Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμένα το στήθος είχε γίνει τεράστιο 4-5 ημέρες πριν την καθυστέρηση, δεν μου πρηζόταν τόσο πολύ στην περίοδο, ρώτησα τον γιατρό και μου είπε οτι δεν είναι σύμπτωμα, αλλά ήταν...

Στην συνέχεια μεγάλωσε κι άλλο;) ;) ;) ;) ;) και κάπου στον τρίτο μήνα σκούρηναν και οι θηλές! Δεν αναφέρομαι βέβαια στην ενόχληση που ένιωθα στις θηλές, αυτό κράτησε απο πριν την καθυστέρηση μέχρι πριν κανα μήνα...

Δημοσίευση

Εμένα το στήθος είχε γίνει τεράστιο 4-5 ημέρες πριν την καθυστέρηση, δεν μου πρηζόταν τόσο πολύ στην περίοδο, ρώτησα τον γιατρό και μου είπε οτι δεν είναι σύμπτωμα, αλλά ήταν...

Στην συνέχεια μεγάλωσε κι άλλο;) ;) ;) ;) ;) και κάπου στον τρίτο μήνα σκούρηναν και οι θηλές! Δεν αναφέρομαι βέβαια στην ενόχληση που ένιωθα στις θηλές, αυτό κράτησε απο πριν την καθυστέρηση μέχρι πριν κανα μήνα...

Δημοσίευση

Εγω παρατηρω οτι στο δικο μου στηθος από 2-3 μερες μετα την καθυστερηση εχει αρχισει να γινεται πιο στητο αλλα δεν με ενοχλουν οι θηλες οπως διαβασα από την φιλη ελενη.

Αλλα και παλι το καθε σωμα αντιδρα διαφορετικα στις ορμονες.

Το στηθος μου στην 1η εγκυμοσυνη ειχε μεγαλωσει μονο 1 νουμερο και τα σουτιεν μου τα φοραγα μεχρι και τον 7ο μηνα μετα εξοπλιστηκα με σουτιεν θηλασμου χωρις μπανελα και ημουν οκ...:P

Δημοσίευση

Εγω παρατηρω οτι στο δικο μου στηθος από 2-3 μερες μετα την καθυστερηση εχει αρχισει να γινεται πιο στητο αλλα δεν με ενοχλουν οι θηλες οπως διαβασα από την φιλη ελενη.

Αλλα και παλι το καθε σωμα αντιδρα διαφορετικα στις ορμονες.

Το στηθος μου στην 1η εγκυμοσυνη ειχε μεγαλωσει μονο 1 νουμερο και τα σουτιεν μου τα φοραγα μεχρι και τον 7ο μηνα μετα εξοπλιστηκα με σουτιεν θηλασμου χωρις μπανελα και ημουν οκ...:P

Δημοσίευση

stin proti mou egkumosuni pou telika palindromise, eixe pristei to stithos mou kamia bdomada prin tin kathisterisi!milame gia priksimo omos oxi asteia!!!:woohoo: :woohoo: afou eixa frikarei, ponouse kai poli!!!sti deuteri tipota!!!afou ekana to test bgike thetiko ki anarotiomoun :dry: :dry: giati den eixa allagi sto stithos! kamia bdomada meta tin kathisterisi arxise na fouskonei!!!;)

Δημοσίευση

stin proti mou egkumosuni pou telika palindromise, eixe pristei to stithos mou kamia bdomada prin tin kathisterisi!milame gia priksimo omos oxi asteia!!!:woohoo: :woohoo: afou eixa frikarei, ponouse kai poli!!!sti deuteri tipota!!!afou ekana to test bgike thetiko ki anarotiomoun :dry: :dry: giati den eixa allagi sto stithos! kamia bdomada meta tin kathisterisi arxise na fouskonei!!!;)

Δημοσίευση

Βασικα δυο εβδομαδες πριν υποτιθεται να αδιαθετησω ειχα τρομαξει γιατι

ειχαν πρηστει παρα πολυ και δεν αντεχα ουτε να τα αγγιζω. Ειδικοτερα οι θηλες ηταν σαν να ειχαν παθει κατι. Επειδη δεν πηγαινε το μυαλο μου οτι ημουν εγκυος νομιζα οτι ειχα παθει κατι δερματικο στην περιοχη!!

Στον δευτερο μηνα εβαλα τα πιο ανετα σουτιεν μου γιατι δεν αντεχα.

Στον τριτο μηνα πηρα μεγαλυτερα κουπ για μην με σφιγγουν.

Τωρα στον τεταρτο - εχουν εξογκωθει καπως οι θηλες και εχουν μαυρισει παρα πολυ, φοραω το ιδιο νουμερο αλλα με βλεπω στον επομενο να γινομαι πενταρι!!

Παντως κοριτσια εγω το απολαμβανω γιατι μου αρεσει τωρα το στηθος μου περισσοτερο απο καθε αλλη φορα...και την ιδια αποψη εχει και ο αντρουλης μου...:P

Δημοσίευση

Βασικα δυο εβδομαδες πριν υποτιθεται να αδιαθετησω ειχα τρομαξει γιατι

ειχαν πρηστει παρα πολυ και δεν αντεχα ουτε να τα αγγιζω. Ειδικοτερα οι θηλες ηταν σαν να ειχαν παθει κατι. Επειδη δεν πηγαινε το μυαλο μου οτι ημουν εγκυος νομιζα οτι ειχα παθει κατι δερματικο στην περιοχη!!

Στον δευτερο μηνα εβαλα τα πιο ανετα σουτιεν μου γιατι δεν αντεχα.

Στον τριτο μηνα πηρα μεγαλυτερα κουπ για μην με σφιγγουν.

Τωρα στον τεταρτο - εχουν εξογκωθει καπως οι θηλες και εχουν μαυρισει παρα πολυ, φοραω το ιδιο νουμερο αλλα με βλεπω στον επομενο να γινομαι πενταρι!!

Παντως κοριτσια εγω το απολαμβανω γιατι μου αρεσει τωρα το στηθος μου περισσοτερο απο καθε αλλη φορα...και την ιδια αποψη εχει και ο αντρουλης μου...:P

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΥΟ ΒΔΟΜΔΕΣ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΤΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ?ΤΟ ΙΔΙΟ Η΄ΧΑΛΑΡΩΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ?

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ?

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΑΖΟΥΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ?ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΟΠΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΩΣΤΑ?

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΩΣΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ?ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΥΟ ΒΔΟΜΔΕΣ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΤΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ?ΤΟ ΙΔΙΟ Η΄ΧΑΛΑΡΩΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ?

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ?

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΑΖΟΥΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ?ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΟΠΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΩΣΤΑ?

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΩΣΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ?ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

• 6 months later...
Δημοσίευση

FYSIKA TON PRWTO KAIRO SA NEA MAMA TROMAKSA APO TO PRIKSIMO POU EIXE TO STITHOS MOU KAI APO TON PONO..DEN MPOROUSA NA KOIMITHW MPROUMITA...:blink: .ALLA THELW NA RWTISW...EIMAI STON 6o MINA TIS EGYMOSYNIS MOU KAI VGAZW APO TIS THILES MOU ENA DIAFANO YGRO KAI PSILOPONANE...EINAI NORMAL AYTO???? PLZ HELP...

Δημοσίευση

Το υγρο φανταζομαι ειναι φυσιολογικο και εγω βγαζω απο τον 5ο μηνα λιγο στην αρχη και τωρα μπορω να πιεσω γυρω απο την θηλη και για 5 λεπτα και να συνεχιζει να βγαζει

περισσοτερο δεν εχω δοκιμασει αλλα βαριεμαι και εμενα μου φαινεται περιεργο :S:blink:

• 1 year later...
Δημοσίευση

Καλησπερα ειμαι στην 5η εβδομαδα κυησης και το στηθος μου εχει πρηστει πολυ με ποναει και ιδιαιτερα η θηλη οπως ανεφερε και μια φιλη παραπανω...εσεις οι παλιες μητερες τι μου προτεινετε να κανω??υπαρχει καποια κρεμα?αυτα τα σουτιεν εγκυμοσυνης απο που μπορω να τα αγορασω?ευχαριστω

• Απαντήσεις

• Ευτυχώς δεν έχω ξαναδεί αίμα αλλά σήμερα από το μεσημέρι και μετά έχω πονακια περιόδου και λίγα τσιμπήματα στην μέση. Δεν παίρνω τον γιατρό όμως γιατί θα με βρίσει ο άνθρωπος. Εξάλλου αύριο πρωί έχω doppler οπότε θα με δουν μια και καλή. 
    • Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...