Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΡΕΑ...ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ??

RUBELA

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! :)

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΡΕΑ ΟΟΟΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ??? :)

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΙΝΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ....ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΟΥΜΠΕΛΙΤΣΑ καλημερα. Ο δικός μου γιατρός είναι εκεί, και με το καλό όταν κάνω δεύτερο μωράκι εκεί θα γεννησω. Ονομάζεται Χασιάκος Δημήτριος, είναι πολύ καλός επιστημονας αλλά για να μπεις στο ραντεβού πρέπει να περιμένεις κάτι ώρες. Γίνεται χαμός!!!! Και πας μόνο συστημένη αν δεν έχεις ξαναπάει. Εμένα πάντως δεν με πειράζει να περιμένω, τον αγαπώ πολύ :P:P . Έχει και καφετέρια κατω από την πολυκατοικία που είναι το ιατρείο του και πάω και πεινω καφεδάκι, μεχρι να με πάρουν τηλ να ανέβω ;);)

Και πας μόνο συστημένη αν δεν έχεις ξαναπάει.

Έχει και καφετέρια κατω από την πολυκατοικία

Δε νομιζω οτι ισχυει αυτο Αλλα η αναμονη ειναι αναμονη Αν πας για 1ο ραντεβου και δεν εισαι εγκυος θα σε βαλει μετα απο 2,3 μηνες Αν εισαι εγκυος σε δεχεται αμεσως

Η καφετερια δυστυχως εκλεισε :(:( Τουλαχιστον μεχρι τον Αυγουστο ηταν κλειστη Κριση βλεπετε... 8-|

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΛΩΡΙΑΝΑ!! :) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Φ.Τ ΜΕΤΑ ΑΠΟ Κ.Τ??

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ!! ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..... :shock::shock::shock:

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΤΡΟΜΕΡΑ! ;)

ΑPIS μου, η αλήθεια είναι ότι έχω να πάω αρκετό καιρό και δεν ήξερα ότι το TAJMAHAL έκλεισε!!! Όμως λίγο πιο κάτω έχει το apple bees.

Όσο για τη σύστηση, η κάρτα του γράφει "ραντεβού επί συνεντεύξη". Και εγώ όταν πήγα για πρωτη φορά πριν χρόνια βέβαια συστημένη από άλλη κοπέλα είχα πάει και χρησιμοποιήσα το όνομά της για να κλείσω ραντεβού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΛΩΡΙΑΝΑ!! :) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Φ.Τ ΜΕΤΑ ΑΠΟ Κ.Τ??

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ!! ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..... :shock::shock::shock:

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΤΡΟΜΕΡΑ! ;)

Ρουμπελα μου τσαμπα κοπος Δεν αναλαμβανει Τον ειχα ρωτησει κι εγω και ηταν πολυ αρνητικος "Αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να γινονται" ηταν τα λογια του

RUBELA πήρα τηλ. δεν αναλαμβάνει ΦΤ μετα από ΚΤ. Όπως έγραψε και η APIS!!!

Αν όμως σε ενδιαφέρει, μου είπε η γραμματέας του να σου δώσω το τηλ του και να το συζητήσετε γιατί με ρώτησε τον λόγο που έκανες καισαρική στο πρωτο και εγώ δεν ήξερα να απαντήσω.

Ότι και αν αποφασίσεις πάντως, καλή επιτυχία και σου εύχομαι γρήγορα ένα σποράκι στη κοιλίτσα!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΒΡΗΚΑ ΑΚΡΗ ΓΙΑ Φ.Τ......

ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΤΟΚΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!! :D:D:D

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΞΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΙΝΙ.... :D:D:D

ΕΧΩ 80% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!! :D:D:D:D

rubela ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΑ... ΑΠΟ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ... ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...