Μετάβαση σε περιεχόμενο

eimai egkios i mipws oxi???HELP koritsakia mou!!!

maimouditsa

Recommended Posts

geia sas koritsia thelw ti voi8ia sas giati eimai se apelpistiki katastasi!!o kiklos mou einai 29-31 meres.ton proigoumeno mina mou ir8e i akatanomasti stis 17/10 kai mexri stigmis tpt akoma (EFTIXWS ;) ).prin 3meres eixa kati tsimpimatakia katw aristera kai prox8es eniw8a kati souvlies sti koilia kai enan pono les kai 8a mou erxotan tin epomeni mera,opws episis afton ton pono ton eniwsa kai x8es.kai apo x8es kiriws to sti8os arxise na me ponaei para poli.ti lete vre koritsia lete na iparxei pi8anotita?alles poses meres na perimenw?simera einai i 30mera tou kiklou mou.na tonisw oti tous 2-3 mines i periodos pigaine kata pisw.sorry gia to priksimo alla 8a skasw :oops::oops::oops: voi8iaaa..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

den einai nwris omws?oses fores exw parei apogoiteftika kai lew na perimenw akoma 2-3 meroules gia sigouria.mi xarw tzampa :roll: les na emeina egkios apo ta prospermatika igra?to thelw toooso poli!!!!!

Μακάρι να είσαι !! το εύχομαι γλυκιά μου !!

Κάνε μια χωριακή αντί για τεστ για να είσαι 100% σίγουρη,

περιμένουμε τα ευχάριστα !!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ.2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ-ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ-ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΡΚΕΤΟ ΠΟΝΟ-ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ - ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝ-ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ!ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ.ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΧΝΑ ΘΕΤΙΚΟ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ.

ΦΙΛΙΑ

sas efxaristw poli koritsakia mou!!!ti na pw makari na eimai egkioula.8elw toso poli ena ninaki :D:D

charoula mou eixes imikranies?giati egw sxedon ka8e mera tis pa8ainw.kai kati allo.emeines egkios apo prospermatika?exw akousei oti ginete

ΟΧΙ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ!

ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ - ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

ax koritsia 8a skasw.de mporw na katsw apo to agxos.oli tin wra pera dw8e paw :):) peite mou simptwmata egkimosinis pou eixate!?na ksanapw oti o kiklos mou einai 29-31meres.kapia pou exw einai trelos ponos sti mesi kai sto sti8os kai prox8es kati apistefto!!eimastan sto xwrio kai ka8omoun eksw me ta pe8erika mou kai mou mirise loukaniko psito :shock: enw de mirize se kanenan.kai meta apo wra mou eipe o pe8eros mou oti ontws mirize apo tis trigirw tavernes.ti ginete?mipws exw xazepsei?mipws eimai egkios?8a trela8wwwww.help!!!!

πρωτα απ' ολα να σου ευχηθω να εισαι εγκυουλα κ να ειναι ο τυχερος σου μηνας .....

εγω λογο του οτι ειχα στανταρ την περιοδο μου ....κ επειδη συμπτωματα κ τετοια πολλα

ειχα σχεδον καθε μηνα δ εδινα κ πολυ σημασια χαχαχχαχα

τεστ δ εκανα γιατι δ τα εμπιστευομαι το μονο που εκανα ηταν λιγες μερες πριν την ακατανομαστη μετραγα θερμοκρασια καθε πρωι ΠΡΙΝ σηκωθω απο το κρεββατι ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ (κατω απο την γλωσσα)

την ημερα που ηταν λοιπον να αδιαθετησω το πρωι πηρα την θερμοκρασια μου (ηταν 37 κ κατι)

κ πηγα για χοριακη

το αποτελεσμα την 95 μοναδες :D:D:D:D:D:D

κ τωρα περιμενω με πολυ πολυ αγωνια την πριγκιπεσσα μου

ευχομαι λοιπον κ σε σενα να παρεις συντομα τα ευχαριστα νεα κ να εισαι εγκυουλα φουουουουουουουο

χαχαχαχχαχα :D:D:D:D:D

αααααααααααα ειχε ανοιξει πολυ η οσφρηση μου μυριζα τα παντα χαχαχαχα

την θερμοκρασια θα την παιρνεις το πρωι πριν σηκωθεις απο το κρεββατι κ μονο απο το στομα

ειναι σημαντικο αυτο που σου λεω κ ισχυει ακουσε με .....

a kai prin pou piga toualeta eida kati roz sto skoupisma kai ektote tpt allo ews twra!!!!!pono sto sti8os sti mesi kai ta dekata.kai de kserw an paizei rolo alla pote de mouerxete vredi periodos.panta prwi.an itan periodos de 8a eixe pesei i 8ermokrasia????

λογικα ναι θα σου ειχε πεσει αλλα δ θελω να σε ξεσηκωσω θα ειναι πολυ κριμα ...απλα υπερχη μεγαλη

πιθανοτητα κ ισωσ το αιματακι αυτο να ηταν την εμφιτευσης

εγω δ ειχα κατι τετοιο αλλα πολλα κοριτσια ειχαν κ αυτες αιματακι ...

κανονικα ποτε ειναι να αδιαθετησης

mpougatsoula mou to evala twra sto stoma kai deixnei parapanw.37.4 kai de to afisa oute ena lepto epeidi mou efige katala8os logw saliwn :P:P:P:P einai kalo simadi????kanonika aftes tis meres.i ex8es prox8es eprepe na er8ei i simera i avrio mporei.elpizw oxi!!!pes mou oti einaikalo simadi afto to 37.4 apo to stoma!!!!!!!!!!!!!! ;;)

κοιτα το οτι εχεις τετοια θερμοκρασια ειναι καλο

επιδη ομως κατα την διαρκεια της ημερας ανεβαινει η θερμοκρασια μας για ποιο σωστο αποτελεσμα

παρε το θερμομετρο διπλα σου κ μολις ξυπνησεις πριν σηκωθεις παρε την θερμοκρασια σου

δ θελει παραπανω απο ενα λεπτο ....

κ η γνωμη μου ειναι πως αυρια αν δ αδιαθετησεις (φτου φτου μακρυα) μεθαυριο το πρωι ξαναπαρε θερμοκρασια κ αν δ σου εχει πεσει πηγαινε για χοριακη για να ηρεμησεις αν εχει γινει η "δουλεια"χαχαχαχχα η χοριακη θα διξει οπως κ να εχει ειτε μικρη οπως η δικη μου ειτε ανεβασμενη

κ τοτε μονο θα ηρεμησεις

αυτη βεβαια ειναι η γνωμη μου !!!

mpougatsoula niw8w kati sa na me piezei sti mitra.einai kalo simadi?to eixes kaisi?sorry an se prizw alla katalaveneis....de sou efxi8ika kiolas!me to kalo na ipodexteis ti mpempoula sou na einai geri!!!!! :D:D

χαχαχαχχαχα φτου φτου μακρυα η ακατανομαστη χαχαχχχαα

το τεστ το εχεις αγορασει ειδη????????

αν οχι εγω για ΣΙΓΟΥΡΟ αποτελεσμα δ εκανα γιατι απο οσα ειχα διαβασει τα τεστ σε πολλες κοπελες ειχαν βγαλει λαθος αποτελεσμα ....

γιαυτον τον λογο εγω προτιμησα την χοριακη εχει σιγουρο αποτελεςμα χωρις πιθανοτητα λαθους

οτι κ αν επιλεξεις ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι θετηκοτατο κ να εισαι γκαστρουλα :D:D:D:D:D

me to kalo na erthei to mpougatsaki sou mpougatsoula mou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kai egw 37 kai 1 apo to stwma :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σε ευχαριστω πολυ πολυ τιτινακι μου (εχεις κ το ιδιο ονοματακι με την αδερφουλα μου - νονα της μπεμπουλας μας)χαχαχαχχαχαχα

ευχομαι κ σε σενα τα καλυτερα κ γρηγορα με θετικα αποτελεσματα

κ με φουσκωμενη κοιλιτσα :D:D:D:D

maimouditsa m ti egine telika?

pes mas oti exeis kala neakiaaa!

ante me to kalo i anakoinwsi tis egkimosinis s!

mpougatsoula m s euxomai oti kalitero me tin egkimosini s k se ligous mines na kratisete tin mpempoula sas agkalitsa:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...