Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπερηχογραφικη ηλικια κυησεως

Recommended Posts

καλημεραααα!!!!Λοιπον κοριτσια εχω μια ερωτηση...στο Α τεστ 2ου τριμηνου που εκανα συμφωνα με την υπερηχογραφικη ηλικια κυησεως το μωρο ειναι 7 μερες πιο μεγαλο απο την ημ/κη ηλικια κυησεως...αυτο σημαινει οτι τελικα η συλληψη εγινε πιο νωρις απο την μερα που εχουν υπολογισει (βαση της τελευταιας περιοδου) ή οτι αναπτυσεται γρηγορα?Διοτι στην αυχενικη οι ημερομηνιες ηταν ιδιες.Και επειδη χθες στον υπνο μου ειδα οτι το μωρο ηταν τοοοοοοσοοο μεγαλο που δεν χοραγε στην κουνια ειπα να σας ρωτησω σημερα χιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anthi μου η ωορρηξία πολλές φορές κάνει παιχνιδάκια!! Μάλλον θα συνέλαβες νωρίτερα!!

Αυτό όμως μήπως σημαίνει ότι μετατίθεται η ΠΗΤ σου μια εβδομάδα νωρίτερα;;

Τελοσπάντων για καλό και για κακό πάρε μεγάάάάάλη κούνια! Αστειεύομαι αλλά κι εγώ όλο κάτι τέτοια όνειρα βλέπω...

Φιλάκια πολλά και καλό υπόλοιπο...

Anthi μου η ωορρηξία πολλές φορές κάνει παιχνιδάκια!! Μάλλον θα συνέλαβες νωρίτερα!!

Αυτό όμως μήπως σημαίνει ότι μετατίθεται η ΠΗΤ σου μια εβδομάδα νωρίτερα;;

Τελοσπάντων για καλό και για κακό πάρε μεγάάάάάλη κούνια! Αστειεύομαι αλλά κι εγώ όλο κάτι τέτοια όνειρα βλέπω...

Φιλάκια πολλά και καλό υπόλοιπο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...