Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ : ΨΑΘΑΣ Ή ΤΡΟΥΒΑΣ

elli21

Recommended Posts

Αλλαξα 3 γυναικολογους κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου.

Φυσικα κατεληξα στον Ψα8α (τον εχει κ η Μαστροκωστα , Πετρουλακη)

Ειχαμε τρομερη χημεια , η μαια του φοβερη και ηταν ο μονος που δεν ζητησε νταβατζιλικι όσα το δωματιο τοσα και εγω . Οι τιμες ιδιες ειτε καισαρικη ειτε φυσιολογικος τοκετος , και το παλεψε 8 ωρες και γεννησα φυσιολογικα !

Οτι αλλο στειλε μνμ ! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πήγα για ένα τεστ παπ juliax μου και μου φανηκε πολυ συζητήσιμος από την προηγούμενη που είχα κι επειδη έχω αστατο κύκλο μου είπε να κανω κάτι ορμονικές εξετάσεις τις έκανα λοιπόν και με πήρε τηλ. να μου πει αν είναι οκ (αφού του τις είχα στείλει)και δεν μου εξήγησε τίποτα απλά μου είπε οτι είναι όλα καλά χωρίς να μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό, αν χρειάζεται κάποια θεραπεία κλπ.και γενικώς που τον είχαν και άλλες δύο φίλες μου είπαν οτι είναι λίγο ωμός δηλ. δεν λέει και πολλά. Εγώ όμως που είμαι ανασφαλής θα θέλω να μου εξηγεί κάποια πράματα και γιατι συμβαίνουν .στην γέννα πως ήταν ?ήταν ζεστός μαζί σου γιατί σαν πρωτάρα και με το φόβο που έχουμε όλες θες εκείνη την ώρα ο ιατρός σε καθησυχάζει ή κάνω λάθος ?εσύ σίγουρα που το έζησες θα έχεις άλλη γνώμη

κοιτα στην αρχη μου φανηκε πολυυ αποτομος και σοβαρος , εγω όμως επειδη ειμαι ατομο του χαβαλε αρχισα τα αστεια τυπου '' να σας πω επειδη ειμαι λιγο ξαν8ια και δεν πολυκαταλαβαινω πειτε μου λεπτομερειες ''κλπ κλπ εσπασε μαγικα ο πάγος κ μονο σφαλιαρες που δεν παιζαμε .

Τον βρηκα πολυ ψαγμενο (κα8ως εχω κ καποιο προβλημα υγειας) στα ιατρικα , εστειλα μια φιλη με οικονομικο προβλημα 44 χρονων με 5 αποτυχημενες εξωσωματικες Κ εκανε κατι που δεν το κανουνε πολλοι (χωρις χρηματα)

Πηγε μια φιλη της ειπε οτι εχει εξωμητριο , παει άλλου και της λενε -Δεν φαινεται ακομα καν αν ειναι εξωμητριο πως το ειδε ο άλλος ??? (για τον Ψα8α)

Η8ελε να του κανει κ φασαρια , σε 1 εβδομαδα μπηκε εκτακτως χειρουργειο !!!

Εινα κ 8εμα χημειας κιολας επαναλαμβανω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...