-
Απαντήσεις
-
Από Elk · Δημοσίευση
Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂 -
Από Elk · Δημοσίευση
Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅 -
Από Elk · Δημοσίευση
Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ; -
Από nanouko · Δημοσίευση
Μέχρι 3 μηνών έχω ακούσει είναι εντελώς κολλημένα στη μαμά τους!! Ίσως σε έχασε και φοβήθηκε! Αν τον αφήσεις ενώ έχει κοιμηθεί καλά άλλη φορά μήπως και δεν έχει ξυπνήσει μέχρι να γυρίσεις!? Τα έκανα κι εγώ τις προάλλες τα νύχια πρώτη φορά και τον είχε ο μπαμπάς του στον μάρσιπο ενώ κοιμόταν και κάνανε βόλτες εκεί τριγύρω!
-
-
Νέες συζητήσεις