Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ

Recommended Posts

Κοριτσια δεν ειμαι καλα....κανω εναν πολεμο μεσα μου...απο την μια χερομαι που θα παω δουλεια γιατι ειμαστε σε πολυ δυσκολη θεση οικονομικα γιατι κοψανε και αλλα απο τουε δημοσιους υπαλληλους και ο μισθος του αντρουλι μου δεν μαε φτανει ουτε για τα βασικα και κανει και 2 δουλειες...το θεμα ειναι οτι για τον δεκεμβρη επηδει ειναι γιορτες θα ειμαι 8ωρο και μια βδομαδα πρωι και μια βραδυ με ενα ρεπο την βδομαδα...απο τον ιανουαριο και μετα ομως θα ειμαι η 4ωρο η 6ωρο που ειναι και το ιδανικο για μενα γιατι και 4ωρο να παω θα σταματησει ο αντρας μου την απογευματινη δουλεια για να ειναι με το μωρο γιατι εγω θα περνω σχεδον 150 ευρω ποιο πολλα...την τεταρτη ξεκιναω :(:roll: εβαλα τον αντρα μου να παρει αδεια οση μπορει για να μεινει με το μωρο ...δεν θελω να την αφησω ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα μονο για 15 μερες μαλλον θα παρει...τις αλλες 2 βδομαδες θα την περνω στην μαμα μου...αλλα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ..... :(:(:(:(:( οχι οτι δεν της εχω εμπιστοσυνη αλλα νιωθω οτι κανενας δεν ξερει το μωρο μου οπως εγω και ο αντρας μου και οτι θα της "κακοφανει" που θα την αφησω ετσι ξαφνικα 8 ωρες και φοβαμαι οτι θα κλαει και θα θελει την μανουλα της..μια φορα την αφησα για να παω σε κατι γενεθλια για 2 ωρες και ξυπνησε 12 το βραδυ με λιγμους και με το που πηγαμε και την πηραμε σταματησε...και μονο που το σκεφτομαι θελω να κλαιω :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε κατερινακι μου ειναι δυσκολα αλλα αμα δεν εχεις κι αλλη επιλογη τι να κανεις?προσπαθησε να την πηγαινεις στη μαμα σου σιγα σιγα για να συνηθιζει η ζουζουνα σου και να μην της κακοφανει!!!!ευχομαι ολα να πανε καλα και να περασετε ομορφες γιορτες!!!!!!

αχ βρε κατερινακι μου ειναι δυσκολα αλλα αμα δεν εχεις κι αλλη επιλογη τι να κανεις?προσπαθησε να την πηγαινεις στη μαμα σου σιγα σιγα για να συνηθιζει η ζουζουνα σου και να μην της κακοφανει!!!!ευχομαι ολα να πανε καλα και να περασετε ομορφες γιορτες!!!!!!

δεν γινετε αλλιως δυστηχως!!!! χαρις τον γιωργακη παπαχρεου!!!! σε ευχαριστω πολυ!!! να χερεσαι και εσυ τα ζουζουνια σου :D

Κατερίνα να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη που δεν θέλει. Καμία μανούλα δεν θέλει να αφήνει το παιδάκι της αλλού. Κάνε την καρδιά σου πέτρα όπως όλες μας. ΥΠΟΜΟΝΗ.....

Ελπίζω να έρθουν καλύτερες ημέρες και να μην ξαναδουλέψει καμία μανούλα.

[smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

Καταραμένος φεμινισμός [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...