Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ 50 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΛΑΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΠΙΛΕΣ. ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΩΡΑΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙ....??? ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΗΤΑΝ ΥΓΡΕΣ. ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΜΕ ΓΑΖΑ??? ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ??? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

Δημοσίευση

η αποστειρωση κραταει (6-9 ωρες περιπου) , απεφευγε να ανοιγεις τον αποστειρωτη χωρις λογο.

Αποστειρωνεις κ οταν την χρειαστεις την περνεις κ την βαζεις την πιπιλα (αφου πριν αποστειρωσεις πλενεις πρωτα !)

οτι αλλο 8ες πες μας ;)

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ 24/9 ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΗΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ.

Δημοσίευση
ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ 24/9 ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΗΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ.

ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ??? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΚΟΥΤΑΚΙ?

Δημοσίευση

κοριτσακι εγω πηρα απο το φαρμακειο ουροσυλλεκτες..ναι ναι γιατι μεβολευαν καλυτερα στο ανοιγμα και το πιασιμο...μιας και τις θηκες τις επιανα ατσουμπαλα και χαλουσα την αποστειρωση...αποστειρωνα πιπιλες και ουροσυλλεκτες εβαζα τις πιπιλες στους ουροσυλλεκτες με την τσιμπιδα και μετα στο ψυγειο ..αντεχουν 24 ωρες :P:P

Δημοσίευση
ναι καλο μου κ τις 8ηκες αποστειρωνουμε εννοειται (την ανοιγεις κ την ριχνεις μεσα) . και μην αγχωνεσαι !

Και τα πλενεις πρωτα όλα !

μετά την αποστείρωση λογικό είναι πως είναι όλα βραγμένα από τους ατμούς, πώς τα σκουπίζω?

sorry για τις ηλίθιες ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα

Δημοσίευση

καλε δεν υπαρχει λογος να τα σκουπιζεις...και το νερο εκεινο αποστειρωμενο ειναι.γιατι να ταλαιπωρεισαι και εσυ αλλα και να φερνεις τις αποστειρωμενες πιπιλες σε επαφη με αλλα πραγματα που δεν ειναι??αστες ετσι...αλλωστε δε μενουν για πολυ τις χρησιμοποιεις ..... :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...