Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!!!! Ο μπεμπούλης μου σήμερα ξαναμεταλλάχθηκε στο γλυκο και ΜΗ δαιμονισμένο παιδάκι που ήταν πριν!!!! Σήμερα είναι ένας γλύκας!!!!!!!!

Βιβή εμένα το NOVALAC DIGEST δεν μου άρεσε καθόλου. Ήταν πολύ πηχτό και δεν διαλυόταν με τίποτα και τους έπεφτε και βαρύ και για αυτό γύρισα στο FRISOLAC. Παιδεύεστε και εσείς με αναγωγές;Καλό κουράγιο!!!!

Εμείς τώρα που ξεκινήσαμε κρεμούλες είμαστε λίγο καλύτερα, αλλά είναι μερικές μέρες που πάλι βγάζουν παρα πολύ. Άλλες μέρες πάλι, δεν βγάζουν σχεδόν καθόλου. Δεν ξέρω τι ναπώ, ελπίζω όσο μεγαλώνουν να διορθωθεί το πρόβλημα.

  • Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεωργία πρέπει να γνωρίσουμε τα αγοράκια μας, θα κάνουν καλή παρέα!έτσι είναι και ο δικός μου, με τις μέρες του!άλλες μέρες με θέλει κολλημένη πάνω του άλλες είναι μια χαρά! τουλάχιστον ξεπέρασε τη φάση με τον ύπνο, τώρα κοιμάται σαν πουλάκι μόνος του!

αρχίσατε και φρούτα ή μονο ρυζάλευρο?

ελευθερία και το μέτσοβο είναι τέλειο, εχει καταγωγή ο άντρας μου από κει και έχουμε πολλούς γνωστους και πηγαίνουμε συνέχεια. με τα μωρά δεν έχουμε πάει γιατί έχει 2 βασικά προβλήματα. έχει πολύ κρύο και δεν έχει πρόσβαση το καρότσι πουθενά. όλες οι καφετέριες και τα εστιατόρια έχουν σκαλοπάτια!πάντως αν το αποφασίσετε πες μου να σε κατατοπίσω περισσότερο.

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ μετα απο πολλες οδηγιες της καρμενσιτας μας

σημερα για πρωτη φορα στα χρονικα τα τεκνα μου κοιμηθηκαν για μεσημερι στις κουνιες τους

ελπιζω να μην τα ματιασω γιατι συνηθως ετσι γινεται

αλικη σε ενα μηνυμα που εγραψες νομιζα οτι το εγραφα εγω...

2002 υπομονη

φριντομ οι κουκλες ειναι για μοντελακια σε περιοδικα!

καρμεν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ελπιζω να πιασει και τις επομενες μερες γιατι χαθηκα

το κεφαλι μου παει να σπασει

τα κουκλια σου απλα κουκλια και ΘΕϊΚΑ!

πως κανω επικολληση ρε κοριτσια φωτο?

Δημοσίευση

αντε ρε συ νιου μαμμυ καλη συνεχεια.ευχομαι να πανε ολα καλα.

εγω στις αρχες το μεσημερι τα αφηνα στο ριλαξ κ οταν κοιμοντουσαν τα πηγαινα μεσα.κ ενα σαββατο μου λεει ο αντρας μου που ηταν σπιτι οτι καλυτερα να τα βαζουμε στην κουνια μετα το μεσημεριανο.ευτυχως που τον ακουσα (γιατι συνηθως το παιζω ξερολας!!!!).ε απο τοτε τρωνε στις 2,30 τα βαζω κατευθειαν στην κουνια τους κ στο πενταλεπτο κοιμουνται μεχρι τις 6,15 που τις ξυπναμε!!!

σημερα εχει εκπληκτικη μερα κ βουρ εξω!!οργωσαμε ολο το κεντρο!!

το απογευμα θα ερθει κ η γυναικα να κανει τις δουλειες κ τελειωσαμε κ μ αυτο.

κοριτσια αυριο γιορταζω.δεν φορτωνετε να παιδια να ερθετε εκδρομουλα να φαμε γλυκακι;;;σοβαρα το λεω!ειμαστε κ εμεις ρε παιδι μου σκορποχωρι.αλλη νοτια αλλη βορεια αλλη ανατολικα αλλη δυτικα...που να βρεθουμε;;;

Δημοσίευση

αχ Ελευθερια μου να σε χαιρομαστε αλλα το να ρθω εγω δεν σας συμφερει ειμαι κινητος κουβαλητης μικροβιων ναι ναι. Και αυτο επειδη η αναισθησια ορισμενων ανθρωπων δεν εχει ορια. Δεν μπορω να σας γραψω κ καλα γιατι εχω ενα 39αρακι αυτη τη στιγμη κ γραφω κ σβηνω. Λοιπον ειχε ερθει επισκεψη πριν δυο μερεες ο αδερφος του αντρα μου με τα πιαιδια κ την γυναικα του. Ο ανιψιος μου λοιπον ειχε περασει ιωση με στομαχι κ πολυ πυρετο κ οτι ειχε γινει σχετικα καλα. Κ τσουπ ηρθαν επισκεψη. Ε ναι δυο μερες μετα λοιπον ταβλα η καλη σαςςς. Κατεβηκα το πρωι για δουλειες με το τσουρμο μου το οποιο ειναι ακομα χαλια απο μπουκωμα κ ημουν καπως αφου δεν αντεχα κ ανεβηκα σπιτι πριν τελειωσω. Μπα λεω δνε ειμαι καλα κατι εχω. Βαζω θερμομετρο 37,8 ε λεω δεκατα γι αυτο. Βαζω καπακι στο μιασαωρο που ημουν ετοιμη να καταρευσω 39 παρακαλω.

Να χω να μαγειρεψω να ταισω τα παιδια κ να τα βαλω για υπνο. Ο αντρς μου ηρθε εφαγε κ παει για κυνηγι ... χαπακωθηκα κ καθισα λιγο στον καναπε κ παρακαλαω να συνερθω γιατι δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα με 3 παιδια σ αυτη τη κατασταση.

Λοιπον νιου μαμμυ μην ξαναπεις ευχαριστω ειπαμε. Ας πιασει κ βλεπουμε. Κ αν ειμαι καλυτερα μετα θα μπω να διαβασω πιο αναλυτικα το μυνυμα σου.

Ευη μου οτι θες εδω ειμαστε.

Κοριτσακια ξεχναω πολλα αλλα δεν ειμαι σε φαση να κατσω να γραψω γιατι ποναω παντου

Δημοσίευση

κοριτσια ελατε ολες μαζι να στειλουμε θετικη ενεργεια στην καρμεν να γινει αμεσως καλα!

ομμμμμμμμμ..................................(του διαλογισμου!)

ομμμμμμμμμμμμμμ..........................!!!

ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!

θα πιασει δεν μπορει!!!

συνεχιζουμε ολες μαζι!!παμε...αναπνοες κ ξανα

ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!

καρμεν ενταξει;συνηλθες;;;;;;

Δημοσίευση

τι φωτο;σαν κ αυτες που βαζω εγω;

εκει απο κατω που γραφεις λεει επισυναψη συννειμενου(παλι λαθος το γραψα;)

αναζητας το αρχειο που θες.κανει προσθηκη αρχειου κ οταν το βαλεις υποβολη.

αν σου πει οτι ειναι μεγαλο το αρχειο κανεις τα εξης.

πας στη φωτο που θελεις.πατας δεξι κλικ ανοιγμα με ζωγραφικη.πατας εκει που λεει εικονα.αλλαγη μεγεθους.εκει που λεει 100 εσυ βαλε 30.αποθηκευσε το.κανε ξανα αυτα που ειπα παραπανω.

γκουντ λακ.

Δημοσίευση

Κάρμεν περαστικά και...

οομμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!

Ελευθερία άλλές δυο τρεις φορές να γράψεις την λέξη και θα την μάθεις :lol::lol:

Λόγω γεννεθλίων δεν θα παρευρεθουμε στην γιορτή σου (γιατί αλλιώς...Θεσσαλονίκη Πάτρα 1 τσιγάρο δρόμος) αλλά δεχόμαστε κέρασμα και με κούριέρ!!! ;)

Νιου μάμυ άντε και ήσυχα βράδια σας εύχομαι!!!

Δημοσίευση

Αλίκη λες τα μωρά μας να συνδέονται πνευματικά;;;;;;;Τι ναπω;;; Σήμερα είναι λες και είναι άλλο παιδι!!! Μάλλον περνάνε διάφορες φάσεις και μετά επανέρχονται!!!

Κάρμεν περαστικά και καλό κουράγιο (ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ). Παρεπιπτόντως, τα ζουζουνια σου είναι γλύκα με τα πουκαμισάκια τους!!!!!

Δημοσίευση

να στε καλα βρε κοριτσια μπορει να μην μου περασε αλλα η διαθεση μου ειναι πολυ καλυτερη ειστε απαιχτεςςςςςςςς. Τι εκανε καλε η μανα μου να την σκοτωσω που μπαινει εμποδιο??? εμενα με ρωτησε? ε? εδω σκεφτομαι να την κλεψω τι μου λετε

Λοιπον σας εχω τρελανει στις φωτος εδω σας βαζω το δωρο που τους πηρα για τα χριστουγεννα το ενα δηλαδη αλλα το χρησιμοποιησαμε γιατι η μαμα ηθελε λιγο ηρεμια σημερα κ το ανοιξα κ τους εβαλα χιχι

Δημοσίευση

να τη ρωτησεις τη μαμα σου να σου πει....γιατι δεν δινει το δωρο της τετης στο θεοφιλο;μηπως δεν την θελει για νυφη;;;δεν ξερω....

αυτο τι ειναι καλε γιατι δεν μπορω να ξεχωρισω;περπατουρα;αχ θεοφιλε κουκλε!!

Δημοσίευση

έχασα τη μεσημεριανή κουβεντούλα σήμερα αλλά άξιζε, κοιμήθηκαν τα μωρά κι έριξα κι εγω έναν ύπνο...

νιου μαμι τέλεια η φωτό :lol::lol::lol: σκόρδα στα μωράκια μας, να συνεχίσουν έτσι!

καλά ελευθερία οι δικές σου είναι φαινόμενα!

όντως περνάνε φάσεις, τουλάχιστον δεν είναι μόνιμη η ανησυχία!

ρε καρμενίτσα περαστικάαααα!με πυρετό και μωρά δεν πελευεται...ξανα περαστικά!

λοιπόν διάβασα ένα άρθρο για το πόσο κακό κάνει η "ηλεκτρομαγνητική ρύπανση" από κινητά και ασύρματο ιντερνετ στα παιδιά κι έπαθα σοκ! ο άντρας μου έχει καιρό που με πρήζει για το λαπτοπ.εσεις ασύρματο ιντερνετ έχετε? όλη μέρα σήμερα το ενεργοποιώ και το απενεργοποιώ, δεν κάνω άλλη δουλειά!

Δημοσίευση

χμ κ εγω ασυρματο κ το εχω ολη μερα ανοιχτο σχεδον. Μα κ τι να κανω?

Α Ελευθερια θα βαλω χερι στην μαμα μου δεν μπορει να επεμβαινει χωρις να με ρωταει ντροπης. Ευχαριστουμε για το φορμακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αλλα εκεινη την ωρα ειχα ανεβει σπιτι να βαλω θερμομετρο

Θα το παρω το πρωι πρωτα ο Θεος να μαι καλυτερα βεβαια γιατι προς το παρον με ντεπον επεσε 38

νιου μαμμυ μου τελειο το σκορδο δεν σε ξεχανω θα παρω τα πανω μου κ θα σου γραψωω

α το δωρο ειναι κεντρο δραστηριοτητων οχι περπατουρα μιας κ δεν πολυσυμφωνουν οι παιδιατροι απλα ηθελα να τους εχω ορθιους να ξεχνιουνται λιγο

κ παλι σα ς ευχαριστφ κοριτσια μου ολες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...