Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πληροφορηθηκα οτι ο γιατρος μου διακοπτει τη συνεργασια του με δημοσιο νοσοκομειο και θα ηθελα τα φωτα σας Δεν μ ενδιαφερει σε ποιο απο τα 2 νοσοκομεια θα ειναι αρκει να ειστε ευχαριστημενες Να απανταει σε τηλεφωνα και να εχει φερει εις; περας δυσκολες περιπτωσεις Ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση

στο λέω γιατί έχω ακούσει καλύτερα λογια για το αλέξάνδρας παρά για το έλενα τουλάχιστον για τους γιατρούς.Σηκώνουν τα τηλέφωνα και είναι πιο εξειδικευμέμοι στα δύσκολα που σε ενδιαφέρει.Τι να πω.Πάντως για έλενα άκουσα καλά για Γαζή και Δάγλα.

Δημοσίευση

θα σου πρότεινα το Αττικό.Έχει καλούς γιατρούς κ σε σύγκριση με Έλενα κ Αλεξάνδρας είναι πεντακάθαρο κ καινούριο.Άν θες να σου στείλω τα στοιχεία του γιατρού μου που εργάζεται εκεί κ είναι πάρα πολυ καλός.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΕΙΣΤΙΔΗ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ! ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!

ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ! :D

Δημοσίευση

Guzelina μου δεν το αποκλειω απλα εχω ακουσει οτι γινεται χαμος απο βρωμα και πολυκοσμια

απο την αλλη εχω ακουσει και τα καλυτερα οπως και για το Ελενα και για το Αττικο

Ας μπει λοιπον και το Αλεξανδρας στο παιχνιδι Rubela Elenakos eυχαριστω!

Δημοσίευση
θα σου πρότεινα το Αττικό.Έχει καλούς γιατρούς κ σε σύγκριση με Έλενα κ Αλεξάνδρας είναι πεντακάθαρο κ καινούριο.Άν θες να σου στείλω τα στοιχεία του γιατρού μου που εργάζεται εκεί κ είναι πάρα πολυ καλός.

Περιμενω pm οποτε μπορεις Ευχαριστω!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια θα με ενδιέφερε κι εμένα αυτό το θέμα, δηλαδή θα ήθελα τη γνώμη σας. Μέχρι τώρα έχω γιατρό στο Μητέρα και στην γέννα μου πλήρωσα πολλά χρήματα και τώρα με την αποβολή μου ήρθε κανονιά από το πουθενά... Αναρωτιέμαι μήπως να το έψαχνα λιγάκι και έβρισκα γιατρό που να συνεργάζεται με κάποιο δημόσιο νοσοκομείο. Θα προτιμούσα να είναι γυναίκα και κάποια η οποία να μην είναι της ξεπέτας. Έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί έχουν ιατρείο δικό τους όπου πας, τους πληρώνεις επίσκεψη κ.τ.λ. αλλά συνεργάζονται με το δημόσιο. Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα ήθελα να ψάξω. Δεν ξέρω καθόλου πως λειτουργούν τα πράγματα στο δημόσιο γιαυτό όποια πληροφορία θα με ενδιέφερε. Στο Αλεξάνδρας έχω πάει πολλές φορές για άλλους λόγους. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με τους χώρους, την καθαριότητα κ.τ.λ. Τον Αττικόν πάλι μία φορά που είχα πάει ήταν άδειο. Στο Έλενα δεν έχω πάει ποτέ.

• 1 month later...
Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Ψάχνω το κινητό του κ. Σαλούμ Ιωάννη, γυναικολόγος στο Αττικόν. Είμαι στην 9η εβδομάδα και θέλω να τον βρω για να με παρακολουθεί. Αν γνωρίζει καποια από εσας τα στοιχεία του ας μου στείλει πμ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...