Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περίεργες... επιθυμίες!

boymamma

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Περίεργες... επιθυμίες! **

τι καλυτερο απο το να σε περιποιουνται οι δικοι σου και κυριως ο αγαπημενος σου?

εμενα παντως δε με χαλαει καθολου!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 1 month later...

Πιστεύω ότι κατα βάση πρέπει να αποφεύγεται το Junk Food γιατί δεν είναι μόνο κακό για τη σιλουέτα αλλά είναι και πολύ κακό ποιοτικά. Οι διαιτητικες τροφές (φρούτα, λαχανικά, ψάρια, κρέας ψητό) είναι τυγχάνει να είναι και πολύ ωφέλιμες τόσο για το μωρό όσο και για τη μαμά..

(Ελπίζω να μπορέσω να τα ακολουθήσω αυτά που είπα και να μην με πιάσει ξαφνικά καμιά μανία και δεν μαζεύομαι από mcdonalds και kfc που μιά χωή απεχθανόμουν..)

Πιστεύω ότι κατα βάση πρέπει να αποφεύγεται το Junk Food γιατί δεν είναι μόνο κακό για τη σιλουέτα αλλά είναι και πολύ κακό ποιοτικά. Οι διαιτητικες τροφές (φρούτα, λαχανικά, ψάρια, κρέας ψητό) είναι τυγχάνει να είναι και πολύ ωφέλιμες τόσο για το μωρό όσο και για τη μαμά..

(Ελπίζω να μπορέσω να τα ακολουθήσω αυτά που είπα και να μην με πιάσει ξαφνικά καμιά μανία και δεν μαζεύομαι από mcdonalds και kfc που μιά χωή απεχθανόμουν..)

L.P. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΔΗΛ. ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΠ΄ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ. ΕΓΩ ΕΠΙΝΑ 6 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΗΡΑ 10 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

L.P. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΔΗΛ. ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΠ΄ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ. ΕΓΩ ΕΠΙΝΑ 6 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΗΡΑ 10 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Εμένα όταν ήμουν εγκυος με είχε πιάσει μια ακατανίκητη λιγούρα για ΜΕΛΙ! Κορίτσια μου τα είχα παιξει, τους 3 πρώτους μήνες έτρωγα τεράστιες ποσότητες!:blush: :silly:

Εμένα όταν ήμουν εγκυος με είχε πιάσει μια ακατανίκητη λιγούρα για ΜΕΛΙ! Κορίτσια μου τα είχα παιξει, τους 3 πρώτους μήνες έτρωγα τεράστιες ποσότητες!:blush: :silly:

Adda μου μπράβο,

μακάρι να πετύχω κι εγώ το ίδιο.

Εγώ προς το παρόν πίνω γύρω στα 2 λίτρα νερό. Είμαι βέβαια και στον πρώτο μήνα και το πολύ και απότομο νερό με αναγουλιάζει, άσε που μου είπε ο γιατρός να κόψω και το γυμναστήριο μέχρι νεοτέρας και όπως καταλαβαίνεις η διάθεση για νερό πειορίστηκε...

Προς το παρόν τρωω πρωινό με δημητριακά, μετα ένα τοστ (μαύρο ψψμί, γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά) και ένα φρούτο στο γραφείο, μετά τρώω ένα πιάτο μεσημεριανό (χωρίς ψωμι) και το βράδυ ή μιά σαλάτα λαχανικών ή φρουτοσαλάτα. Ελπίζω και εύχομαι να το τηρήσω αυτό το διαιτολόγιο μεχρι τέλους και να μην πάρω πολύ βάρος, γιατί κιλά σε συνδυασμό με τη ζέστη του Αυγούστου που αναμένεται να γενήσσω καλώς εχόντων θα είναι δυσβάσταχτο για μένα...

Adda μου μπράβο,

μακάρι να πετύχω κι εγώ το ίδιο.

Εγώ προς το παρόν πίνω γύρω στα 2 λίτρα νερό. Είμαι βέβαια και στον πρώτο μήνα και το πολύ και απότομο νερό με αναγουλιάζει, άσε που μου είπε ο γιατρός να κόψω και το γυμναστήριο μέχρι νεοτέρας και όπως καταλαβαίνεις η διάθεση για νερό πειορίστηκε...

Προς το παρόν τρωω πρωινό με δημητριακά, μετα ένα τοστ (μαύρο ψψμί, γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά) και ένα φρούτο στο γραφείο, μετά τρώω ένα πιάτο μεσημεριανό (χωρίς ψωμι) και το βράδυ ή μιά σαλάτα λαχανικών ή φρουτοσαλάτα. Ελπίζω και εύχομαι να το τηρήσω αυτό το διαιτολόγιο μεχρι τέλους και να μην πάρω πολύ βάρος, γιατί κιλά σε συνδυασμό με τη ζέστη του Αυγούστου που αναμένεται να γενήσσω καλώς εχόντων θα είναι δυσβάσταχτο για μένα...

• Απαντήσεις

• Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
    • Τι να σου πω δεν ξέρω πια είναι η καλύτερη ηλικία για να κάνεις το δεύτερο… ίσως να μην υπάρχει και η ιδανική ηλικία γιατί η κάθε ηλικία  έχει τα δικα της.. σημασία έχει πότε είναι οι γονείς έτοιμοι για το επόμενο 😌 Εμένα τώρα στην φάση που είμαστε 26 μηνών η μεγάλη και 3,5 μηνών η μπέμπα είναι δύσκολα από άποψη πως η μεγάλη είναι ζωηρή το παιχνίδι της είναι άχαρο ίσως έβγαλε και λίγο ζήλια και γενικά προσπαθώ να προλάβω διάφορες βλακείες που κάνει 😅
    • εντάξει ναι... έχω χρόνο ακόμα εγώ...ο άντρας μου 3 παιδακια θέλει λέει...βεβαια λεει οτι το επόμενο θα ειναι μετά απο 5 χρόνια 😂😂 ή του χρόνου κατευθείαν για να ξεμπερδευουμε😂 εγω με τίποτα δεν θέλω του χρόνου... θέλω να χαρώ λίγο τον μικρούλη μου πρώτα και μετά...γιατι αν ερθει και αλλο παιδακι δεν θα μπορώ να είμαι 100% σ αυτόν (ετσι το σκέφτομαι τουλάχιστον,)
    • Περιμένουμε εδώ σαν τις άδικες κατάρες με τον σύζυγο μπας κι εμφανιστεί ο γιατρός να μας γράψει το εξιτήριο... 🙄 Κουράγιο κορίτσι μου! Καταλαβαίνω πολύ την αγωνία που περνάς!! Κι εγώ θα είχα ήδη φύγει να περιμένω απ' έξω!! Εύχομαι πραγματικά τα νέα που θα έχεις να είναι καλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας!! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...