Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ!!!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ..


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!!Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΔΕ ΘΗΛΑΖΕΙ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2970 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ 4170.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΓΡ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΗΣΥΧΩ ΤΟΟΟΟΣΣΣΣΟΟΟ ΠΟΛΥ...ΕΝΩ ΚΛΑΙΕΙ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑ 90 ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΡ...ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ...ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!να σου ζησει το μωρακι σου!

οι δικες μου σημερα ειναι 4,5 μηνων περιπου.γεννηθηκαν 2 κιλα η καθεμια.ακομα πανω απο 200 γρ σε καθε γευμα δεν τρωνε.κ φυσικα στους 2 μηνες δεν ετρωγαν παραπανω απο οτι η δικη σου.κ ειναι μια χαρα υγιεστατες!ο παιδιατρος τι σου λεει;ειναι ενταξει γενικα η υγεια της;τωρα να καθεσαι να μετρας γραμμαρια δεν εχει νοημα για το βαρος της εννοω.αν η υγεια της ειναι καλη μην ανησυχεις.τωρα για τα χερια που τρωει δεν σημαινει οτι πειναει.απλα ανακαλυπτει τα χερακια τωρα κ αυτα εχει ευκαιρα να μασουλησει.σε λιγο καιρο θα τρωει οτι βρει μπροστα της.εμεις εχουμε περασει στο επομενο σταδιο.τρωμε τις κουβερτες!!!

μην ανησυχεις κ ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...