Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ


Recommended Posts

Θα ήθελα γνώμες και εμπειρίες από κοπέλες που αντιμετώπισαν οι άντρες τους προστατίτιδα. Με τη φαρμακευτική αγωγή είδατε αποτελέσματα; Το πρόβλημά μας είναι στην κινητικότητα, προσπαθούμε για αδερφάκι, έχουμε δοκιμάσει ήδη 2 αποτυχημένες εξωσωματικές, κουράστηκα είναι η αλήθεια, δεν υπάρχουν πια και τα χρήματα, δε θέλω όμως και να παραιτηθώ από την επιθυμία μου για ένα 2ο παιδακι.. Είναι όντως αποτελεσματική η αντιβίωση που δίνουν για την καταπολέμηση της φλεγμονής; Θα εκτιμούσα όποια μπει στον κόπο να μοιραστεί την εμπειρία της μαζί μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΓΥΡΩ!! ΕΙΧΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΑ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΗΝΙΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΓΥΟΣ ΑΠΕΒΑΛΑ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΟΤΑΝΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΡΟΠΛΑΣΜΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ!! ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΑΜΕ.....ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΝΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ!! ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΧΑΠΙΑ) ΜΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΗΤΑΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...