Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας!Στα 26 εβγαλα την σαλπιγγα μου μετα απο εξωμητρια κυηση και μετα απο 6 μήνες ειχα μια παλινδρομη οπου ανακαλυψα οτι εχω θρομβοφιλια.ευτυχως μετα απ ολα αυτα εκανα τον γιο μου που λατρευω και τωρα ειναι 2.5 ετων.τωρα ειμαι 31 κ πριν 3 μήνες ξεκινησα να προσπαθω να κανω ενα δευτερο παιδακι.ο κυκλος μου χαλασε και με καποια αγωγη ο κυκλος εφτιαξε κ εγω ειδα τεστ εγκυμοσυνης θετικο.χαρηκα πολυ.η χωριακη ομως δεν ανεβαινε πολυ και ξαναφοβομαστε για εξωμητριο.μονο που τωρα αν χάσω κ αυτη δεν εχω αλλη σαλπιγγα.απ την τελευται περιοδο ειμαι στην 6 εβδομαδα πηγα στον γιατρο και ειδε κατι με τον υπερηχο μεσα στην μήτρα και μου εδωσε κουραγιο οτι ισως ειναι ενδομητρια κυηση που απλα δεν προχωρησε.ηταν ομως πολυ μικρο και δεν ήταν σιγουρος.μπηκα το πρωι για αποξεση και το δειγμα θα το στειλει για βιοψια.μου ειπε μετα το χειρουργειο οτι δεν ειδε σακκο και αυτο τον προβληματισε οποτε το εξωμητριιο δεν εχει σβήσει σαν σεναριο.μεχρι την πεμπτη πρεπει να κανω υπομονη.

εχω στεναχωρηθει πολυ.ζω ξανα τα ιδια.το οτι εχω το παιδακι μου βεβαια με ηρεμει αλλα απ την αλλη δεν θελω να τον αφησω και μονο του.θελω να του κανω ενα αδερφακι και δεν ξερω τελικα αν θα τα καταφερω

Δημοσίευση

σου ευχομαι οτι καλυτερο για την περιπτωση σου.μακαρι να ηταν απλα ενας σακος χωρις μωρο κ οχι εξωμητριο που θα σε βαλει κ σε αλλους μπελαδες.εφοσον ηταν ομως μεσα στην μητρα πως μπορει να λεει οτι ισως ηταν κ εξωμητριο?ξερω οτι αν το παθεις μια φορα ειναι ευκολο να το ξαναπαθεις (το εξωμητριο).καλη αναρωση να εχεις,ολα να πανε καλα κ συντομα να εισαι κ παλι εγκυος κ να χαρισεις στο παιδακι σου το αδερφακι που επιθυμει.

Δημοσίευση

koritsaki m katarxin lipame para poli gia oti s exei simvei!

einai ontws poli diskolo na xaneis ena paidaki, poso mallon otan exei kai sinepeies oxi mono psixologikes alla k swmatikes!

na exeis Pisti kai na proseuxesai kai tha deis oti ola tha pane kala!

allwste exeis kai ena paidaki k auto einai megali parigoria sigoura!

Gantzwsou epanw tou kai tha s xarisei O THEOS to aderfaki t!

ola kala na s pane!

kali sinexeia koritsaki m!

Δημοσίευση

γίνεται να ειναι ενδομήτρια κυηση χωρις σάκο??εχω αγχωθει τοσο πολυ που δεν περνανε οι μερες.δεν ξέρω αν θα το αντέξω να ακουσω οτι ειναι πάλι εξωμήτριο.κοριτσια ειναι κ ο μικρος μου πολυ κοινωνικος και ανησυχω αν μεινει μοναχοπαιδι μηπως δεν ειναι καλα.βεβαια θα κ ανω το καλυτερο γι αυτον αλλα τον μικρουλη μου σκεφτομαι τοσο πολυ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...