Μετάβαση σε περιεχόμενο

ta fota sas please!


Recommended Posts

geia sas manoules mellouses k mi! pos eiste;ithela na sas rotiso esas pou idi exete perasei auto to stadio vevaia,to eksis..kleino avrio tin 30 evd/da aisios k eno eixa kali eg/ni mexri stigmis edo k dio meres exo ena provlima me to fagito.dil troo k nomizo oti mou kathetai sto laimo den katevainei k argo para poli na to xonepso :cry: merikes fores mou erxetai k em..s xoris na kano pote omos eutuxos!skeftomai oti einai fusiologiko epidi piezetai to stomaxi alla pos na anakoufisto ligo;;; :?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για σου sandria.

Με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η ερώτησή σου καθώς ειμαι στην 21η προς 22η εβδομάδα και τρώω πολυ ελαφρια γενικά και παρολα αυτα δεν μπορώ να χωνέψω...

τρωω για παράδειγμα για βραδυνο μια σούπα και την επόμενη ημέρα το πρωι την νοιώθω στον οισοφάγο μου...από ότι γνωρίζω συμβαίνει συχνά στην εγκυμοσύνη αλλά αν μπορεί ας μας πει και κάποια άλλη κοπέλα την εμπειρία της!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καιρος να γνωρισετε κ την αλλη πλευρα της εγκυμοσυνης :lol::lol::lol:

ειναι απολυτως φυσιολογικο να εχετε αυτες τις ενοχλησεις γιατι οσο μεγαλωνει το μωρο (κ φυσικα κ η κοιλια) δυσκολευει το στομαχι κ γενικα ολο το πεπτικο συστημα.αρκει να σας πω οτι εγω ειχα καουρες απο το 5ο μεχρι κ που πηγα κ γεννησα.δεν μπορουσα να φαω τιποτα κ αν εκανα το λαθος κ ετρωγα κατι το εβγαζα στο λεπτο.δεν προλαβαινα να το χωνεψω.4μηνες ημουνα μονο με γαλα.ρωτηστε στο γιατρο σας αν μπορει να σας δωσει σιροπι ή κ χαπια για τις καουρες οπως πχ.simeco ή κατι αλλο.ειναι αναλογως τον γιατρο.αν κ για να πω την αληθεια εμενα δεν μου εκαναν τιποτα.να τρωτε ελαφρια,οχι τηγανιτα,γλυκα κ γενικα δυσπεπτες τροφες.υπομονη κ ο καιρος εφτασε....γρηγορα θα εχετε το μωρακι σας κ ολα αυτα θα σας φαινονται τιποτα μπροστα στο θαυματακι σας.καλο υπολοιπο κ καλη γεννα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω ότι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εγώ όταν ήμουν έγκυος μετά τον 5ο - 6ο μήνα πείναγα συνεχώς - δεν χόρταινα ποτέ! Αλλά παράλληλα αν έτρωγα έστω και λίγο το βράδυ ένιωθα βαρύ το στομάχι μου σαν να μην μπορούσα να χωνέψω το φαγητό. Και παράλληλα η πείνα, πείνα! Παράξενο στ' αλήθεια αλλά όλα αυτά είναι λογικά νομίζω. Το σώμα αλλάζει και προσπαθεί ταυτόχρονα να εξυπηρετήσει τις δικές μας ανάγκες αλλά θέτει σαν προτεραιότητα το παιδί. Οι γιατροί συνήθως λένε να τρώμε ελαφρά ειδικά το βράδυ και να προσέχουμε για να μη πάρουμε πολλά κιλά και αυτό όχι για λόγους αισθητικής αλλά για λόγους υγείας. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να ρωτήσετε τον γιατρό σας γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sisi2007 κάπως έτσι είμαι και εγώ αλλά σε μικρότερο βαθμό...

1-2 φορές που έχω επιχειρήσει να φάω πίτσα, το έχω μετανοιώσει καθώς το στομάχι μου έχει πολύ χάλια...

Σήμερα κερνούσαν γλυκά στο γραφείο λόγω κάποιας γιορτής και δεν τόλμησα να τα αγγίξω..

Να προσθέσω ότι όλο το πρώτο 4μηνο και παραπάνω είχα απίστευτες ανακατοσούρες και αναγούλες...

Αποτέλεσμα? έχω πάρει μόλις 3 κιλά και είμαι στην 21η-22η εβδομάδα!

Εσύ sisi πόσα πήρες συνολικά?? Να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ δυσκολο θεμα ανοιξες!!!!!!!!!!!

Ειμαι στην 22η εβδομαδα και απο την 14η υποφερω σε πολυ ασχημο σημείο! Ειχα ανοιξει ενα σχετικό θεματάκι ;) !

Καταλαβαινω οτι υποφέρεις. Εγω ξυπναω τη νυχτα και προσπαθω να ρευομαι (σαν τις γιαγιαδες) τοσο πολυ που μερικες φορες οπως λες ανεβαινει εμετος!

Ο γιατρος μου εδωσε Gaviscon που ειναι φυτικο συροπι, αλλα δεν εκανε τιποτα.

Θα σου πω απλα μερικα πραγματα που απλα μειωνουν αυτη την αισθηση χωρις να την εξαφανίζουν!

1.Προσπαθω να μην πινω νερο κ υγρα πριν τον υπνο!

2.Εκοψα και τα φρουτα απο το απογευμα κ μετα, γιατι ειναι οξινα κ επιβαρυνουν το στομαχι!

3.Κυκλοφορω με μια κουπα ντεκαφεινε γαλλικο σκετο, μια γουλια μου παιρνει τη καουρα και τη καψα. Με βοηθαει να ρευτω κ ν α κατεβει το φαγητο προς το στομαχι!

4.Αν το γαλα επιβαρυνει τη κατασταση σου, δοκιμασε λιγες κουταλιες γιαουρτι!

5.Δοκιμασε ξινομηλο (μπλιαξ) καθε μπουκιτσα σου κατεβαζει το φαγητο κ χωνευεις.Καλο ειναι το μεσημερακι κ οχι το βραδυ!

Εχω παρει 12 κιλα και ο γιατρος μου ειπε οτι φταιει το γεγονος οτι δεν μπορω να χωνεψω το φαγητο!

Γιατι πραγματικα δεν τρωω υπερβολικα.

Θα πρεπει να συμβιβαστεις οτι μεχρι να γεννησεις με το καλο ετσι θα εισαι απλα δοκιμασε καποια απο τα παραπάνω μηπως κ σε βοηθησουν να ελατωθει (εγω κατι εχω καταφέρει)!!!!

Καλη τυχη %%-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κ απο μενα!!!συνολικα ειχα παρει 12 κιλα.μεχρι κ τον 3ο εχανα γιατι ξερνοβολουσα συνεχεια.μετα ηρεμησα μεχρι που μπηκα στο 5ο κ αρχισαν οι καουερες που πολλες φορες μου προκαλουσαν κ εμετο.φανταστειται λοιπον να μην ειχα τιποτα ποσα κιλα θα εβαζα!!! :lol::lol::lol:

τωρα που το σκεφτομαι μαλλον καλο μου εκανε το μπλιαχ :lol::lol::lol:

παντως οσο κ δυσκολο να ειναι ξεχνιεται γρηγορα...τι ειναι η απολαυση του φαγητου μπροστα στο πρωτο κλαμα του μωρου?υπομονη κοριτσια....να σκεφτεστε οτι οι δυσκολιες ειναι για 9μηνες........η απολυτη ευτυχια ομως κραταει για μια ζωη!!!φιλακια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ αυτές οι καούρες!!!!

Είτε μια μπουκιά έτρωγα είτε δέκα αυτές εκεί...απο τον 5ο μήνα μέχρι το τέλος!!Σχεδόν κάθε βράδυ έπρεπε να κάνω εμ...ο για να καταφέρω να κοιμηθώ!Στην 1η εγκυμοσύνη μου είχε πει η γιατρός να πάρω μαλοξ χάπια αλλά δεν μου έκαναν τίποτα!!Έτσι και στην 2η δεν δοκίμασα τίποτα. Στο νοσοκομείο που είμουν όταν οι νοσοκόμες είδαν ότι παιδευόμουν κάθε βράδυ μου έδωσαν μαλοξ σιρόπι και...ω! τι ευτυχία εξαφανίστικαν!!! Αυτο όμως έγινα τα τελευταία 3 βράδια.Γιατί δεν το δοκίμαζα νωρίτερα;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια! Το ιδιο πα8αινω και εγω που ειμαι στην 27η βδομαδα! Τρωω το μεσημερι και το χωνευω πολυ αργα το βραδυ με αποτελεσμα να μην τρωω βραδινο~! Ευτυχως εχω παρει 7 κιλα μεχρι ωρας....! ΑΠΛΑ οποτε εχω φουσκωματα πινω 2-3 γουλιες νερακι με αν8ρακικουλι με ξεφουσκωνει λιγακι και νιω8ω καλυτερα!

Αποφευγω χαπια κ τα σχετικα! :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗ ΚΑΙ ΓΟΠ(ΓΑΣΤΡΟΟΙΣΟΦΑΓΙΚΗ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ). ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΥΠΝΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΞΥΠΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΑ ΥΓΡΑ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ! ΗΜΑΡΤΟΝ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!). ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΠΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣΣΣΣΣ!!!!!!!! :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...