Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννησαααααααααα!

natural

Recommended Posts

κοριτσια επιτελους! Γεννησα και εγω!!!!!! :laugh:

Πριν μια εβδαμαδα εγινα μανουλα!

Τα καταφερα, φυσιολογικο τοκετο χωρις επισκληριδιο και ενα υπεροχο κοριτσακι!!!! Καποια στιγμη θα σας πω αναλυτικα την ιστορια τοκετου, προς το παρον απολαμβανουμε οικογενειακες στιγμες με το μωρακι μας!

Καλη λευτερια σε οσες ακολουθουν!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 96
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπράβο, να σου ζήσει η κορούλα σου, για να μαντέψω… Πανέμορφη ε? περιμένουμε την ιστορία τοκετού σου!!!!Εγώ γεννάω στις 31/10 και εγώ κορούλα!

Φιλάκια σε εσένα και στην κορούλα σου

:kiss: :kiss: :kiss:

Μπράβο, να σου ζήσει η κορούλα σου, για να μαντέψω… Πανέμορφη ε? περιμένουμε την ιστορία τοκετού σου!!!!Εγώ γεννάω στις 31/10 και εγώ κορούλα!

Φιλάκια σε εσένα και στην κορούλα σου

:kiss: :kiss: :kiss:

Θυμάμαι καλή μου στο chat κάποια φορά που ανυπομονούσες να φτάσει η ώρα.... Συγχαρητήρια επιτέλους και να σας ζήσει η κοράκλα!!! Καλή λοχεία και όλες οι ευχές του κόσμου για το αγγελούδι σας!!! Περιμένουμε φωτογραφίες όποτε μπορέσεις!!! :):):):)

Θυμάμαι καλή μου στο chat κάποια φορά που ανυπομονούσες να φτάσει η ώρα.... Συγχαρητήρια επιτέλους και να σας ζήσει η κοράκλα!!! Καλή λοχεία και όλες οι ευχές του κόσμου για το αγγελούδι σας!!! Περιμένουμε φωτογραφίες όποτε μπορέσεις!!! :):):):)

Να σου ζήσει η μικρούλα σου και να είναι πάντα ευτυχισμένη και τυχερή!!

Χωρίς επισκληρίδιο εε;; Πολύ ενδιαφέρον..

Ξανα συγχαρητήρια και καλή λοχεία natural...

Να σου ζήσει η μικρούλα σου και να είναι πάντα ευτυχισμένη και τυχερή!!

Χωρίς επισκληρίδιο εε;; Πολύ ενδιαφέρον..

Ξανα συγχαρητήρια και καλή λοχεία natural...

Μπραβο συνχαρητηρια.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: να σας ζηση η κουκλιτσα σας,παντα γερη και καλοτυχη να ειναι!!!Χαρηκα παρα πολυ!!Να ειστε ολοι σας καλα!!:woohoo: :woohoo:

Μπραβο συνχαρητηρια.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: να σας ζηση η κουκλιτσα σας,παντα γερη και καλοτυχη να ειναι!!!Χαρηκα παρα πολυ!!Να ειστε ολοι σας καλα!!:woohoo: :woohoo:

ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ!ΦΙΛΑΚΙΑ

ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ!ΦΙΛΑΚΙΑ

natural μου, συγχαρητηρια!!!!! να σας ζησει το κοριτσακι σας και να 'στε γεροι και δυνατοι να το μεγαλωσετε!!!!! περιμενουμε λεπτομερειες γλυκια μου!!!!!!!! και παλι συγχαρητηρια!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

natural μου, συγχαρητηρια!!!!! να σας ζησει το κοριτσακι σας και να 'στε γεροι και δυνατοι να το μεγαλωσετε!!!!! περιμενουμε λεπτομερειες γλυκια μου!!!!!!!! και παλι συγχαρητηρια!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...