Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Ο μικρουλης μου δεν περπαταει ακομα. Και δεν φαινετε να αρχιζει να περπαταει συντομα. :| Γενικα ειναι πιο μωρακι απο τα αλλα παιδακια της ηλικιας του. "Μινιον" ενα πραγμα. Μολις 9 κιλα και 80 υψος. Μηπως δεν αναπτυσετε φυσιολογικα? Ο παιδιατρος μου ειπε οτι εχει αργησει λιγακι αλλα να μην ανησυχω... Αλλα θελω και τις γνωμες σας μανουλες!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ Κ ΒΑΡΟΣ !!! (την ηλικια του δικου σου δεν ''επιασα'')

στεκεται στα επιπλα κ προχτες εκανε 2 βηματακια και thats it !

δεν με νοιαζει το περπατημα αλλα εχω κ γω την αισ8ηση οτι ειναι μικροκαμωμενο...

Περιεργο ε ? εγω ειναι 1.66 κ ο αντρας μου 1.86 :?

Κοριτσια μην συγκρινεται με αλλα παιδακια!

Η δικια μου ειναι 2 χρονων και ειναι 10 κιλα και 81 εκατοστα! Περπατησε 13 μηνων.

Αρα?? Μια χαρα ειναι τα δικα σας.Και το δικο μου οπως λεει ο παιδιατρος! Γερα να ειναι!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ Κ ΒΑΡΟΣ !!! (την ηλικια του δικου σου δεν ''επιασα'')

στεκεται στα επιπλα κ προχτες εκανε 2 βηματακια και thats it !

δεν με νοιαζει το περπατημα αλλα εχω κ γω την αισ8ηση οτι ειναι μικροκαμωμενο...

Περιεργο ε ? εγω ειναι 1.66 κ ο αντρας μου 1.86 :?

Εχουμε μολις 2 εβδομαδες διαφορα!!! Κι εμενα πιανετε απο τα επιπλα αλλα ουτε 1 βημα!

Κοριτσια μην συγκρινεται με αλλα παιδακια!

Η δικια μου ειναι 2 χρονων και ειναι 10 κιλα και 81 εκατοστα! Περπατησε 13 μηνων.

Αρα?? Μια χαρα ειναι τα δικα σας.Και το δικο μου οπως λεει ο παιδιατρος! Γερα να ειναι!

Ναι αλλα παιζει ρολο και ποσο γεννηθηκαν νομιζω! Εμενα γεννηθηκε 3500 κιλα και 51 υψος. Γι αυτο ανησυχω γιατι απο τον ιουλιο δεν εχει βαλει ουτε βαρος ουτε υψος! :? Και οταν πιανετε απο τα επιπλα και περπαταει παει η κοιλιτσα μπροστα. Σαν να μην μπορουν τα ποδαρακια να κρατησουν το βαρος...

οχι προς 8εου , πιο πολυ ειναι κα8υσυχαστικη η κουβεντα παρα συγκριτικη ...

Υγεια παναγια μου σε ολα τα μωρα !

Να ειναι ολα τα νοσοκομεια αδεια μεσα απο την καρδια μου κ αυτα ειναι ... χαζομαρουλες μαμαδιστικες που κανουμε :)

γεννη8ηκε 2.950 50εκ, υψος (αστα τρις του εκανα ολες τις εξετασεις ...περιμενω απαντησεις)

εχεις δικιο απο την μια Τρις. Η δικια μου γεννηθηκε 46 εκατοστα και 2190γρ. Μινιον και μαλλον

ετσι θα παραμεινει!! :D

Το ειπες στον παιδιατρο αυτο για τα ποδαρακια?? αν και ξερω πως τα αγορια αργουνε λιγο στο περπατημα.

μην ανησυχεις.. το καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο.. ξερω κοριτσακι που περπατησε 17 μηνων

παντως το υψος του ειναι μια χαρα, 80 εκ αποτι ξερω ειναι ο μεσος ορος για τα παιδακια στο χρονο

δε νομιζω να παιζει ρολο το "μεγεθος" του παιδιου, μια χαρα αναπτυσσονται τα παιδακια σας και θα αρχισουν να περπατανε και θα τρεχετε και δε θα φτανετε!!!

Γλυκειά μου το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης! Άλλωστε το παιδάκι σου είναι μικρό ακόμη..τα περισσότερα παιδάκια περπάτανε μετά το 12ο μήνα (τα δικά μου περπάτησαν 17 μηνών!). Όσο για το βάρος.. ο δικός μου (ο ένας απ' τους δύο) είναι μόλις 13 κιλά και 700 γραμμάρια αν και είναι τρισήμιση χρονών!

η δικια μου γεννηθηκε 3870 και 51 εκ (παιζει ρολο?) και περπατησε 14 μηνών ,ουτε βηματακια ουτε τιποτα ,σε δυο βδομαδεσ τα εκανε ολα μαζεμενα...ξερω κοριτσακι που περπατησε 18 μηνων

Να μην ανησυχείς καθόλου, ο μεγάλος μου γεννήθηκε 3950 και 53 εκ. Όταν ήταν 13 μηνών ζύγιζε 10 και ύψος 81 εκ. Και ο παιδίατρος μου έλεγε ότι είναι ψηλός. Ο μικρός μου γεννήθηκε 3100 και 51 εκ. Οταν ήταν 13 μηνών ζύγιζε 9 και είχε ύψος 82. Και τα δύο μου παιδάκια εξακολουθούν να είναι αδύνατα και ψηλά για τις ηλικίες τους. Οπότε και ο δικός σου είναι ψηλός. Όσο για το περπάτημα εμένα περπάτησαν γρήγορα, όμως ξέρω παιδάκια που περπάτησαν και 15 μηνών χωρίς κανένα πρόβλημα γιατί πολύ απλά τότε αισθάνθηκαν έτοιμα. Πάντως να ξέρεις ότι αυτά που περπατάνε πιο αργά είναι και πιο σταθερά επειδή το σώμα τους έχει δυναμώσει περισσότερο. Εμένα τα δικά μου σκουντουφλούσανε παντού.Ο ανηψιός μου που περπάτησε γύρω στους 14 μηνες ήταν πιο σταθερός. 8-)

τρις μην αγχωνεσαι!!!

και στα κιλα ειναι καλα και στο υψος

εμενα ο δικος μου περπατησε 15 μηνων και τοτε ηταν 9100 και 78εκ(αρα ο δικος σου ειναι ψηλος!!!)

τωρα ειναι 27 μηνων 11500 και 92εκ(τελευταια μετρηση πριν 2 μηνες,μονο το βαρος εχω μετρησει)

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Γενικα δεν ειμαι μαμα που ανησυχει ιδιαιτερα για την αναπτυξη αλλα προχθες ειχαμε στον βρεφικο συγκεντρωση γονεων και μπηκα στο τριπακι συγκρισης! :oops: Ηταν ο πιο μικρουλης απ ολα τα παιδακια της ηλικιας του και αυτο με προβληματισε! Και ειναι ο μοναδικος που δεν περπαταει! :shock: Παντως η δασκαλα του μου ειπε οτι παρ ολο που ειναι απο τα μικροτερα ηλικιακα στην ταξη του παιδακια ειναι ο μοναδικος που καθετε σουζα οταν ερχετε η δασκαλα της μουσικοκινητικης και ο μοναδικος που συμμετεχει! 8-) Αφου με ρωταγαν αν του βαζω συνεχεια μουσικη στο σπιτι!! :lol: Εμ... τσαμπα εχουμε μπαμπα μουσικο? Εχει μαθει το παιδι να τα κανει ολα με μουσικη απο νεογεννητο. Να κοιματε να τρωει να παιζει με τερμα τα γκαζια χεβυ μεταλ!! :lol::lol: [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...