Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα σας.. ;)

καποια στιγμη(παλιοτερα)ενα μελος ειχε γραψει τροπους που μπορουμε να δωσουμε στο παιδι μας γλυκοπατατα και αβοκαντο αλλα οσο και αν εψαξα δεν το βρισκω

πηρα λοιπον και εγω για την κορη μου (2 ετων)να της φτιαξω αλλα δεν εχω ιδεα πως!!! :oops:

μπορει καποια να με βοηθησει και να μου συνταγουλες????ε????ε????ε???? :D

Δημοσίευση

Καλημερα σου MITSI. Και εμενα με βοηθησαν να δοκιμασω διαφορετικες τροφες για τη μικρη μου και εχω παθει πλακα ετσι που της αρεσουν και τα τρωει. Λοιπον συνταγουλες ευκολες και πολυ νοστιμες θα βρεις στο σαιτ www.wholesomebabyfood.com

Να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!

Δημοσίευση

alekagala πολυ καλο sait πραγματικα αλλα δυστηχως δεν ξερω καλα αγγλικα και δεν βγαζω νοημα σε πολλα..

θα δω αμα τα μεταφρασω!!σε ευχαριστω παρα πολυ!! :D

juliax σε ευχαριστω πολυ και εσενα να σαι καλα!!! ;)

Δημοσίευση

Λοιπον και τα δυο μπορεις να τα δωσεις και σκετα

το αβοκαντο ετσι οπως ειναι και την πατατα βραση

Επισης το αβοκαντο μπορεις να το βαλεις σ εφρουτοκρεμα η σε σαλατα σε κομματακια η να φτιαξεις νοστιμα ντιπ στα οποια μπορει να βουταει κριτσινια η και μπαστουνακια λαχανικων.

Την γλυκοπατατα μπορεις να την συνδιασεις με με κολοκυθα βραστη η με καροτο βραστο η και τα τρια,..ο δικος μου την τρωει σε πουρε ειτε αλμυρω ειτε γλυκο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μπράβο σου! Είδες, όλα καλά! Να προσέχεις τουλάχιστον για ένα μήνα για να "γειανει" η πληγή! Εμένα το πρώτο δεκαήμερο με έπιασε το ισχιο από τη πολύ ξάπλα, αλλα τελικά όλα σταθεροποιήθηκαν και περιμένω τις 28 σε 4ο πλέον ραντεβού να δούμε αν ο τράχηλος έχει μείνει σταθερός και φυσικά και τη μπεμπουλα μας. Για τις συσπάσεις ίσως σου δώσουν ένα χάπι προληπτικά. Εγώ παίρνω μισό και απ' ότι έχω δει κανει καλή δουλειά γιατί δεν ξανάειχα πονακια περιοδου. (Για όσες είναι το πρώτο μας έτσι νομίζω ότι παρομοιάζονται οι συσπάσεις δηλαδή, σαν πόνοι περιόδου). Όλα καλά θα πάνε! 
    • Καλά έκανες αφού δεν μπορούσες να συνεργαστείς με την καινούργια που ήρθε αλλά ταλαιπωρία να κάνεις τόσο δρόμο να λείπεις και τόσες ώρες από το σπίτι σου δεν σας δίνουν και πολύ άδεια εκεί..  πως τα πάνε τα αδερφάκια μεταξύ τους ;  Πέρασε ο καιρός γρήγορα και εμείς κάναμε τα γενέθλια μας με το καλό να σβήσετε και εσεις το πρώτο σας κεράκι ! Ναι την βαφτίσαμε κιόλας όλα μια χαρά 🙂 ευχαριστούμε  Εσείς κάνατε βάφτιση ; 
    • Κοριτσιααα είχατε δίκιο, πήγαν όλα καλά με την περιδεση ❣️❣️ τώρα το επόμενο βήμα είναι να μην κάνω συσπάσεις!! Ελπίζω και εσείς να είστε καλά!!
    • Κορίτσι μου καλά έκανες... Η ψυχική μας υγεία παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο! Θυμάμαι και την αγωνία σου που ήταν μικρό μωράκι η 2η... τώρα έγινε μπουλούκα ε;;; Να σου ζήσουν και οι 2!  Κι εμένα που έγινε 1 η μπουμπού μου το 15αύγουστο, ακόμα δεν το πιστεύω! Ακόμα μικρή είναι βέβαια η δική μου... αλλά δεν πειράζει! (8.100 κιλά, 71εκ.)
    • Πάντως εγώ επειδή έφευγα από την Γερμανία όταν ρώτησα αν γίνεται να την κάνω 11+2 μου είπε όχι.  Καλύτερα να δωεκει που θα πάω όπως και έγινε . Μου είχε αναφέρει είναι αρκετά μικρό και ίσως αορίστουν στο μέτρημα του ρινικού οστού. Βέβαια τώρα ζοριστηκα γτ μια εβηχα μια κουνούσε την κοιλιά μου ο γιατρός ο κύριος είχε βάλει το χέρι του μπροστά στα μούτρα 😂😂 όταν μίλησα το κούνησε και το πήρε! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...