Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΡΟΣ ΕΜΒΡΥΟΥ


Recommended Posts

κοριτσια γεια σας, σημερα ειμαι 34 εβδομαδων ακριβως και σημερα ειχα την μηνιαια επισκεψη στον γυναικολογο μου, μου ειπε οτι το βαρος του εμβρυου ειναι χαμηλο κ δεν του αρεσει καθολου αυτο,ειναι σχεδον 2 κιλα, φοβαμαι πολυ, ποσο επρεπε να ειναι το βαρος του σε αυτη την εβδομαδα?? υπαρχει κινδυνος για το μωρο μου? η αληθεια ειναι οτι ετρωγα μια με δυο φορες τη μερα μονο κ συνηθως χαζομαρες περισσοτερο γλυκα,παιζει ρολο η διατροφη??εχω αλλες 6 εβδομαδες, θα παρει αραγε το βαρος που πρεπει?οταν ρωτησα αν θα παρει βαρος μου ειπε ας το ελπισουμε, απο τοτε ειμαι πολυ χαλια, αν γνωριζετε κατι πειτε μου σας παρακαλω,ευχαριστω παρα πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ! ΤΗΣ ΒΓΑΖΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΗΤΑΝ 2,300 Κ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΠΗΓΕΝΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΚΤΛ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ.Κ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ,ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ ΑΥΤΗΝ 80ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ! ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 4,350!!!ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΑΝ 3,800 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 3ΚΙΛΑ!

ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ανησυχείς,ίσως ο γιατρός είναι λίγο υπερβολικός.Εμένα μία φίλη μου γέννησε στην 39η εβδομάδα ένα μωράκι 2350γρ.κ τώρα που είναι 4 μηνων έχει πάρει τα κιλά κανονικά κ είναι ένα υγιεστατος κ ζωηρώτατος!όλα θα πάνε καλά!!!!Βέβαια καλά κάνει ο γιατρός σου κ είναι λίγο ανύσυχος,καλύτερα υπερβολικός παρά αδιάφορος κ απρόσεκτος!Κράτα την ενέργεια σου για όταν θα βγει το μωρό!!!!Αντε με το καλό!!!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην ανησυχεις, το βαρος του μωρου ειναι παντα κατα προσεγγιση! εμενα το μηχανημα μου τον εβγαζε πανω απο 5 κιλα!!! :shock::shock::shock::shock::shock: ο γιατρος με αγχωνε λεγοντας μου οτι ειναι παρα πολυ μεγαλο και πως βα βγει κλπ κλπ κλπ και τελικα γεννηθηκε 3380! οτι ναναι δηλαδη!!!!!

να ξερεις οτι με ενα κλικ που θα κανουν στην οθονη με 2-3 χιλιοστα αποκλιση εχει πολυ μεγαλη διαφορα και για το βαρος και για τις μετρησεις του μωρου!!

καλη συνεχεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο εδω και περα θα παρει αρκετο βαρος το μωρακι σου

και να εχεις στο μυαλο σου οτι τα μηχανιματα κανουν και λαθη..

παντως εμενα ο δικος μου που γεννηθηκε 1250 ειναι τωρα 27 μηνων θηριακι πανεξυπνος και ζωηροτατος!!!!!

και να ξερεις οτι μωρακια πανω απο 2 κιλα δεν μπαινουν θερμοκοιτιδα εκτος αν υπαρχει αλλος λογος παντως οχι για το βαρος

εμενα τον εβγαλαν απο την θερμοκοιτιδα οταν εγινε 2 κιλα

ολα θα πανε καλα μην ανυσηχεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα μην ανησυχείς καθόλου όντως από εδώ και πέρα θα αρχίσει να παίρνει βάρος.Μπορεί να έχεις ένα φυσιολογικό μικρό παιδί.Εμένα έτσι μου λέγανε και όντως 35+2 που γέννησα ο μικρός μου ήταν 2280gr και όπως λέει και η Μπεμπούλης δεν μπήκε θερμοκοιτίδα καθόλου.Το πόσο γρήγορα πήρε κιλά μετά την γέννηση του είναι απίστευτο!!!Τώρα είναι χρονιάρης και 10 κιλά.Στο ύψος ακόμα υστερούμε εμείς!!!!Για αυτό μην ανησυχείς και απόλαυσε τις τελευταίες εβδομάδες με ηρεμία και θα δεις ότι το μωράκι σου θα είναι μια χαρούλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...