειπε,θα σας πω τα νεα μου συντομα..

Δημοσίευση

Κοπέλα μου εγώ πριν από 7 περίπου μήνες έχασα τον μπαμπά μου στα 57 του...Χθες στόλισα το δέντρο μας μαζί με την κόρη μου....Τον μπαμπάκα μου τον λάτρευα και εξακολουθώ να τον αγαπώ και να τον σκέφτομαι και να μου λείπει...Όμως δεν φαίνεται από εκεί αν πονάω ή όχι...

Εξάλλου, ο μπαμπάς μου λάτρευε τα Χριστούγεννα και πέρυσι παρόλο που ήταν βαριά άρρωστος παρακαλούσε τη μαμά μου να στολίσει....

Και γλυκά θα φτιάξω....

Να κάνεις αυτό που εσ'υ αισθάνεσαι και από τη στιγμη που και ο άντρας σου δεν έχει πρόβλημα να στολίσεις....Μην ακούς την πεθερά!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΝΤΑΛΙΑ μην ακους κανέναν κορίτσι μου τι παέι να επί πέθανε ο πεθερός και δνε στολίζουμε ; τη πάει να πει φέρνει γρουσουζιά ; που τα γράφει αυτά ; καινα σας πω κάτι τι πάει ναπει αφού συμφωνεί ο άντρας σου ; εσυ δηλαδή δεν έχεις λόγο ; ο πατέρας του πέθανε αλλά όχι η ζωή σας - υπάρχετε ακόμα και είναι προσβολή στη ίδια τη ζωή να λες δνε το κάνω επείδη έφυγε απο τα έγκόσμια ο παπους ο μπαμπας η οποιοσδήποτε η ζωή συνέχιζετε για εμάς κανονικά με όα της τα καλά και τα άσχημα . Ο πατέρας μου πέθανε στις 2/2/2010 εκείν την ημέρα η μαμά μου παρρειγειλε σουβλάκια μεζέδεςκαι κόκκινο κρασί ήταν επιθυμια του πατέρα μου όπως έζησε όλη τη ζωή έτσι να φύγει με μεζέδες ποιον πείραξε ; εμάς αντως οχι η αδεφη μου φόρεσε ταμαυρα 10 μήνες εγω 3 μήνες μετα τα έβγαλα με βάραιναν ο πνευματικόςμας μας είπε ότι αν θέελις να βάλεις μαύρα δεν το γράφει πουθενά αλλά ακόμα και αν το θέλει κάποιος 40ημέρες θέλει η ψυχή να πάει στη θέση της απο εκει ότι καινα κάνει κα΄ποιος ειναι υπερβολικο .

Αν η πεθεράσ ου θέλει αν τελει΄'ωσει και τη δικήτ ης τη ζωή είναι άλλο θέμα αλλά εσυ κοπέλα μου έχει κάθε δικαίωμα να συνέχισεις να βάλεις και δέντρο και φωτάκια και να κάνεις και γλυκά εγω πάντως θα κάνω και ΟΧΙ γα το παιδι μου μόνο δνε μου άρεσει να υποκρίνομαι το κάνω για μένα επειδή ο πατέρας μου αφενός ξέρω οτι είναιε υτυχισμε΄νος εκει που είναι και αφετέτου εκείνος έζησε και στόλισε δέντρο για πολλα χρόνια εγω ακόα είμαι ζωντανή δεν βρίσκω το λογονα πενθεις για κάτι μονο καιμόνο επειδη ΄'ετσι έ΄νε καποιο ηλιθιο κατεστημενο .

Δημοσίευση

βανια εχεις δικιο και εμεις περασαμε πολλα οταν χασαμε το μωρο και τωρα ειναι καιρος να ζησουμε αλλωστε κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σε αναγκαζει να πενθεις με το δικο του τροπο.

Δημοσίευση

Εχεις ηδη παρει τις απαντησεις απ'τα κοριτσια,αλλα θα σου πω κ εγω οτι συμφωνω απολυτα με οτι σου λενε!

Για εμενα ολα αυτα ειναι βλακωδες κατεστηνενα!Ποτε θα ξεκολλησουμε επιτελους απο ολα αυτα τα "δηθεν";;Για εμενα ολα αυτα ειναι δηθεν κ τιποτα παραπανω.Ο πονος κ η θλιψη για μια απωλεια,δεν ειναι ουτε στα ρουχα,ουτε στο στολισμα,ουτε πουθενα σε ολα αυτα που φαινονται...ειναι μονο στην ψυχη του καθενος μας.

Ασφαλως ο καθενας το εκφραζει οπως νοιωθει,αλλα δεν μπορει κανεις να μου επιβαλλει το δικο του θελω.Απο οτι καταλαβα εχετε περασει κ απο μια δυσκολη κατασταση με τον αντρα σου,ε..λοιπον φετος ειναι ευκαιρια να χαρειτε το καλο που σας ηρθε.

Ενταξει δεν ισοπεδωνουμε το χαμο ενος ανθρωπου..προς Θεου,αλλα ολα ειναι μεσα στη ζωη κ η θανατος κ η γεννηση!Κατι τελειωσε αλλα κατι αλλο εχει ηδη ξεκινησει.

Απο τη στιγμη που κ ο αντρας σου συμφωνει μαζι σου,καντε οτι λεει η καρδια σας.Επισης,μπραβο στον αντρα σου που σου ειπε να δωσεις αυτη την απαντηση στη μητερα του,δηλ.να ρωτησει τον ιδιο.

Μην καθεσαι κ χολοσκας για τετοιες μικροπρεπειες.Δεν αξιζει...

Δημοσίευση

τελικα στολισα και ο μικρος τρελαθηκε καθησε και το κοιτουσε μια ωρα ολοκληρη μεγαλη χαρα σας λεω ουτε θα ξαναπερασει απο το μυαλο μου να μην το στολισω τα χριστουγεννα ειναι για να φερνουν χαρα οτι και να εχεις η πεθερα μου δεν ηρθε ακομη αλλα εμαθα οτι λεγανε για μενα στο μνημοσυνο οτι πηγα στους γονεις μου μετα τη γεννα αντι να φερω το μωρο στην πεθερα η οποια δεν με βοηθαει στο ελαχιστο για να παρει και αυτη μια χαρα!

Δημοσίευση

τι πάει να πει να πας το μωρο στη πεθερρά σου για να πάρει μια χαρά ; Δικαίωμα σου είναι να επιλέξεις που θα πας και θα πας εκεί που νιώθεις πιο οικεία πιο ευχάριστα . Η πεθερά σου μόνη της ΄΄εχει αποφασίσει να μην περνάει καλά μόνη της , αποφάσισε ότι ε[ειδ΄γ έχασε τον άντρα της πρέπει και εκείνη να είναι μια ζωντανή νεκρή - ισως να περνάει απο ένα σοκ είναι δύσκολο να συνηθίσει την απουσία του άντρα της και την καταλαβαίνω αλλα το να θέλει να πενθήσει εκείνη είναι δικαίωμα της το να επιβάλλει όμως αυτο και σε άλλους είναι απαράδεκτο. Αν τόσο [πολύ θέλει να δεί το μωρό ας έρθει να εκείνη να σε βοηθήσει κιόλας έτσι το μυαλό της θα ξεκολλήσει απο το άσχημο γεγονός , αλλα΄μήπως ρε Ντάλια δνε θέλει να ξεκολλήσει μήπως το κάνει για να έχε τη λύπηση του κόσμου να λενε να η κακομοίρα χήρα και ο γιός της δνε την κοιτά και η νύφη της στόλισε κια δέντρο ; καταλαβαίνεις τι εννοω.

Αδέρφια έχει ο άντρας σου ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...