Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 842
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ante zaxaroula m tha pas na deis to mwraki s today:)ti kala:)tha mpeis na mas peis nea e?tha perimenoume agwniwdws:)

nikol m ante koritsaki m kali ma teleia epitixia s euxomai!kalo piasimo kali m kai na meinoun ekei gera, dinata,ugies na ta upodexteis se ligo parapanw apo 9 mines!exw tin teleia proaisthisi gia sena!

katerinaki kali epitixia gia tin epanalipsi tis xoriakis s!

na nai sta upsi koritsaki m!

Δημοσίευση

εγω μπηκα στην 6η λενε. τι να πω!!!! απο την 1η χοριακη σε 2 εβδομαδες μου ειπαν για υπερηχο.

μια εβδομαδα εκανα χοριακες ανα 2 -3 μερες.

καλη ανοδο Κατερινιω!!!!! Ολα με το καλο!!!

Δημοσίευση
ante zaxaroula m tha pas na deis to mwraki s today:)ti kala:)tha mpeis na mas peis nea e?tha perimenoume agwniwdws:)

nikol m ante koritsaki m kali ma teleia epitixia s euxomai!kalo piasimo kali m kai na meinoun ekei gera, dinata,ugies na ta upodexteis se ligo parapanw apo 9 mines!exw tin teleia proaisthisi gia sena!

katerinaki kali epitixia gia tin epanalipsi tis xoriakis s!

na nai sta upsi koritsaki m!

Ευχαριστώ μαναράκι μου, μου αρέσουν πολύ τα λόγια σου και πάνω απο όλα μου δίνουν δύναμη.......μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας, μακάρι.

ζαχαρωτό μουυυυυυυυ αντε βρε να δεις το σποράκι σας.

Δημοσίευση

κατερινα και ζαχαρενια Συγχαρητηρια!!!! Ελπίζω κι εγώ σύντομα να ανακοινώσω μιά μεγααααααλη θετική χοριακή...Βρίσκομαι στο στάδιο της αναμονής μετα την 1η μου εξωσωματική και μεθαύριο πάω για χοριακή....

Νικολ. καλή επιτυχία και σε εσένα!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!

Γιωργο με το καλο να κρατησετε τον παιδαρο στην αγκαλια σας!

Κατερινακι τα λογια σου μαλλον απο την χαρα σου τα μπερδευεις!! :lol::lol::lol:

ΝΙκολ μου σου ευχομαι να ειναι αυτη η τελευταια και τυχερη σου προσπαθεια!Συμφωνω απολυτα με το Κατερινακι....ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!!!

Κοριτσακι 84 κι εσυ με τη σειρα σου απεβαλε το αγχος και ολα θα πανε καλα!Μεσα απο την καρδια μου καλη αρχη και πολυ καλη επιτυχια!

Συννεφακι και σε σενα τα καλυτερα ευχομαι γλυκια μου!

Ζαχα τι τα θες τα συμπτωματα?Ρωτα και μενα με τις ναυτιες και τις αναγουλες τι τραβαω...Ολη μερα ξαπλα ειμαι και απο διαθεση...μηδεν!!!

Φιλια σε ολες!!!!!!!!!

Δημοσίευση

koritsakia m kali sas mera:)

egw adiathetisa xthes arga to apogeuma k apo simera mallon xekinane pio polla tripimata:)

axxx, niwthw paraxena kapws alla tha perasei:)

nikol m s euxomai oti kalitero kai xekourasi e?otan vreis xrono emeis tha maste edw na perimenoume neakia koritsaki m!

zaxa m ti kanoume?ola pigan kala me ton uperixo xthes?:)gia pes:)

kwstantina m kali s epitixia me ti xoriaki!kala apotelesmata koritsaki m!

sofitsa m se euxaristw poli!euxomai k se sena kali sinexeia stin egkimosini sou kai na kratiseis se ligous mines ta mwrakia s gera, dinata kai panw apo ola ugiestata!

katerinaki m simera i epanalipsi tis xoriakis e??:)ante na nai sta upsi kali m kai perimenoume neotera:)

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια!!!!Αύριο για εμένα είναι η "μεγάλη" μέρα, αυτή της χοριακής....Αχ, παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά και να σας ανακοινώσω ευχάριστα νέα....Να έχετε μία πολύ πολύ όμορφη μέρα!!!!!

Δημοσίευση
καλημερα καλημερα το λεω εις διπλουν γιατι ακουσαμε 2 καρδουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΙκρο μου καλη αρχη και ολα με το καλοοοοοοο!!!!!

:D:D

Η Νικολ θα εκανε μεταφορα ε?

διδυμάκια....!!!!!! μπράαααααβοοοοο!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty: να πάνε ΟΛΑ τέλεια!!!

Δημοσίευση
καλημερα καλημερα το λεω εις διπλουν γιατι ακουσαμε 2 καρδουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΙκρο μου καλη αρχη και ολα με το καλοοοοοοο!!!!!

:D:D

Η Νικολ θα εκανε μεταφορα ε?

sigxaritiria zaxarenioula m!

ola teleia!eimai poli xaroumeni gia sena:)

kali sinexeia koritsaki m!

se euxaristw gia tis euxes s!

i nikol prepei na ekane ti metafora twra kai prepei na relaxarei me ta emvriakia tis:)

Δημοσίευση

καλημερα καλημερα καλημερα

εχω λιγες μερες να διαβασω τα νεα σας κ ειμαι λιγο χαμενη!!!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα κ να εχετε θετικα αποτελεσματα!!!!!!

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ συγχαρητηρια για τα 2 καραμελακια σου!!!!!!!! Ζαχαρενια εσυ...2 ζαχαρωτα καραμελακια τα μπεμπονια σου....προσοχη στο ζαχαρο! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα συνχαρητηρια ζαχαρουλα

σας αφησα και γ ω για λιγο καιρο

αλλα ειναι για καλο ειχα λιγο αιματακι αυτες τις μερες

και φοβουμενη τα χειροτερα καναμε ορμονες και χοριακη την παρασκευη

το αποτελεσμα ειναι :D θετικο η ά χοριακη μεγαλη 204 :D

σημερα εκανα την β χοριακη και περιμενω

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια και αγορακι!!

Γιωργο μου απο συμπτωματα αλλο τιποτα...χαλια ειμαι την περισσοτερη μερα :(:( Αλλα ειναι για καλο οποτε δεν πειραζει ;)

Ζαχα διδυμακια εεεε???ΤΕΛΕΙΑ!!!!Ευχομαι πολυ καλη συνεχεια αγαπημενη μου!

Κωνσταντινα77 ποοοοοοοοοολυ καλη επιτυχια αυριο με μια θετικοτατη χοριακη!Περιμενουμε ενημερωση ;)

Candybaby συγχαρητηρια κουκλιτσα μου!!Στο εξης ολα τελεια να σου πανε!

Κατερινακι τι εγινε με την επαναληπτικη?

Κοριτσακι 84 λιγα τρυπηματακια για να ερθουν τα μωρακια!!!Θετικη σκεψη δεν ειπαμε??

Γλειφιτζουρακι πολλα φιλια και σε σενα και στη Νικολ μας φυσικα!!

Φιλακιαααααααααα!!!

Δημοσίευση

Αργυρούλα τι κάνεις έχω πολύ καιρό να σε ακούσω;

Βικάκι είσαι φοβερή, ή το κάνεις ή δεν το κάνεις. Μπράβοοοοοοοοο!!!!!!

Κωνσταντίνα καλή επιτυχία.

Νικόλ μου πως είσαι; ένταξει η εμβρυομεταφορά; με το καλό!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...