Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 2 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΙΝ 10ΜΕΡΕΣ(16/11/2010) ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ Η ΚΑΚΟ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.

Δημοσίευση

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ!

ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..... ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ.... ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 2 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΙΝ 10ΜΕΡΕΣ(16/11/2010) ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ Η ΚΑΚΟ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.

Καλο ειναι κοριτσακι μου!!Το τα σπορακια δηλωνουν παρουσια!!Κατα 90% των περιπτωσεων ειναι σημαδακι εμφυτευσης!!!!!!!!!!!!!!!

Στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

Δημοσίευση
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ!!!!!!!!!!!ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ 64 ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Μπραβοοοοοο κουκλιτσα!!!!!!!!Συγχαρητηριαααααααα καλο διπλασιασμο να χεις τωρα και φυσικα την καλυτερη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδες που στα πα εγω???

Δημοσίευση
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ!!!!!!!!!!!ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ 64 ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.

ΝΑ ΕΧΕΙΣ 9 ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου...λυπαμαι πολυ...ο γιατρος τι σου ειπε??

<γλυκεια μου παρε το θετικοοτι ειχες εμφυτευση...υπαρχουν παραααα πολλες κοπελες που χουν κανει πολλες προσπαθεις που δεν ειχαν ουτε ατο το φως!!!!!!

Θα τα καταφερεις..γι αυτο να σαι σιγουρη!!!!!

Μια μεγαλη αγκαλιτσα απο μενα...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ!!ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ...ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ 7!!!!ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ 3 ΦΟΡΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ...ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...