Μετάβαση σε περιεχόμενο

psychologiki ypostiriksi


Recommended Posts

enas kosmos eftixias...3 yperoxes bdomades..mono toso kratise i xara mas!meta ti defteri ekswsomatiki kai ta thetika apotelesmata mas eipan pws eimai egkyos!!petaksame kai oi 2 apo ti xara mas!to thelame toso poly efto to mwro kai to latrepsame apo to prwto lepto!pigame to eidame kai itan mia mikri fouskalitsa!etsi opws eprepe na einai se ekeino to stadio!simera sto deftero rantebou kai afou exthes eixa kapoia kafe ygra kai eida ligo roz sto xarti mou piga me oles mou tis elpides na akousw ti kardoula tou i estw na dw kapoia antidrasi!!!!eide mia adia fouska i giatros!!!!mia adeia fouska....i egkymosini akyrwnetai kathws de katafere na megalwsei kai na ginei embryo!!

to ti aisthanthika kai akoma aisthanomai einai adynaton na ypwthei me lekseis!fobamai pws tin epomeni fora i mitra mou(par olo pou einai ygiestati)tha dyskoleftei na to kratisei!koritsia mou tha trelathw!prospathw na apasxolw to myalo mou alla einai adynaton!pws tha proxwrisw kai tha to kseperasw????afto to plasma itan ta panta gia mena!i pigi dynamis!xwris afto niwthw ena tpt!ti deftera tha paw na katharisw ti mitra mou!kserei kamia an ponaei,pws ginete??k an olo afto organika me epireasei??sygnwmi an sas kourasa kai sas efxaristw pou me akousate!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ 1Η ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ,ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΩΡΑΚΙ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ!ΑΓΩΝΙΑ ΑΝΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Κ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!

Η ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΣΟΥ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΟΥ.(ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ)

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ,ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ Κ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΡΘΙΑ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ!ΣΕ ΦΙΛΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ με εσένα. Δύο εβδομάδες χαρά και μετά ????? Σε καταλαβαίνω απόλυτα το πως νοιώθεις. Θα πρέπει όμως από και πέρα να προσέξεις και να κάνεις σωστές επιλογές. Όταν θα πάς για να αφαιρέσεις τον σάκο να ζητήσεις βιωψία για να σου βρουν από τι προήλθε. Σαν διαδικασία δεν είναι καθόλου επώδυνη αφού κάνεις ολική νάρκωση. Το ψυχολογικό είναι αυτό που πονάει περισσότερο. Ότι θέλεις μπορείς να με ρωτήσεις. Η συμβουλή μου είναι να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη. Ότι και να σου πω για να σε παρηγορήσω το ξέρω ότι θα είναι βλακεία. Σήκωσε το κεφάλι ψηλά και προχώρα. Φιλιά @};-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsaki m gliko lipame para poli!

se katalavainw apolita giati k egw to epatha prin 2 xronia!

egw emeina fisiologika, alla meta otan egina 9 vdomadwn dn ipirxe kardiaki leitourgia!

kaki sillipsi m eipan!

ekana oles tis exetaseis kai to apedwsan se tixaio gegonos!

oti k na s pw twra einai poli ligo se auto p esi niwtheis!

xerw oti einai oti xeirotero!

tha to prosperaseis sintoma!to na to xeperaseis omws tha xreiastei ligo perissoteros xronos!

oso gia to katharisma tis mitras, ponaei ligo meta to xeirourgeio!

dn einai tpt omws, tha perasei sintoma!

min anisixeis k oti xreiasteis edw eimaste gia na se stirixoume!

filakia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pragmatika me boithate poly....me sokarei ligo to oti tha mpw xeirourgio gia ti mitra!!alla nomizw pws tha mou exei erthei periodos mexri tii deftera!giati i giatros mou eipe pws mporw na to afisw k na fygei me tiperiodo k na paw na kanw eksetaseis meta an ontws efyge!!alla afto pou les antrianna me ti biopsia dn iksera pws mporei na ginei!

eiste dipla mou k mou dinei afti kouragio!na mporesw na dwsw kai ston antra mou...

dld afti i katastasi dn epireazei tin epomeni?oi pithanotites peftoun????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχιν λυπαμαι για την απωλεια σου κ σου ευχομαι ολοψυχα να το ξεπερασεις γρηγορα,να μην σε παρει απο κατω κ γρηγορα να εχεις το μωρακι που λαχταρας.οσο αναφορα αυτο που σου ειπε για την περιοδο κ να μην κανεις αποξεση γιατι θα φυγει ετσι νομιζω πως ειναι μεγαλο λαθος κ απορω πως σου το ειπε.παρολο που ηταν ενας αδιος σακος δεν παυει να ειχες ενα ζωντανο οργανισμο που τωρα πια πρεπει να αφαιρεθει.με την περιοδο δεν γινεται ολοκληρωμενη αποβολη κ θα πρεπει να γινει σωστος καθαρισμος.τα νεκρα κυτταρα που τυχον θα μινουν μεσα δημιουργουν συμφυσεις (κολλανε) κ μπορει αργοτερα να δημιουργησουν προβληματα με την συλληψη.στο λεω γιατι μια φιλη μου την πατησε ετσι.συζητησε το με τον γιατρο σου.κ εν αναγκη παρε κ 2η γνωμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jannolino λυπάμαι πραγματικά για την απώλεια. Είμαι κι εγώ μαμά από εξωσωματική και στην προσπάθειά μου για αδερφάκι μου συνέβη το ίδιο. Εγώ έκανα απόξεση στην 8η εβδομάδα καθώς δεν υπήρχε καρδιακή λειτουργία.. Μην τη φοβάσαι τη διαδικασία, καλύτερα να σε καθαρίσουν χειρουργικά. Το ψυχολογικό κομμάτι όντως πονάει, προσπάθησε να φανείς δυνατή. Παλλινδρομήσεις και αποβολές μπορούν να συμβούν σε κάθε γυναίκα, συχνά είναι τυχαίο, και καθόλου δεν επηρεάζουν επόμενες τελειόμηνες εγκυμοσύνες. Καταλαβαίνω ότι για σένα θα είναι ακόμα δυσκολότερο αφού θα αναγκαστείς να υποβληθείς σε μια τόσο ψυχοφθόρα και δαπανηρή διαδικασία, πίστεψέ με όμως, κάθε προσπάθεια σε φέρνει πιο κοντά στο όνειρό σου . Καλή ανάρρωση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΔΕ ΠΟΝΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ-ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΘΗ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΓΚΥΟΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ-ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Η ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΟ.ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΙΟΨΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ Η ΑΠΟΒΟΛΗ

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

argyro73 sorry και μην το παίρνεις προσωπικά αυτό που θα πω οι προθέσεις μου είναι καλές δεν θέλω να σε θίξω ούτε να κάνω την πολύξερη αλλά θέλω να επισημάνω ότι μπορεί να συμβαίνει συχνά αυτό και σε αρκετές κοπέλες από ότι έχω ακούσει αλλά θα επιμείνω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και καλό θα ήταν αφού έχει αυτήν την δυνατότητα να κάνει βιοψία για να μην το ξαναπεράσει αυτό. Και εγώ κενό σάκο είχα και μου βρήκαν από τι έγινε και στην επομένη εγκυμοσύνη μου ήταν όλα μια χαρά με την ανάλογη αγωγή φυσικά. Δεν είμαι σίγουρη αν θα είχα τώρα την Ανδριανούλα μου αν το απέδιδα σε τυχαίο γεγονός. Και εγώ πήρα δεύτερη γνώμη για να το μάθω αυτό δεν κάθισα στον πρώτο γυναικολόγο που μου είπε είναι τυχαίο γεγονός. Και επιμένω τόσο πολύ γιατί είναι άδικο να υπάρχει η πιθανότητα να ξανασυμβεί αυτό. Είναι πολύ ψυχοφθόρο για μια γυναίκα που προσπαθεί και θέλει τόσο να κάνει παιδί. Μπορεί να σας νταουνιάσω αλλά εγώ ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πολύ για ότι συνέβη, ξέρω πως πονάει πολύ τώρα, μη χάνεις το κουράγιο σου, ο χρόνος θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω κι έυχομαι γρήγορα να αποκτήσεις το μωράκι που τόσο θες!

Είχα κι εγώ μια παλίνδρομη κι έκανα απόξεση στην 7η βδομάδα. Είχαμε δει σάκο αλλά δεν ακούσαμε ποτέ καρδιά και δεν είδαμε ποτέ έμβρυο. Καταρχήν να πω πως πιστεύω κι εγώ πως πρέπει να γίνει ο καθαρισμός, η διαδικασία είναι απλή και σωματικά δεν έχει ιδιαίτερη ταλαιπωρία. Είναι καλό να καθαριστεί εντελώς η μήτρα ακόμα κι αν έχεις αιμορραγία μέχρι τότε. Κι εγώ με αίμα πήγα για απόξεση. Βεβαίως να στείλεις για βιοψία το σάκο. Μπορεί να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπορεί όμως και να βρεθεί κάτι που θα σε βοηθήσει για την επόμενη φορά. Σαφώς δεν υπάρχει πάντα παθολογικό πρόβλημα. Συχνά είναι απλώς μια κακή ένωση και δεν έχει να κάνει με γενικότερη παθολογία. Εμένα η βιοψία δεν έδειξε απολύτως τίποτα. Δε ξέρω αν θα το αποκακαλέσω τυχαίο, για μένα ήταν ο τρόπος της φύσης να μην αφήσει να μεγαλώσει ένα πλασματάκι που δε θα μπορούσε να επιβιώσει έτσι κι αλλιώς. Δε το ξεχνάω. Αλλά προχωράω, είμαι και πάλι έγκυος, είχα πολλή αγωνία στην αρχή, τα πράγματα όμως δείχνουν καλά μέχρι τώρα και ανυπομονώ να υποδεχτώ το μωρούλι μου!

Κλάψε, δώσε χρόνο να πενθήσεις την απώλεια αλλά μη το βάλεις κάτω! Κι όποτε θες, όλοι εδώ είμαστε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jannolino λυπαμαι πολυ που δεν αναπτυχθηκε .... :(

και εγω παρομοια εξελιξη ειχα απο την 1η εξωσωματικη μου. δεν ακουσαμε καρδουλα..

εκανα αποξεση και μετα απο 2 κυκλους περιοδου αρχισαμε παλι.

μην απογοητευεσαι- εγω οφείλω να στο πω αυτο αν και σε καταλαβαινω γιατι κ γω ετσι ενιωσα τοτε καλο μου.

να εισαι δυνατη- η αποξεση δεν ειναι κατι που πρεπει να φοβασαι-

με αποφασιστηκότητα για την επομενη φορα.

κρατα το οτι καταφερε και σκάλωσε το εμβρυο στη μητρα σου .Αυτο ειναι πολυ θετικο.

το γιατι δεν αναπτυχθηκε πολλα μπορει να φταινε. αυτα ψαξε -κανε τις εξετασεις σου, και ευχομαι η επομενη φορα να ειναι το σπορακι το καλό !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax bre koritsia mou....me sygkinisate me to endiaferon sas k me ti thelisi pou exete na me stiriksete!!!poly fobamai pws mexri ti deftera tha mou exei erthei periodos alla opws eipe kai i samarcande mporew na paw akoma kai me aimoragia!tha zitisw loipon na kanoun biopsia kai efxomai na ofeilete sti kaki mou tyxi kai ola na einai opws prepei!parola afta mou exete dwsei kai elpides na elpizw stin epomeni fora kathws lete pws afto einai kalo gia ti mitra mou to oti piastike dld mia fora enw egw to fobomoun!!!

tha perimenw na perasei basanistika o kairos mexri tin epomeni fora!!!!me boithate para poly!

sas efxaristw MESA APO TA BATHOI TIS KARDIAS MOU kai efxomai sti kathe mia ksexwrista na kanei ta oneira tis pragmatikotita opoia kai an einai!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα καλη μου!!

Λυπάμαι πάρα πολυ για σένα και για αύτο που σου συνέβη. Είναι μια κακή στιγμή και άσχημη, αλλα μην το βάζεις κάτω. Το οτι και μονο έμεινες έγκυος είναι πολυ θετικό!!!!!! Να σκέφτεσαι ότι , ότι γίνεται στην ζωή μας δεν γίνεται τυχαία. προφανώς θα ήταν ένα έμβρυο με προβλήματα και κακή συνέχεια και η φύση φρόντισε απο μόνη της να σε απαλάξει...Ξέρω ότι πονάει και ότι και να λέμε εμείς είναι αρλούμπες αλλά έτσι θέλω να πιστεύω ότι λειτουργεί ο σύμπαν , αλλιως θα τρελαθούμε όλες μας.

Το λεώ αυτό, διότι πέρισυ τέτοιες μέρες ήμουν και εγώ έγκυος (με την δεύτερη εξωσωματική ) και στην 11 βδομάδα έκανε παλινδρόμηση. εμείς είχαμε ακούσει και την καρδούλα του 2 φορές και παραμονές Χριστουγέννων πήγα για απόξεση. Φαντάζεσαι πως είμαι τώρα που πλησιάζουν οι μέρες αυτές πάλι και δεν είμαι έγκυος ακόμα (παρόλο που έχω κάνει ακόμα 2 εξωσωματικες). θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε καλά για όλες μας και ότι γίνεται μας κάνει πιο δυνατές. Εμείς θα το λατρέψουμε το μωρό μας όταν με το καλό έρθει γιατί θα έρθει με κόπο. Μην το βάζεις κάτω. Δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεται να "πενθήσεις", να κλάψεις, να ξεσπάσεις. Θα σου κάνει καλό, και μετά ανασκουμπώσου, βάλε κάτω τον άντρα σου ....και όλα θα πάνε κάλα!!!! :D:D:)

Μετά την απόξεση (η οποία δεν πονάει καθόλου), μετά απο 3 μήνες νομίζω ότι μπορείτε άνετα να προχωρήσετε. Σου εύχομαι καλή επιτυχία, καλή ανάρρωση και ψηλά το κεφάλι!! :):)

Υ.Σ συγνώμη αν σε ζάλισα με την πολυλογία μου, αλλά ταυτίστηκα πολύ μάζί σου ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

diaylos....oute kata dianoia de me zalises!ksereis pws einai na akous oti k kapoios allos exei perasei kati paromoio i kai akribws to idio me sena!!mono aftoi oi anthrwpoi mporoun na se katalaboun apolyta!wstoso exw mia aporia!afto me to oti mporei afto to "mwro" mporei na eixe kapoio problima kai i fysi eprakse analogws mou to eipe kai i giatros apo to kentro ekswsomatikis!!...alla pws ginete afto afou se periptwsi texnitis gonimopoiisis afta elenxonte kai ola ta parakatw ginonte afou exoun bebaiwthei pws milame gia enan ygiestato organismo??????????den mporw na to katalabw afto!ksafnika mesa sti mitra emfanise kati asximo kai kako???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jannolino η εξωσωματική κορίτσι μου δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει οπωσδήποτε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα υγιές μωρό. Κάπως πιο σίγουρη για τη δυναμική του εμβρύου είσαι αν κάνεις προεμφυτευτική διάγνωση, αλλά και υγιέστατο να δείξει, που να ξέρεις αν θα εμφυτευθεί.. Κι εμένα μια χαρά φαινόταν στην ανάπτυξη την 3η μέρα που μου το μεταφέρανε, δεν κατέληξε όμως καλά. Δυστυχώς δεν είναι όλα στο χέρι μας, ούτε στων γιατρών.. Εύχομαι πραγματική η τυχερή σου φορά να είναι η επόμενη!

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ίσως έχεις δίκιο στο να κάνει τη βιοψία, καλύτερα να είναι σίγουρη για το τι έφταιξε. Απλά εμένα ο γιατρός δεν μου το πρότεινε και το απέδωσε σε τυχαίο γεγονός, επειδή είχα ήδη ένα παιδί. Να χαίρεσαι την κορούλα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kai pali de mporw na katalabw!pantws to mono sigouro einai pws tha zitisw biopsia kai pragmatika tremw mipws mou poun kati asximo giati me ti gantemia pou me dernei to teleftaio kairo afto tha einai to teleiwtiko xtypima!!!!!

efxaristw koritsakia mou..... :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Jannolino, Ζητησα και εγώ απο τον γιατρό μου να κάνουμε βιοψία αλλά μου είπε ότι δεν αξίζει τον κόπο μιας και ήταν πρώτη φορά που έτυχε και είναι ενα συχνές φαινόμενο η παλινδρόμηση. Τυχαίνει στο 80% των γυναικών μου είπε...ποιος ξέρει τώρα!!! Εγώ πάντως το μετάνιωσα που δεν την έκανα τελικά!

Συνήθως υπάρχουν χρωματοσωματικές ανωμαλίες όταν διακόπτει απο μόνος του ο οργανισμός την κύηση, και αυτό είναι κάτι που δυστηχώς δεν στο εξασφαλίζει η εξωσωματική εκτός και αν κάνεις πιο εξειδικευμένες εξετάσεις στα ωάρια..

΄Πάντως βάση αυτού σκέφτομαι και λέω ότι καλύτερα που μας έτυχε στην αρχή αρχή της εγκυμοσύνης, απο ότι να προχωρούσαμε και να το βγάζαμε αργότερα ή να ήταν ένα άρρωστο παιδί αργότερα...΄(λέω εγώ τώρα...για να παρηγοριέμαι και έγώ!!!).

Πάντως σου εύχομαι ολόψυχα μα ολόψύχα να σου πάνε πολυ καλά τα πράγματα και σύντομα να μείνεις εγκυούλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

diaylos

thelw poly na kanw biopsia alla de kserw poso stoixizei!!an me pairnei oikonomika thati kanw oti k na leei i giatros mou...afto pou les pws kalytera pou egine stin arxi einai megali parigoria!to skeftomai na ginotan parakatw k trelenomai!!!

ti na pw??makari o theoulis na mas dwsei ta mwrakia mas se mas k se oles prospathoun akoma...

ante na doume...se 3 minakia leme na ksanaprospathisoume!isws einai i tyxeri :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

afto me to oti mporei afto to "mwro" mporei na eixe kapoio problima kai i fysi eprakse analogws mou to eipe kai i giatros apo to kentro ekswsomatikis!!...alla pws ginete afto afou se periptwsi texnitis gonimopoiisis afta elenxonte kai ola ta parakatw ginonte afou exoun bebaiwthei pws milame gia enan ygiestato organismo??????????den mporw na to katalabw afto!ksafnika mesa sti mitra emfanise kati asximo kai kako???

jannolino δυστυχως δεν ελεγχονται όλα με την εξωσωματικη.... πολλοι ειναι οι παραγοντες που παιζουν ρολο- και δυστυχως η ιατρικη δεν εχει φτασει στο σημειο να γνωριζει τι ακριβως συμβαινει σε καθε οργανισμο πριν συμβει- δυστυχως- κατι κακο. και γω εμεινα εγκυος την 1η φορα (παλι με εξωσωματικη)αλλα δεν προχωρησε(ηταν 2 και το ενα μετα το αλλο παλλινδρομησαν). την δευτερη φορα ενω παλι εμεινα εγκυος - η πορεια των χοριακων μου ηταν τετοια- που ο γιατρος 'ψιλιαστηκε' οτι πιθανον κατι παιζει στον δικο μου οργανισμο που δεν αφηνει τα εμβρυα να αναπτυχθουν. 'Εγινε η πολυπόθητη εμφυτευση και παλι (μαλιστα ηταν 2 αρχικα) - αλλα ο δικος μου οργανισμος δεν τα αφηνε να αναπτυχθουν.

εκανα ανοσολογικες εξετασεις και το προλαβαμε στο τσακ το μαναρι μου. Οσες φορες κ αν εμενα εγκυος- χωρις θεραπεια την ιδια καταληξη θα ειχε η εγκυμοσυνη μου-

θα σου πω το εξης- ειανι τοσο σχετικά όλα- μπορει να ειναι θεμα της μανας -οργανικο- μπορει να ειναι θεμα του εμβρυου- χρωμοσωμικό- αυτο που λεμε- 'έτυχε'.

στα λεω αυτα για να μαζεύεις γνώμες και εμπειρίες κούκλα μου :)

(να μην ξεχασω να σου πω οτι τα εμβρυα που εβαλα αυτην την φορα- ηταν 3ης κατηγοριας- ο γιατρος με ειχε αποκαρδιώσει για την πορεια της εξωσωματικης. κι ομως..)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...