Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα, ειμαι στην 37η εβδομαδα καιθελω να ρωτησω αν γνωριζει καποια, σημερα ο ξαδερφος μου εκανε σπινθηρογραφημα καρδιας και μετα με ακουμπησε, υπαρχει κινδυνος απο την ακτινοβολια??γιατι το φαρμακο ειναι ραδιενεργο, δεν ηξεραοτι μπορει να πειραζει, ισως να ειναι χαζη η ερωτηση μου, ευχαριστω πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γνωριζω οτι οταν κανεις τετοια ειδους εξεταση ο ασθενης δεν πρεπει να ερθει σε επαφη με παιδια κ εγκυους για τρεις μερες.κ ο πεθερος μου την ειχε κανει κ του ειχαν πει αυτο απο το νοσοκομειο.κ η κουνιαδα μου ηταν εγκυος κ εγω ειχα την μικρη.καλυτερα να ενημερωσεις τον γιατρο σου ωστε να καθυσηχαστεις κ να μην ανυσηχεις.

ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΠΙΝΘΗΡΟΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!!ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΤΟΜΑ!!ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΠΙΝΘΗΡΟΓΡΑΦΗΜΑ!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η SISIΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!

ο φουρνος μικροκυματων γενικοτερα εκπεμπει μεγαλη ακτινοβολια.. καλο ειναι να τον αποφευγεις

τωρα για το θεματακι δε γνωριζω καθολου να απαντησω..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...