Μετάβαση σε περιεχόμενο

β-επιπεδου


Recommended Posts

καλο θα ειναι μαρακι να το κοψεις εντελως,κ εγω φανατικη καπνιστρια ημουν μεχρι την 6-7 εβδομαδα ομως το εκοψα μαχαιρι,δεν μπορουσα αλλο πλεον ειχα ακουσει ηδη καρδουλα κ ενοιωθα τυψεις καθε φορα που αναβα τσιγαρο ωσπου πηρα το πακετο το τσαλακωσα το πεταξα κ δεν ξανα καπνισα,δεν σε μαλωνουμε τωρα μην το παρεις στραβα για το καλο ΣΑΣ στα λεμε μπορει να μην παθεις κ τιποτα μπορει κ πολλα ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα,αν το τσιγαρο που κανεις καπου καπου κανει κατι στο μωρο στον πλακουντα ο γιατρος θα το δει στον υπερηχο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Όχι κάθε μέρα κ εγώ αλλά όταν κάνω καμιά τηγανιά η κουνελι πχ ε το κρασάκι πάει.... το αποφεύγω τώρα είχα βάλει τις προάλλες στον κιμά κ σε κανένα κρεας μόνο....! Ωραία αφού μου λέτε ότι δεν είναι κάτι το εύχομαι! Ε ναι κουράζομαι η αλήθεια είναι αυτή αλλά τον ρώτησα δε μου είπε να πάρω χάπια προγεστερονη η αυτά τα ουτρεγκισταν που διαβάζω συνέχεια... είδα λίγο χτες εκτοτε δε ξανά είδα κάτι ούτε σήμερα το πρωί ούτε άλλο. Εύχομαι να μη ξανά δω αυτές τις μέρες!!!!
    • Ίσως να κουράζεσαι κιολας κορίτσι μου αλλά είναι συνηθισμένο να υπάρχουν τέτοια υγρά δεν είναι κάτι ασυνήθιστο  εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη δέν είχα τίποτα αλλά στην δεύτερη είχα από την 7 εβδ έως και την 9 εβδ καφέ υγρα ανοιχτόχρωμα, όχι τόσο σκούρο όπως της περιόδου έπινα και χάπια προγεστερονη 3 την μέρα   εμένα μου είχα πει ένα ποτηράκι κρασί την εβδομάδα μπορω να το πίνω φαντάζομαι πως δεν πειράζει στο φαγητό γιατί εξατμίζεται το αλκοόλ εγω χρησιμοποιώ αλλά όχι κάθε μέρα τώρα βέβαια κάνω και διατροφη έτσι και αλλιώς όποτε τα έχω κόψει αυτά 😂
    • Κάτι άσχετο γιατί δε θέλω να ρωτάω κ τον γιατρό χαζά. Εγώ πάντα μαγειρευα με κρασάκι τα φαγητά ειδικά τα τσιγαριστα.χωρις κρασί δεν έχει νόημα χαχα Μπορώ να βάζω κ τώρα ένα ποτηράκι? Κάνει? Εξατμίζεται λογικά άρα δε μας πειράζει κ πολύ... κανονικό κρασί κ αλκοόλ δε έπινα κ πότε λίγο πραμα οπότε δε πίνω κ τώρα τπτ.
    • Με έχει προβληματίσει και μένα αυτό μα τις κουβέρτες γιατί εγώ τα αλλά δυο τα γέννησα καλοκαίρι. Και τώρα τον Οκτώβρη δεν ξέρω αν θα χρειαστώ καλοκαιρινές ή χειμωνιάτικες. Πέρυσι ας πούμε ήταν καλοκαίρι αλλά τις άλλες χρονιές δρόσιζε.  Τέλος του μήνα θα μου επιστρέψει ο αδερφός μου τις κουβέρτες για να θυμηθώ τι έχω γιατί δεν θυμάμαι καθόλου. Και μάλλον θα πλύνω τις χειμωνιάτικες και κάνα 2 καλοκαιρινές 
    • κορίτσι μου δεν την πήρα αυτήν την βάση το είχα με την ζώνη ήταν αρκετά καλά δεμένο σκέψου από την Αθήνα που γέννησα μέχρι το χωριό ήταν 4 ώρες  βεβαια εγω προτίμησα από το να δόσω  λεφτά να παρω την βάση αυτήν, να δόσω λεφτά να παρω κάθισμα αυτοκινήτου αυτά έτσι και αλλιώς ξεκινάν από πολύ μωρά και πάει έως 36 κιλά… στο αβγό μέσα έτσι και αλλιώς δεν είναι για πολύ μεγαλωνουν γρήγορα και δεν θα χωράει να κάθετε εκεί  καλημερα κορίτσια !!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...