Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός : Σάββατο 6/11 13.00 , μπροστά


Recommended Posts

Ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός : Σάββατο 6/11 13.00 , μπροστά απο τον 'Αγνωστο Στρατιώτη!!Διαδώστε το!! Ο θηλασμός είναι μεταδοτικός !!

http://www.mitrikosthilasmos.com/

Τα σημεία τα οποία θα συγκεντρωθούν οι μητέρες στην Ελλάδα είναι τα εξής :

Αθήνα - Σύνταγμα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Θεσσαλονίκη - Λευκός Πύργος.

Κρήτη - Πλατεία Ελευθερίας,Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Σύρος - Πλατεία Μιαούλη.

Σαββάτο 06/11 στις 13.00μμ

:D:D Λευκός Πύργος 6/11 στις 13.00

Όσες ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο Θηλασμού LLLI (http://www.thilasmos.net/index.html)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω κάτω από ποιο σκεπτικό γίνετε κάτι τέτοιο ; Το να θηλάζει η κάθε γυναίκα το θεωρώ κάτι τεέιως φυσιολογικό ανεξάρτητα απο το αν είναι στο σπίτι της η σε δημόσιο χώρο Απλά δεν καταλαβαίνω την ομαδική προσέλευση τι θα βγεί με αυτό ; Αν καποια θελει να θηλάσει θα το κάνει χωρίς να σκεφτέι τίποτα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω δεν τα καταλαβαινω τα ομαδικα...

Εκτος αν βαλουν ψηφοφορια , λογω των ημερων... :roll::D

Μάλλον για συμπαράσταση γιατί στην Ελλάδα δεν έχει καθιερωθεί ούτε βλέπουν με καλό μάτι όλοι το δημόσιο θηλασμό. Είναι προφανώς κάτι σαν διαμαρτυρία για το καθεστώς που επικρατεί κ που μακάρι να αλλάξει. Θα ηταν τόσο πιο εύκολα τα πράγματα για τις μανούλες κ τα μωράκια τους.... Τέλος τα θήλαστρα, τα μπιμπερό, οι αποστειρώσεις, οι αποψύξεις....ουφ κουράστηκα ήδη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ψηφοφορία πάνω στο ποια μαμά παράγει περισσότερο γάλα ; ποιο μωρό πίνει περισσότερο γάλα ; δέν ξέρω αλλά η ομαδική προβολή για κάτι τοσο προσωπικό; ας είναι παντως γω λέω ΝΑΙ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ αλλα το θεωρω καθαρα ατοικο θέμα και οχι θέμα δηόσιας προβολής. Οσο για την αποστείρωση και τα μπιμπερό ασε να σου πως ελενιτσα οτι μια μαμα που αποφασιζενα θηλασει και καλα κανει εχει περισσοτερο κουραση , προσωπικα επειδη δνε θηλασα δνε με κουρασε καθολου το μπιμπερό αλλα θα ηθελα το παιδι μου να ειχε θηλασει .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι πράγματι κουραστικό να έχεις συνέχεια το παιδί στο στήθος αλλά είναι κ πολύ σπαστικό να εξαρτάσαι συνέχεια από διαφορα.....αξεσουάρ :lol::lol::lol::lol::lol:

Το βιώνω καθημερινά. Είναι άλλο να κατεβάζεις στα γρήγορα την μπλούζα κ άλλο να πρέπει να πλύνεις το θήλαστρο κ τα εργαλεία του, να τα αποστειρώσεις, να αρμέξεις, να παγώσεις, να ζεστάνεις....και τελειωμό δεν έχει.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ασχετο αλλα οταν θηλαζεις - και δουλευεις- εχεις επισης θηλαστρα μπιμπερο αποστειρωτες κλπ κλπ κλπ....γιατι πρεπει να αντλησεις, να φυλαξεις να μεταφερεις πολλα μπουκαλακια με το γαλα. Οποτε κουραζεσα εξισου, αλλιως ολα μα ολα τα μωρα θα θηλαζαν 2 μηνες ..δυστιχως αποσπωμενα βυζια δεν εχουν ανακαλυφθει ακομα...να τα αφινει η μανουλα σπιτι..να τα φοραει οποιος προσεχει το μωρο και να θηλαζει εν τη απουσια της.

Αντιθετα αμα μπαινεις στο χωρο ανακαλυπτεις πολλες μεθοδους να τα κανεις ολα αυτα ευκολα και γρηγορα, οπως και οι μανουλε ςπου δινουν φορμουλα.

Σορυ αλλα την αποψη μου περι θηλαμσου την ξερετε...πολλοι ισως και να μη με χωνευουν γι'αυτο αλλα δεν θα χασω και τον υπνο μου...με το δημοσια ομως δεν θα συμφωνισω...δεν θα εβγαινα ποτε να θηλασω δημοσια μαζι με αλλες μαμαδες..γιατι δεν θεορω οτι αυτο εχει κατι να προσφαιρει σε μενα η σε αλες μητερες.

Να παω σε ημεριδα με θεμα τον θηλαμσο ΝΑΙ, να πω σε διαλεξη με θεμα τον Θηλασμο ΝΑΙ, να παω σε ενημερωτικο σεμηναριο με θεμα τον θηλασμο ΝΑΙ..να κουβαλισω το μωρο μου ομως και μαζι με αλλες υπερωχες κατα τα αλλα μανουλες να θηλασω και ΕΓΩ το δικο μου παιδι..οχι..ευχαριστω..δεν θα παρω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Διαβάζοντας κατά καιρούς θέματα σαν και αυτό, μου δίνεται η εντύπωση πως μερικές γυναίκες έχουν άπλετο χρόνο για χάσιμο...Και για να είμαι ειλικρινής τις ζηλεύω λίγο γι' αυτό..Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνω το σκοπό του δημόσιου θηλασμού...Ποιος ο λόγος;; Αυτή που δε θέλει να θηλάσει, δε θα θηλάσει πάει και τελείωσε..Τι δηλαδή;;Θα ζηλέψει από το θέαμα αυτό και θα θηλάσει τελικά;; Επίσης, αυτοί που στραβοκοιτάνε μια γυναίκα που θηλάζει δημόσια, θα συνεχίσουν να το κάνουν και μετά το μαζικό θηλασμό.... Ή μήπως οι θηλάζουσες μαμάδες θέλουν να ακούν από τους άλλους "μπράβο";;;; Δεν καταλαβαίνω ρε κορίτσια. Συγχωρέστε με...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η εικόνα του θηλασμού είναι ασυνήθιστη στη χώρα μας. Η εικόνα του δημόσιου θηλασμού ακόμα περισσότερο! Εγώ προσωπικά μια φορά είδα γυναίκα να θηλάζει, στα 24 μου, και μάλιστα μέσα σε αμάξι. Πριν γεννήσω είχα και εγώ τις ίδιες πραγματικότητες-μύθους μέσα στο κεφάλι μου. Οτι το μωρό θηλάζει κάθε 3 ώρες, ότι με την εισαγωγή στερεών κόβουμε το θηλασμό κλπ κλπ. Κι αν δεν υπήρχαν τα φόρουμ, πάλι μαύρα μεσάνυχτα θα είχα.

Η κίνηση του ομαδικού δημόσιου θηλασμού έχει ως σκοπό την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά ως εικόνα. Θα μπορούσα να μακρηγορήσω με επιχειρήματα αλλά δεν θα το κάνω. Θα πω μόνο το εξής. Το θεωρώ μια υπέροχη κίνηση που ίσως να δώσει κάποιο μήνυμα σε καινούριες μαμάδες ή νεαρές κοπέλες και κορίτσια. Θηλασμός, και όχι μόνο για 6 μήνες, και δημόσια, γιατί η ζωή δεν σταματά!

Όποια δεν επιθυμεί να θηλάσει, δικαίωμά της. Όποια δεν επιθυμεί να θηλάσει δημόσια δικαίωμά της. Ας υπάρξει όμως επιτέλους και μια ζωντανή απάντηση στην επί τόσα χρόνια πλύση εγκεφάλου για τα μπιμπερό και τις σκόνες και όλα αυτά που προβάλλονται καθημερινά.

Θα μπορούσα να μακρηγορήσω με επιχειρήματα αλλά δεν θα το κάνω. Θα πω μόνο το εξής.

Ζούμε σε μια αφιλόξενη χώρα, η έγκυος δεν γίνεται σεβαστή, η νεαρή μητέρα δεν έχει τη σωστή ενημέρωση και υποστήριξη για να θηλάσει το παιδί της, τυφλοί, άτομα με κινητικές δυσκολίες, παραπληγικοί κ.ο.κ. είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Ας σταματήσει εδώ ο εγκλεισμός κι ας βγούμε όλοι στο δρόμο, ακόμα και μαζικά στην αρχή, να διεκδικήσουμε το χώρο, τον αέρα και τη ζωή μας και να δώσουμε το ζωντανό παράδειγμα ότι μπορεί να γίνει και έτσι! Λυπηρό βέβαια το ότι αγωνιζόμαστε για το ΦΥΣΙΚΟ και το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

ΥΓ Και για να προλάβω τις παρεξηγήσεις, δεν συγκρίνω τις θηλάζουσες μητέρες με τα άτομα με αναπηρίες, έχουμε όμως ένα κοινό που μας συνδέει, δεν υπάρχουμε στον έξω κόσμο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα! Συμφωνώ και εγώ με τη Χρύσα!

Δεν θα θήλαζα δημόσια με σκοπό να προκαλέσω ή να αποδείξω κάτι. Φυσικά ούτε και θα άφηνα το παιδί μου νηστικό για να μην προσβληθεί κάποιος στη θέα του θηλασμού. Είμαι υπέρ του διακριτικού (= όχι προκλητικού) θηλασμού σε όλους τους χώρους, με σεβασμό στο παιδί, στη μητέρα και στους γύρω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το έθεσες πολύ σωστά το θέμα .Μια γυνα΄κα ια μένα πρέπει να θηλάσει αποκλειστικά και μόνο για το παιδί της και αυτί ειναι μια σχέση καθαρα προσωπή άναμεσα στο μωρό και στη μαμά ακόμα και έξω ανβρισκ΄μουν θα είχα προνοήσει να είχα μαζι μου ένα μπιμπερό με το δικό μου γάλα μόνο και μόνο επειδή είναι μια στιγμή καθαρα προσωπική η θα περιμενα να γύριζα σπίτι μου . Καποιες μαμαδες θα πανε να θηλάσουν δημοσια τα μωρακια τους και ενταξει αν ειναι εως 2 χρονων εδω μιλαμε οτι υπαρχουν γυναικες που θηλαζουν και σε μεγαλυτερες ηλικιες τα παιια τους θεωρειτε οτι ειναι οτι καλυτερο ; δε ξερω οδο ομορφος μου φαινετε ο θηλασμος τοσο με απωθει μια τετοια εικονα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάλλον δεν έγινε κατανοητός ο συμβολισμός αυτής της ομαδικής κίνησης.

Καταρχήν να πω οτι διανύουμε την εβδομάδα μητρικού θηλασμού (1/11-7/11) γι'αυτό και γίνεται αυτή η κινητοποίηση. Τη πρωτοβουλία ανέλαβαν διάφορες μητέρες από πολύ γνωστό μαμαδοχώρο και γρήγορα πήρε έκταση το θέμα μέσω του internet με τη συμμετοχή και άλλων φορέων.

Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι κακό σ'αυτό και πολύ ευχαρίστως θα συμμετάσχω. Όχι για να προκαλέσω, όχι για να δείξω όπως ειπώθηκε πως 'εγώ κάνω κάτι σπουδαίο' και όχι για να θήξω κάποιον. Ο σκοπός είναι να γίνει γνωστό πως όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν, πως η εικόνα του δημόσιου θηλασμού δεν πρέπει είναι κάτι ξένο και κατακριτέο και πως αν μη τι άλλο είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Ίσως είναι μια ευκαιρία να δούμε και λίγο παραπάνω, να απομυθοποιήσουμε τον θηλασμό νηπιών και τη ιερότητα της στιγμής.

Όπως και να χει είναι μια κίνηση που θεωρώ προσωπικά πως θα οφελήσει σε πολλά επίπεδα. Πολλοί θα κοροιδέψουν, πολλοί θα χλευάσουν αλλά και πολλοί θα προσπαθήσουν να ενημερώθούν και να προσεγγίσουν με φιλικό τρόπο το θηλασμό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ρωτήσω ποιανού ιδέα ήταν ; Εννοώ ποιανόυ πρωτοβουλία ; είναι απο κάποιο δημόσιο οργανισμό ; η από αλλού .

Δεν ειμαι σίγουρη αλλα εχω την εντύπωση πως ειναι μια πρωτοβουλια διαφορων μαμαδων με αφορμή την παγκοσμια εβδομάδα θηλασμου .

Μια αλλη μητέρα διοργάνωσε αυτο http://asterakislings.blogspot.com/2010 ... st_11.html με αφορμή την παγκόσμια εβδομάδα babywearing .

Δεν ενοχλούμε καθολου απο τετοιες πρωτοβουλίες , αντιθέτως τις βρίσκω πολυ πολυ χρήσιμες . Βεβαια το τι ειναι χρησιμο /αχρηστο ειναι εντελως υποκειμενικά για τον καθενα , οπως και το τι σημαινει χασιμο χρόνου .

Δεν νομιζω καμια μητέρα να θελει να προκαλέσει ή να αποδείξει κατι .

Πριν απο περιπου 50 χρονια στην Αμερική , 7 μαμαδες θελησαν να βοηθήσουν/στηριξουν μητέρες που θελουν να θηλάσουν τα παιδιά τους και να διαδωσουν τα οφέλη του μητρικού θηλασμου . Χαρη σ΄αυτες σημερα υπάρχει η LLLI ( http://www.llli.org/) που εχει βοηθήσει εκκατομύρια μητέρες ανα τον κόσμο .

Εσεις ξέρετε τι ειναι η LLL ? Ξερετε που θα βρειτε βοηθεια για τον θηλασμο ? Ξερετε τι σημαινει leader LLL και τι συμβουλος γαλουχίας ?

Καντε αυτες τις ερωτησεις σε ατομα γυρω σας και δειτε τις απαντήσεις . Ουτε οι μισες μητέρες δεν θα ξερουν που να βρουν βοηθεια (εκτος τον παιδιατρο) για τον θηλασμο !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δημοσιος θηλασμος!

ναι τι διαφορετικο θα γινει?

εγω το εχω κανει και το κανω οτνα χρειαστει!

αλλα δεν ειναι ενημερωση αυτη!

η ενημερωση θα πρεπει να γινεται πριν και μετα τον τοκετο σωστα!

δε νομιζω να αλλαξει κατι με 5-10-20 μανουλες που θα θηλζουν δημοσια...οταν 5-10-20.000 παιδιατροι λενε αυτα που τον υπονομευουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δημοσιος θηλασμος!

ναι τι διαφορετικο θα γινει?

εγω το εχω κανει και το κανω οτνα χρειαστει!

αλλα δεν ειναι ενημερωση αυτη!

η ενημερωση θα πρεπει να γινεται πριν και μετα τον τοκετο σωστα!

δε νομιζω να αλλαξει κατι με 5-10-20 μανουλες που θα θηλζουν δημοσια...οταν 5-10-20.000 παιδιατροι λενε αυτα που τον υπονομευουν!

Δεν έχει σκοπο την ενημερωση μια τετοια κινηση , παρολο που οποιος πλησιάσει τις μαμαδες και ζητήσει πληροφοριες θα παρει τις καλυτερες και τις σωστότερες !

Οι μητέρες γιορτάζουν την παγκοσμια βδομαδα θηλασμου !!!

Δηλ οι τυποι που βγάζουν τις αντικες τους βολτα ή οι μηχανοβιοι τις τσοπερ τους προσφέρουν καποιο εργο ή πληροφόρηση ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, αν θήλαζα δε νομίζω να συμμετείχα σε μια τέτοια "εκδήλωση"..... :roll::roll::roll::roll:

Ήμουν 7 μήνες μέλος του mammy και δεν διάβασα ποτέ μα ποτέ θέμα θηλασμού, γιατί θεωρούσα ότι ήταν κάτι εύκολο....Έκανα μεγάλο λάθος, γι'αυτό και δε θήλασα...Αλλά σας λέω...Ήμουν τόσο καιρό μέλος σε μαμαδοφόρουμ και έβλεπα άπειρους τίτλους με θέμα το θηλασμό και δεν έμπαινα καν στον κόπο να δω τι λένε...Έστω από περιέργεια.....

Γιατί να ασχοληθώ αν δω κάποιες στο δρόμο να θηλάζουν;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Και ας μη γελιόμαστε...Δε νομίζω ότι υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος ή έστω γυναίκα που να θεωρεί το ξένο καλύτερο από το μητρικό...... :?:?:?:?

Προσωπικά δε θα μου άρεσε μια τέτοια εικόνα....

Αντιθέτως, έχει τύχει να κάθομαι σε καφέ και να βλέπω μανούλα να θηλάζει το μωρό της διακριτικά και το έβρισκα απίστευτα τρυφερό...Και επειδή τα μωράκια μας ήταν συνομίληκα, ντρεπόμουν που εγώ έδινα γάλα με το μπιμπερό..... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω την αντύπωση ότι αυτό δεν είναι προβολή του δημόσιου θηλασμού, αλλά προβολή κάποιου ανθρώπου, είμαι σίγουρη ότι το MEGA θα είναι εκεί!!!! τότε σε αυτή την περίπτωση είναι το ίδιο με τους παλιοπώλες, όπως είπε και η ΛαΛα.......

στην σημερινή εποχή του διαδυκτίου, της ηλεκτρ. ενημέρωσης όποια μητέρα θέλει να μάθει και ενδιαφέρεται πραγματικά για τον θηλασμό, μπορεί να το κάνει.....είμαι υπέρ του δημόσιου θηλασμού και έχω θηλάσει και τα 2 μου παιδιά αμέτρητες φορές δημόσια, ακόμη και σε παγκάκι και σε κυριλέ εστιατόριο, παντού........

εγώ μάλλον δεν θα πήγαινα, γιατί μου την δίνει η εκμετάλλευση ενός σοβαρού θέματος, όπως ο θηλασμός, με σκοπό την προσωπική προβολή!!!! :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικά ειναι αυτο που σκεφτομουν ενα άτομο έλει να προβληθεί και βρήκε την ευκαιρια και δυστυχως καποιες μαμαδες δνε εχουν καταλαβει .ARGI θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικά ειναι αυτο που σκεφτομουν ενα άτομο έλει να προβληθεί και βρήκε την ευκαιρια και δυστυχως καποιες μαμαδες δνε εχουν καταλαβει .ARGI θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου .

Ρε συ Βάνια που κατάλαβες πως είναι ένα άτομο;;;

Δεν ισχύει αυτό που λές!

Το θέμα ξεκίνησε από εδώ.

http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=72628

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω την αντύπωση ότι αυτό δεν είναι προβολή του δημόσιου θηλασμού, αλλά προβολή κάποιου ανθρώπου, είμαι σίγουρη ότι το MEGA θα είναι εκεί!!!!

Λαθος κανεις . Αλλα ακομα και ετσι να ηταν καλο ειναι να στηρίζουμε ή εστω να επωφελουμαστε απο διαφορες ενέργειες . Θα σου φέρω ενα παράδειγμα . Το "ΠεριΘηλασμου" ειναι κατάστημα με ειδη θηλασμου (και διαφορα αλλα) στη Θεσσαλονική και ανοικει σε δυο γυναικες οι οποιες ξερουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για τον θηλασμο και ειναι προθυμες να βοηθησουν ολες τις μητέρες που θα τις επισκεπτουν . Παρολο που αφενος ειναι επιχειρηματίες και φυσικά θελουν να πουλήσουν τα ειδη που εχουν (απο τα οποια καποια ειναι και λιγο δυσευρετα στην Ελλαδα) αφετέρουν πιστεύουν σ΄αυτο που κανουν το κανουν με αγάπη και πάθος . Διοργανώνουν συναντήσεις που λαμβάνουν μερος διακεκριμένοι επαγγελματιες υγειας (παιδιατροι/συμβουλοι θηλασμου , μαευτηρες κλπ) με σκοπό να προωθήσουν τον θηλασμο και να βοηθήσουν τις νεες μητέρες . Εγω τετοιες προσπάθειες οχι απλα τις επικροτώ αλλα κανω οτι μπορώ για να τις διαδώσω .

σε αυτή την περίπτωση είναι το ίδιο με τους παλιοπώλες, όπως είπε και η ΛαΛα.......

Ενοουσα αυτους που εχουν αυτοκίνητα αντικες αλλα οκ συμφωνώ και με τους παλαιοπωληδες .

Στη σημερινή εποχή του διαδυκτίου, της ηλεκτρ. ενημέρωσης όποια μητέρα θέλει να μάθει και ενδιαφέρεται πραγματικά για τον θηλασμό, μπορεί να το κάνει.....

Δεν έχουν ολα τα νοικοκυριά της Ελλάδας τη δυνατότητα προσβασης στο διαδύκτιο . Για μενα ειναι πραγματικά λυπηρο να χρειαζεται μια μητέρα το διαδίκτυο για να μπορεσει να θηλάσει το παιδί της . Πληρώνει ασύληπτα ποσα σε γυναικολογους , παιδιάτρους και γενικα στους επαγγελματίες υγείας αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν παιρνει τις σωστές και κατάλληλες συμβουλές .

Καποτε , πριν το διαδύκτιο μπει στη ζωή μας και πριν οι παιδιατροι γινουν ντίλερ των εταιρειων , οι περισσοτερες μητέρες θηλαζαν τα παιδιά τους . Οι συμβουλές της μαμας , γειτόνισας ,μαίας ηταν σωστές και πολύτιμες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μακαρι να το δει εστω και μια μαμα η μελουσα μαμα και να την βαλει σε σκεψεις!

αν εχει καλο καιρο θα παω και εγω...αν και η κορη μου εκφερει μονη της αποψη για το ποτε θα θηλασει....!

καλο θα ηταν να γινονταν κα ημερδες πανω σε αυτο το θεμα!

αλλα αν δεν υπαρχουν χορηγοι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...