Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πληροφορηθηκα οτι ο γιατρος μου διακοπτει τη συνεργασια του με δημοσιο νοσοκομειο και θα ηθελα τα φωτα σας Δεν μ ενδιαφερει σε ποιο απο τα 2 νοσοκομεια θα ειναι αρκει να ειστε ευχαριστημενες Να απανταει σε τηλεφωνα και να εχει φερει εις; περας δυσκολες περιπτωσεις Ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση

στο λέω γιατί έχω ακούσει καλύτερα λογια για το αλέξάνδρας παρά για το έλενα τουλάχιστον για τους γιατρούς.Σηκώνουν τα τηλέφωνα και είναι πιο εξειδικευμέμοι στα δύσκολα που σε ενδιαφέρει.Τι να πω.Πάντως για έλενα άκουσα καλά για Γαζή και Δάγλα.

Δημοσίευση

θα σου πρότεινα το Αττικό.Έχει καλούς γιατρούς κ σε σύγκριση με Έλενα κ Αλεξάνδρας είναι πεντακάθαρο κ καινούριο.Άν θες να σου στείλω τα στοιχεία του γιατρού μου που εργάζεται εκεί κ είναι πάρα πολυ καλός.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΕΙΣΤΙΔΗ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ! ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!

ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ! :D

Δημοσίευση

Guzelina μου δεν το αποκλειω απλα εχω ακουσει οτι γινεται χαμος απο βρωμα και πολυκοσμια

απο την αλλη εχω ακουσει και τα καλυτερα οπως και για το Ελενα και για το Αττικο

Ας μπει λοιπον και το Αλεξανδρας στο παιχνιδι Rubela Elenakos eυχαριστω!

Δημοσίευση
θα σου πρότεινα το Αττικό.Έχει καλούς γιατρούς κ σε σύγκριση με Έλενα κ Αλεξάνδρας είναι πεντακάθαρο κ καινούριο.Άν θες να σου στείλω τα στοιχεία του γιατρού μου που εργάζεται εκεί κ είναι πάρα πολυ καλός.

Περιμενω pm οποτε μπορεις Ευχαριστω!

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια θα με ενδιέφερε κι εμένα αυτό το θέμα, δηλαδή θα ήθελα τη γνώμη σας. Μέχρι τώρα έχω γιατρό στο Μητέρα και στην γέννα μου πλήρωσα πολλά χρήματα και τώρα με την αποβολή μου ήρθε κανονιά από το πουθενά... Αναρωτιέμαι μήπως να το έψαχνα λιγάκι και έβρισκα γιατρό που να συνεργάζεται με κάποιο δημόσιο νοσοκομείο. Θα προτιμούσα να είναι γυναίκα και κάποια η οποία να μην είναι της ξεπέτας. Έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί έχουν ιατρείο δικό τους όπου πας, τους πληρώνεις επίσκεψη κ.τ.λ. αλλά συνεργάζονται με το δημόσιο. Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα ήθελα να ψάξω. Δεν ξέρω καθόλου πως λειτουργούν τα πράγματα στο δημόσιο γιαυτό όποια πληροφορία θα με ενδιέφερε. Στο Αλεξάνδρας έχω πάει πολλές φορές για άλλους λόγους. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με τους χώρους, την καθαριότητα κ.τ.λ. Τον Αττικόν πάλι μία φορά που είχα πάει ήταν άδειο. Στο Έλενα δεν έχω πάει ποτέ.

  • 1 month later...
Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Ψάχνω το κινητό του κ. Σαλούμ Ιωάννη, γυναικολόγος στο Αττικόν. Είμαι στην 9η εβδομάδα και θέλω να τον βρω για να με παρακολουθεί. Αν γνωρίζει καποια από εσας τα στοιχεία του ας μου στείλει πμ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Maria98 περαστικα σας κοριτσι μου. Να σ πω ότι τ βρέφη έχουν 37+ και όχι το δικό μας 36.6. Αμα την μετρήσεις σε οποιαδήποτε φαση θα δεις ότι έχει 37. 37.2 37.3 κ ειναι απολύτως φυσιολογικό. Πυρετός όπως σωστά σ ειπε ο παιδίατρος ειναι απο 38 κ πάνω. Οσο για τα ρουθουνισματα κι αυτά φυσιολογικα ειναι. Εμενα τώρα τ εκοψε. Μερικα βραδια ηταβ πολυ εντονα κ δ φαινοταν μύξα. Αλλα είχε κ μερες π τ ρουθούνι τ ενα είχε μυξουλα. Της εκλεινα τ αλλο, ζοριζοταν κ τ φυσούσε προς τ έξω. Νομίζω ότι τζαμπα ανησυχήσες. Και να σ πω έπρεπε να σ πει ο παιδίατρος φερε να την δω κ όχι να την πας νοσοκομείο. Ο δικός μ δηλαδή θα σ ελεγε φερε να την δω. Δ θα σε εστελνε νοσοκομείο. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο κ ολα να οανε καλα.
    • Εννοείται ότι πλέον τρώμε τσιτσιδι και το κουτάλι αν τολμήσει να πλησιάσει το στόμα του το στέλνει στο διάολο. Μόνο με τα χέρια, τα πάντα όμως! Ακόμα και το ρύζι και μια φορά και τις φακές, τι να κάνουμε τώρα! Και μη φανταστείτε, όλο αυτό το χάος για να φάει 5 μπουκιες 😩 Πεταλουδιτσα καθώς ήρθες! Εγώ δυστυχώς δεν τους γνωρίζω για να μπορέσω να σε βοηθήσω. Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, το πρωτοχρονιάτικο μωράκι ψήνεται!
    • Κορίτσι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Είμαι πολύ ανυπ΄ομονη και εννοειται εχω σπαταλήσει πόσα λεφτά..έπιασε την προηγούμενη αλλά ετσι οπως τα λες είναι.. Εγώ φταίω που λέω δεν θα ξανα κάνω και μετά ξανακάνω Θα κρατήσω τις ελπίδες μου ακόμα οπότε...
    • Κορίτσι μου θα σου κάνω πρόχειρους υπολογισμούς σαν μαθηματικό μυαλό που είμαι 😋 1. Θετικό ωορρηξίας είχες 5/6 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έκανες απαραίτητα ωορρηξία την ίδια μέρα. Σωστά; Σωστά  2. Η εμφύτευση θέλει από 6 έως 12 μέρες. Ναι ναι, έως 12!! 3. Από την στιγμή της εμφύτευσης η χοριακη για να ανέβει και να ανιχνευτεί στα ούρα θέλει 2-3 μέρες. Κάνε λοιπόν τις πράξεις και άσε τα μαρκετινιστικα κόλπα των εταιρειών που φυσικά θα γράψουν το πιο ιδεατό σενάριο για να χαλαμε λεφτά όλες εμείς οι απελπισμένες πριν καν γίνει η εμφύτευση (τα έχω κάνει πολλάκις, μην γελάς).  Επίσης να θυμάσαι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, το πότε είχες θετικό την προηγούμενη φορά,  δεν λέει τίποτα για την εμφύτευση κάθε επόμενης φοράς. Μην απελπιζεσαι, έχεις μέρες ακόμα 🙏🙏 
    • Είναι νωρίς ακόμα μην κοιτάς τι λένε τα τεστ εγκυμοσύνης σε κάθε κοπέλα είναι ανάλογα με τον κύκλο της και πότε έγινε η εμφύτευση  Αυτό που είναι πιο βοηθητικό αφού κάνεις τεστ ωορρηξίας να μετρά από το πότε είδες το θετικό 14 μέρες μετά θα κάνεις εγκυμοσύνης  εγώ είχα κάνει 10 μέρες μετά το τεστ ωορρηξίας, το εγκυμοσύνης και ήταν αρκετά αχνό ίσα όσα φαινόταν της home test οπότε έχεις ελπίδες πολλές 🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...