Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 842
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kοριτσακια και αγορι ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!Ειμαι κ γω λιγο εγκυουλα!!!!!!!!!

Δεν το πιστευωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστω για ολη τη στηριξη,σας ευχαριστωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστω Παναγιτσα μου και Αγ.Ειρηνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

[smilie=wav.gif]

Κατερινακι μου,συγχαρητηριααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαρηκα πολυ με τα νεα σου!!!!!!!!!!!

ευχομαι ολα να σας πανε τελεια κ σε λιγους μηνες να κρατας στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωρακι...

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑ Κατερινακιιιιιιιιιιιιιι ηρθε η σειρα σου μαναρακιιιιιι!!!!! [smilie=love9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob6.gif]

μπραβοοοοοοοοοο κοπελα μουυυυυυ!!!!! Ολα να πανε σουπερ το υπολοιπο 9μηνο!!!!!

Με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! <3 <3

Δημοσίευση

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Κατερινάκι :P:P:P:P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

Katerinaki μου ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=wav.gif][smilie=blob7.gif] ΠΟΛΎ χάρηκα κοριτσάκι μου, λες κ το ήξερες, η ηρεμία σου ανταμοίφθηκε, εύχομαι και μια τέλεια εγκυμοσύνη, μπράβο κοριτσάρα μου.

Δημοσίευση
ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ !!!!!! ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ !!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ !!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! [smilie=wav.gif]:clap::clap::clap:[smilie=angel13.gif] IS COMING TO YOU!!!!

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΛΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΓΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ , ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΣΝΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ Ε? ;);) ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΛΙ ΜΑΣ!!!! :x:x:x:ymparty::ymparty:8-}8-}[smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] [smilie=laughing7.gif] [smilie=wav.gif]

ΦΙΛΙΑΑΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!

ΑΝΕΜΑΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΘΑ ΣΤΟΝ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ( ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΣΤΟΝ ΤΥΛΙΞΟΥΜΕ ΧΑ ΧΑ)

ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΟΔΕΥΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ , Η ΑΜΗ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΞΕΝΑ .ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ .ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ .(ΑΝ ΠΑΛΙ Η ΖΑΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ , ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ , ΑΣ ΤΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΕΤΕ , ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ)

Δημοσίευση

Καλημερααααααααααααα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωργο,συννεφακι,Ευακι μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες!!!!!!!!Γιωργο μου με το καλο ο γιος!!!!!!!!!!!!!!!Γερος και δυνατος να ναι το μωρο μου!!!!!!!

Συννεφακι μου θα τα καταφερεις!!!!Πρεπει να το πιστεψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε ποιο γιατρο πας?Μηπως ηρθε η ωρα για αλλαγη?

Δημοσίευση

Καλημερααααα!!!

Κατερινακι μου και απο εδω θελω να σου πω για αλλη μια φορα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη για αυτο!!!

Γιωργοοοο μου αχ μπραβο βρε. Πολυ χαρηκα για το αγορακι!!! Ειμαι σιγουρη πως ο γιος σας θα παρει απο εσενα και τη γυναικα σου και θα γινει ενας παρα πολυ καλος ανθρωπος!!!

Τι ργινε τι κανετε οι υπολοιπες? Νικολ αυριο θα εχουμε νεα ε???

Σας φιλω ολους και ολες!!!

Δημοσίευση
εχω άλλη μία αλλα είναι χαμηλά στο πίσω μέρος..... [smilie=bootyshake.gif] :lol:

Του έβαλα ελαιόλαδο που είναι ελληνικό και νόστιμο.........δεν καθόταν αλλα του έβαλα παντού...

και απο πίσω.....δείξε αι Βασίλη.............. x_x

Για να γλιστρήσει βρε απο την καμινάδα..........μην πονηρεύεστε.............

ΚΑΛΑ Ε ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ.ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΜΟΥ ( ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ) :D:D:D:D

Δημοσίευση
Καλημερααααααααααααα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωργο,συννεφακι,Ευακι μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες!!!!!!!!Γιωργο μου με το καλο ο γιος!!!!!!!!!!!!!!!Γερος και δυνατος να ναι το μωρο μου!!!!!!!

Συννεφακι μου θα τα καταφερεις!!!!Πρεπει να το πιστεψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε ποιο γιατρο πας?Μηπως ηρθε η ωρα για αλλαγη?

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΨΥΧΑΚΙ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΩ. :P:P:P

Δημοσίευση

kalimera sas koritsia m!

loipon katerinaki m SIGXARITIRIA!ante me to kalo koritsi m!o AGIOS VASILIS arxise kai moirazei dwra apo twra kai ton euxaristoume:)

giwrgo sigxaritiria gia ton gioka sas!me to kalo na to kratisete sta xeria sas gero kai ugiestato!

nikol m ti ginete?egw simera aurio perimenw!idi simera arxise na katevainei me ligo kafe!ws aurio tha exw adiathetisei kanonika kai arxizw k gw siga siga!fovamai ligaki:(

zaxa m pws ta pas?to bebe?:)exeis paei gia yperixo i akomi?:)

Δημοσίευση

καλημερα!!! κατι πηρε το ματι μου για παντρολογηματα της κορης μου?????? σουργελαααααααα!!!!! :lol::lol:

Με το καλο ο μπεμπηςςςςςςςςςςςςς ΑΝΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Τι κανετε??????? πως μου ειστε?????ξεκιναει καμμια τωρα? Ειναι καμμια για χοριακη???

Εγω τιποτα απο νεα!!!!! Δεν θα πρεπε να ειχα κατι ενα συμπτωμα ενα κατι??? μονο νυστα εχω και πρησμενη κοιλια λογω φαρμακων!!! δεν ξερω πως να την μαζεψω!!! Να βαλω λαστεξ??? χαχα

Δημοσίευση
καλημερα!!! κατι πηρε το ματι μου για παντρολογηματα της κορης μου?????? σουργελαααααααα!!!!! :lol::lol:

Με το καλο ο μπεμπηςςςςςςςςςςςςς ΑΝΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Τι κανετε??????? πως μου ειστε?????ξεκιναει καμμια τωρα? Ειναι καμμια για χοριακη???

Εγω τιποτα απο νεα!!!!! Δεν θα πρεπε να ειχα κατι ενα συμπτωμα ενα κατι??? μονο νυστα εχω και πρησμενη κοιλια λογω φαρμακων!!! δεν ξερω πως να την μαζεψω!!! Να βαλω λαστεξ??? χαχα

Ζαχαρωτό δεν ξέρω αν το ξέρεις................. η νύστα είναι το νο 1 σύμπτωμα, ελα σε λίγο θα κατουριεσαι κιόλας θα γίνεις κατρουλού :lol: τα άλλα αστα τι τα θες ....είμαστε τώρα για ανακατοσούρες? όχι δεν αντέχονται..........

Κατερινάκι μου ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ, φιλιά πολλά πολλά

Γιώργο μου μπράβο στην αγοράκλα σας..................να είναι καλό κ ευγενικό σαν τον μπαμπά του κ όλα θ απάνε τέλεια.

Girrl μου με το καλό καλή αρχή ματάκια...μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα...νομίζω ότι δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι στιγμής..ξεχνιούνται όλα.

συννεφάκι μου ευχομαι να μην χρειαστεί να βάλεις άλλα ωαριάκια, αν όμως γίνει ...δεν μας νοιάζει μωρό θέλουμε...εγω σκέφτομαι κ την υιοθεσία πολύ σοβαρά..αν δω κ απο δω..

Εγω λοιπόν αυριο θα υποδεχτώ τα μωράκια μου, θα βάλουμε βλαστοκύστες 5 ημερών, έχουν καταψύξει ήδη 3 και θα μάθω τελευταία στιγμή πόσα άλλα θα τα καταφέρουν. έχω μέγάλη ανυπομονησία....θα σας ψιλοχάσω γιατί θα κάτσω στο κρεβάτι καρφωμένη 2-3 μέρες...

Φιλάαααακια.

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!Τι κανετε???Εγω μια χαρα σπιτακι μου με το σπορι μου και τον μπαμπα του!!!!!!!!

Απο συμπτωματα??Μια νυστα την εχω..οχι παρααα πολυ ομως,στηθος εχω,και πολυ γουργουρισμα τα εντερα ρε παιδια...ολη μερα κανουν γρου γρου!!!!!Επισης μπερδευω τα λογια μου κ ψιλοξεχναω..αυτο ειναι συμπτωμα??Το χα κ στην προηγ εγκυμοσυνη...

Περιμενω την αυριανη μερα για την επαναληψη και τον υπερηχο..

Ζαχα ποτε σου ειπαν για υπερηχο??

Νικολ μου μεσα απο την καρδια μου να ναι η τυχερη σου προσπαθεια!!!!!!!Απεβαλε το αγχος οσο μπορεις...θα τα καταφερεις πιστεψε το!!!Πες αυτη η φορα ειναι δικη μου!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τέλεια!! Μπράβο στη ζουζούνα και σε σένα!  
    • Ούτε η δικιά μου έχει σάλια.. και δεν μπορώ να θυμηθώ και πότε σταμάτησαν.. αλλά σίγουρα έχει πολλούς μήνες.. σάλια από ένα σημείο και μετά είχε μόνο όταν δάγκωνε αφοσιωμένα τα παιχνίδια της αλλά και αυτό τώρα το έχει σταματήσει..  Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που χρειάζεται να προσέξεις στο μέλι.. σίγουρα προσέχεις ποιότητα.. ιδανικά αν έχεις κάποιον δικό σας άνθρωπο εμπιστοσύνης σε κανά χωριό τίποτα να σου δώσει.. προσωπικά της το έδωσα πρώτα μαγειρεμένο σε μαρινάδα στο κοτόπουλο και μετά στο γιαούρτι.. αλλά δεν είναι και του γλυκού η δικιά μου οπότε δεν ξετρελαθηκε.. Για τα κουταλάκια του παιδιού τώρα.. όταν το έψαχνα, όλοι οι ειδικοί πρότειναν της ezpz που έχει για το κάθε στάδιο ηλικίας του παιδιού και βοηθά στο αντανακλαστικό του κλεισίματος του στόματος για να μάθει να τρώει μόνο του..  https://share.google/vrPFvDEYqK57IYw1x Από τα παραπάνω που δείχνεις, κανένα δεν εξυπηρετεί από όσο ξέρω.. ειδικά τα κάτω.. μη ξοδευτεις να τα πάρεις δηλαδή..  Προσωπικά δεν είχα την δυνατότητα να  πάρω τα συγκεκριμένα οπότε πήρα κάτι παρόμοια με ξύλινο σκελετό και σιλικόνη στην άκρη που δεν εξυπηρέτησαν γιατί ήταν για άνω των 12 μηνών (δεν το ήξερα τότε) και προτιμούσε να δαγκώσει το ξύλο από το να το χρησιμοποιήσει για να φάει και ενώ δοκίμασα μερικά ακόμα γνωστών εταιρειών που έλεγαν από 4μ+ να μοιάζουν με τα ezpz αλλά δυστυχώς είχαν πολύ κακό  στόμιο για το παιδί (είτε πολύ πλατύ, είτε πολύ βαθύ) ή ήταν τόσο μαλακά που τσάκιζαν και έπεφτε το φαγητό πριν το βάλει στο στόμα, στο τέλος κατάβολεύτηκε κάτι φθηνά του Jumbo τύπου 1€ που πήραμε τυχαία έτσι για να τα δοκιμάσουμε και αυτά.. καλή αναλογία σκληρού/μαλακού ώστε να μην διπλώνει/τσακίζει, όταν έβρισκε μάγουλο πχ ή κούτελο κ.ο.κ... μικρό ρηχό στόμιο όπως θα έπρεπε..  https://share.google/PriVcsMxMsYYl5qyl Η δικιά μου από 6μ πήρε κουταλάκι.. και ναι μέχρι να μάθει έτρωγαν τα μαλλιά, τα αυτιά, τα μάτια της μέσα.. μιλάμε για "τρελή επιτυχία" ούτε στόχο να το έβαζε.. εδώ και μερικούς μήνες (από 8μ περίπου) της αφήνω προγεμισμενα κουταλάκια στο δίσκο πάνω, το παίρνει το τρώει μου το δίνει πίσω και παίρνει το επόμενο που της έχω ήδη αφήσει στο δίσκο.. ναι πάλι λερώνεται γύρω από το στόμα αλλά καμία σχέση..  Το μπιμπερο καλό είναι να το κόψετε σιγά σιγά.. δεν βοηθάει πουθενά.. και είναι λογικό να δυσκολεύεται με το καλαμάκι.. είναι εντελώς διαφορετική διαδικασία για να το πιει σε σχέση με το μπιμπερο, χρειάζεται να χρησιμοποιεί διαφορετικά την γλώσσα το παιδί, να αναπτύξει νέες δεξιότητες που απαιτούν χρόνο και εξάσκηση.. εγώ της δίνω από ανοιχτό ποτηράκι μετά το φαγητό όταν είναι στην καρέκλα ακόμα ώστε αν τα κάνει π@@να (που θα τα κάνει) να μην γίνει ο τόπος όλος, και ένα κλειστό ποτηράκι με καλαμάκι που της έχω μόνιμα προσβάσιμο για να πίνει όποτε θέλει..  Στην διαφοροποίηση των υγρών ανά ποτήρι έχει δίκιο η @_piripiri_ και σωστά το αναφέρει.. συνδέουν συγκεκριμένα σκεύη με το υγρό στοιχείο που περιέχει οπότε λογικό να τους έρχεται παράξενο και να μην το θέλουν διαφορετικά.. όπως ακριβώς και εμείς δηλαδή.. πχ και εγώ που της έβαλα κατσικίσιο γάλα στο ποτήρι με το καλαμάκι που έχουμε και ενώ το πήρε με ενθουσιασμό γιατί αγαπάει το νερό, όταν είδε ότι δεν ήταν νερό αυτό το έφτυνε και το πέταξε.. της πήρα ένα άλλο παρόμοιο ποτηράκι με καλαμάκι σε άλλο σχέδιο χρώμα κλπ και το δέχτηκε, τουτέστιν το κράτησε και το πιπιλαγε όχι ότι ξετρελαίνεται ιδιαίτερα με το κατσικίσιο παρόλο που δοκίμασα διάφορους τρόπους.. εσένα τώρα @Θέτις Κ. που έχετε χρονισει μπορείς να κόψεις το μπιμπερο μαζί με τη φόρμουλα ταυτόχρονα και να περάσετε σε γάλα κατσικίσιο στο ποτήρι ή σε ποτήρι με καλαμάκι.. όπως περίπου έκανες την μετάβαση από το στήθος στην φόρμουλα, κάπως έτσι και από το μπιμπερο στο ποτήρι.. σταδιακά φυσικά..
    • Να σας ζήσει κορίτσι!!! Γέρος δυνατός και χαρούμενος!!! Καλή ανάρρωση!!!! Πως ήταν η γέννα σου;;; Έχω ακούσει για ανακούφιση από κάτω που βάζουν αλουμινονερο.. Το βάζεις σε στρογγυλά βαμβακακια πάνω στη σερβιετα και ανακουφίζει... 
    • Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας κ με το καλο κ το 2ο. Ελπιζω να περάσατε ωραια στη βάφτιση 😊 σε καταλαβαίνω με το τρέξιμο με τη μικρή, εμενα ειναι μεγαλύτερος αλλα πολυ ζωηρος κ πραγματικά δε σταματάμε δευτερόλεπτο ολη μερα..δεν κανει κ μεσημεριανό ύπνο πια οποτε παμε ολη μερα σερί..κ όποιος αντέξει 😂 Θα κανεις κ μετρησεις για τις υπογλυκαιμίες κ πρεπει να προσέχεις κατι απο φαγητό ή απλώς να τρως συχνα? ποτε εχεις πητ?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...