Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα, εννοείς ότι θηλάζει 10 λεπτά?

έτσι έκανε η κόρη μου, σταματούσε ακριβώς στα 10 λεπτά, ούτε 11 ούτε 9!!!!.....μετά την έβαζα στο άλλο και πάλι 10 λεπτά......γενικώς θήλαζε μόνο για 10 λεπτά (20 το σύνολο) αλλά συχνά δλδ κάθε 1 με 2 ώρες!!! και ανησυχούσα γιατί έκανα σύγκριση με τον γιο μου, που θήλαζε μισή ώρα από το ένα και μισή από το άλλο......., όμως έπαιρνε βάρος κανονικά και έβρεχε και τις πάνες της....

αλλά κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό, προφανώς και το δικό σου είναι αρκετό το 10λεπτο!!!

Δημοσίευση

αφου λες οτι και απο πανες και απο βαρος πατε καλα

γιατι εχει αγχος αν του φτανει???

χαλαρωσε και απολαυσε το!!! ο θηλασμος ειναι κατι υπεροχο!!!

μη σου τη χαλανε τετοιες σκεψεις!! μια χαρα τα πας!!

καλη συνεχεια!!

Δημοσίευση
αφου λες οτι και απο πανες και απο βαρος πατε καλα

γιατι εχει αγχος αν του φτανει???

χαλαρωσε και απολαυσε το!!! ο θηλασμος ειναι κατι υπεροχο!!!

μη σου τη χαλανε τετοιες σκεψεις!! μια χαρα τα πας!!

καλη συνεχεια!!

na eisai kala!!efxaristo poly

Δημοσίευση

τότε γιατί ανησυχείς? 10 λεπτά μπορεί να είναι αρκετά για εκείνον, μπορεί να πίνει γρήγορα, άλλα μωράκια πίνουν αργά και χρειάζονται περισσότερο χρόνο, ο δικός σου πίνει γρήγορα και τελειώνει!!

καλή συνέχεια.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια συνεχίζω με πονόλαιμο και προς το βράδυ προστέθηκε και μπούκωμα. Είμαι πια σίγουρη ότι κάτι περνάω. Αλλά μέχρι στιγμής σκέφτομαι ότι πέρασε ήδη η πρώτη μέρα και αφού δεν έχω πυρετό, ελπίζω απλά να κάνει τον κύκλο του. 4-5 μέρες να ηρεμισω. Ελπίζω ✌🏻 Οσο φθάνει ο καιρός με αγχώνει μην είμαι άρρωστη εγώ ή ο μεγάλος μου, τις μέρες που γεννάω. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Μονο όσο μπορώ να προσέχουμε και ελπίζω. Τα κατάφερα και πρόσθεσα ένα έξτρα άγχος 😂 Το απέκτησα σήμερα!
    • Και εγώ σήμερα το σκέφτηκα να κατέβω στην περιφορά. Μου είπε ο άντρας μου αν θέλω να πάμε. Αλλά το σκέφτηκα και λέω κάτσε στα αυγά σου και του χρόνου πάτε και οι 4! Ψήθηκα για λίγο να ετοιμαστώ να πάμε αλλά είναι και μακρια η ελληνική εκκλησία από εμάς, οπότε μαζεύτηκα ξανά. @ΜαρίαΔημήτρης θα σου πω αυτό που σκέφτομαι και για μένα. Οταν είναι να έρθει θα έρθει. Οποτε, αφού το ξέρει ο γιατρός και σου έδωσε οδηγίες, προχωρά όπως θέλει το μωράκι!!!    @Diwni τι ωραία που πήγατε στο χωριό και κατάφερες να ηρεμισεις έστω για λίγο! Μάζεψε δυνάμεις. Σωματικές και ψυχικές!
    • @ΜαρίαΔημήτρης Μην κοιτας εγω που παιρνω 6 χαπια την ημερα και δεν κουνιεται φυλλο, εσενα σου χει δωσει ελαφρα δοση αν θυμαμαι, επομενως αν δε σε πιασουν μπορει να επελθει τοκετος. Ελπιζω να ηρεμησει η κοιλιτσα σου. Παντως ειναι ενημερος και διαθεσιμος ο γιατρος οποτε τον χρειαστεις επομενως να εισαι ησυχη. 
    • Κοριτσια μίλησα με τον γιατρό, θα το παρακολουθήσω και αν δυναμώσουν οι πονοι θα πάω στο Ρεα να με δουν.Ηπια το χάπι για τις συσπασεις,δεν πονάω τόσο αλλά έχω συνέχεια πετρώματα. Λεω στον γιατρο ε αφπυ πινω τα χαπια δεν γενναω και μου λεει φυσικα και μπορει να γεννησεις. Ελπιζω να κυλήσει ομαλά το βράδυ. 
    • Nαι μπορεί να εμποδίσει την σύλληψη ή να επηρεάζει την ωορηξια. Είναι σημαντικό να είναι ρυθμισμένος  και πριν αλλα και για την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ να φανταστείς είχα 6,48 και μου είπε ο ενδοκρινολόγος που να χτυπιωσουν δεν έμενες έγκυος.. Τώρα έχει 2 μήνες που το ρύθμισα αλλά έχουμε κ άλλα θεματακια εμείς.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...