Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 968
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σου DIOSAKI μου!!!!!!!!!!!

Καλά μου είσαι????

Εγώ πίνω το φραπεδάκι μου......

Πριν βάλω σίδερο......

ΜΠΙΑΞ ΜΠΙΑΞ.....

[smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

Δημοσίευση

Λογικά πάντως.....

Πρώτα θα βγω για κάποιες δουλειές του αντρούλη μου......

Να ξεμπερδεύω..... να μην το έχει κι εκείνος έννοια.....

Κι αφού πάω και S/M (και ζητήσω αποστολή στο σπίτι γιατί είναι μπολικούτσικα.....)

Τότε θα βάλω μπροστά τη Stirella.....

Δημοσίευση

Χάνω και στο Κυβόλεξο.........

Άστα να πάνε.....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στο μεταξύ από χθες βράδυ............. πονάει πολύ-πολύ η κοιλιά μου............

Δε φτάνει που έρχεται..... η κακίστρω..... απροσκαλέστου...... πονάω κιόλας.............

ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
ΕΓΩ..............

ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΙΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Eγω δεν κανω απλα τα στραβα ματια......τα θεοστραβοαλληθωρα κανω :lol::lol::lol::lol: .......Εμ οταν κανεις το σπιτι καθε Σαββατο αυτα παθαινεις.....αντε να ερθει το αυριο να καθαρισει ο αντρακος μου!!!!!!!!!

Ντοσιακι Πιπιτσακι καλημεραααααααααα

Δημοσίευση

Eγω δεν κανω απλα τα στραβα ματια......τα θεοστραβοαλληθωρα κανω :lol::lol::lol::lol: .......Εμ οταν κανεις το σπιτι καθε Σαββατο αυτα παθαινεις.....αντε να ερθει το αυριο να καθαρισει ο αντρακος μου!!!!!!!!!

Ντοσιακι Πιπιτσακι καλημεραααααααααα

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Καλημέρα κούκλα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
καλημέρα κορίτσια,

Diosa μου χάθηκα αλλά που αλλού? στην δουλειά που έχω μπλέξει.

Καλορίζικο και καλότυχο το 6.

Μας ευχομαι εγγυμοσύνες πολλές!!!!!!!!!! :P:P:P

Καλημέρα και σεσένα κορίτσι!!!

Δημοσίευση

ναι καλοτυχο με γερα μωρακια...

χτες το βραδυ μπηκα στο μαμυ....κ επεσα(βασικα δεν επεσα το εψαξα) στο ποιες δεν περιμενουμε νο4 καπου στην 123 σελιδα ειχα κανει την ανακοινωση της εγκυμοσυνης μου...ποσο χαιρομουν κ ποσο λυπημενη ειμαι τωρα...γιατι γα@@@τω?ολο αναρωτιεμαι γιατι?αλλα δεν περνω καμια απαντηση βεβαια....μακααρι να τα καταφερω καποια στιγμη...

Δημοσίευση

Χρυσάνθη μου... οι περισσότερες το νιώσαμε αυτό που λές... θα σου πώ για μένα... μόλις σταμάτησα να αναρωτιέμαι "γιατί" ένιωσα ότι μπορώ να προχωρήσω...μόνο έτσι. Δεν είναι εύκολο το ξέρω πολύ καλά... αλλά πρέπει να το κάνεις για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Εύχομαι όλα σου πάνε μια χαρά απο δώ και πέρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...