Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΥΠΟΝΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΙΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!! ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΦΟΡΑΓΑΜΕ ΔΙΠΛΟ PAMPERS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΡΟ ΙΣΧΥΟ (ΗΠΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ). Ο ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΡΑΜΕ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ. ΣΟΚ!!! ΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ. ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??

Δημοσίευση

Λοιπόν να σου ζήσει το μωράκι σου.

Υπέρηχο κάναμε εμείς 40 ημερών στη δεύτερη κόρη μας επειδή σε μια εξέταση στον παιδίατρο μας φάνηκε κάπως χαλαρό το ένα ισχυο.

Τελικά δεν ήταν απολύτως τίποτα όλα καλά απλώς μας φάνηκε :lol:

Θέλω να σου πω όμως ότι είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και λύνεται εύκολα με τη μέθοδο που ακολουθείτε ή και με τη διπλή πάνα.

Επειδή κάπως το έχω ψάξει δεν είναι κάτι το τόσο ανησυχητικό και το έχω ακούσει να συμβαίνει σε πολλά μωράκια τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Ξέρω πως είναι δύσκολο να βλέπεις το μωρό σου έτσι ( και για μένα θα ήταν αν τελικά ήταν χαλαρό το ισχύο της) αλλά θα περάσει ο καιρός.

Γι αυτό σταμάτα να κλαίς και να απελπίζεσαι.

Θα γίνει γρήγορα καλά

Περαστικά σας!

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ (ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ. ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

κοριτσακι μου κι εμενα η κορουλα μου ετσι ηταν!!!!εχουμε περασει απιστευτες ωρες περιμενοντας στο γιατρο με το βρεφουδι αγκαλια!εχουμε κανει υπερηχους,ακτινογραφιες οοοοοοοολη μερα αγκαλια με ανοιχτα ποδια πανω στο πλευρο μου,3 πανες μαζι.....και τελικα ολα οκ!κι οταν τελειωσαν ολα αυτα ενας καθηγητης παιδοορθοπαιδικος μας ειπε οτι ολα αυτα που μας ειπαν να κανουμε ισως και να ηταν υπερβολικα!τι να πω,δεν ξερω!παντως οσο περιμεναμε στο γιατρο ειχε αρκετα παιδακια με το ιδιο προβλημα με μας!αν και ειναι πολυ δυσκολο να βλεπεις ετσι το σπλαχνακι σου να μην στεναχωριεσαι και να λες δοξα το θεο που ειναι κατι τοσο απλο και συνηθισμενο!

Δημοσίευση

TZOUTZOU μην αγχώνεσαι καλή μου. Δεν είναι τίποτα σοβαρό! Είναι πολύ συνηθισμένο και θεραπεύεται πλήρως! Εμείς έχουμε ιστορικό στην οικογένεια με τα ισχία (συγγενές εθάρθρημα λέγεται). Το είχε η αδερφή μου, έκανε αυτά ακριβώς που κάνετε κι εσείς και τώρα (25 χρονών) είναι μια χαρά. Μπορεί να στενοχωριέσαι που βλέπεις το μωράκι με το νάρθηκα αλλά το μωράκι δεν ενοχλείται καθόλου. Ούτε πονάει, ούτε ταλαιπωρείται! Η μόνη ταλαιπωρία είναι που θα το πηγαίνεις για υπέρηχους κτλ...

Περαστικά της και να σου ζήσει!!!

Δημοσίευση

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΡΘΗΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΩ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
    • Κορίτσια τι κάνετε;;  Εγώ σήμερα 36+4 είχα γιατρό και οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση, που μου έδωσε το οκ για φυσιολογικό τοκετό. Η μικρούλα μας πολύ καλά, 3 κιλά την βρήκε, κάναμε και καρδιοτοκογραφο και αυτό μια χαρά. Ο γιατρός μου είπε πως δεν νομίζει να αργήσω και πολύ… θα δείξει 😊 Την ημέρα των Χριστουγέννων ή την επόμενη, θα πάω στην κλινική για καρδιοτοκογραφημα και 30/12 έχω ξανά ραντεβού στον γιατρό.  Περιμένω και τα δικά σας νέα! 
    • Υπομονή κορίτσι μου θα έρθουν καλύτερες μέρες γενικά δεν είναι στάνταρ τη μια μέρα θα είναι καλά την άλλη θα είναι πιο ζορικα τα πράγματα σε όλες τις ηλικίες παίρνανε τις φάσεις τους και μας συνήθως μόλις βραδιάζει αρχίζει τη γκρίνια και σφίγγεται και πονάει αλλά είναι και μέρες που όλη μέρα θέλει αγκαλιά και δεν μπορείς να την αφήσεις κάτω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...