Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι Μ αν εννοείς τις ενέσεις π βαζουν σε περίπτωση πρόωρου τοκετού για τους πνεύμονες του.μωρου μην σε ανησυχεί. Και εγώ τις εβαλα, 2 όμως οχι 4. Τις εβαλα την πρώτη φορά π μπήκαμε μεσα γιατί δεν κλωτσούσε η μικρή, και προληπτικά ο τις εβαλε μην τυχόν και.χρειαστει να γεννήσω. Δεν έχω ακούσει ποτέ για αυτό που λες. Μην διαβαζεις από το ίντερνετ. Εχε εμπιστοσύνη στον γιατρό σ και όλα θα πάνε καλά!
    • Κορίτσια, καλό μήνα σε όλες!! Ευχομαι σε όσες έχουν ήδη σποράκια στις κοιλίτσες τους εύκολες εγκυμοσύνες, να πηγαίνουν ολα καλα και να υποδεχθούν με το καλο τα μωράκια τους!! Σε όσες ακόμη προσπαθούμε, να έχουμε ευχάριστα σύντομα!! 🧡🍂🍁 Διάβαζα οτι ο Οκτώβρης είναι ο μήνας ενημερωσης και ευαισθητοποιησης για την νεογνικη απώλεια και την απώλεια κύησης. Δεν το γνωριζα. Πριν τρεις μήνες έμαθα και εγω τι σημαίνει απώλεια με μια παλινδρομη στις 10 εβδομάδες. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλες τις γυναίκες που είχαν την ατυχία να βιώσουν κάτι τέτοιο. Σκέφτηκα να κάνω μια αναφορά και σε αυτά τα κορίτσια με την ευκαιρία που άνοιξε νέο θεματακι!  Φιλιά σε ολες!!
    • Καλησπερα!!Εκανα τελος Αυγουστου ηταν τελεια μας εδωσαν κ dvd,το γυριζει σε 3d καποια στιγμη,τραβαει κ φωτογραφιες φυσικα αλλα δεν ειναι μονιμα σε 3d😎 Καλα αποτελεσματα!!
    • @melitiniღ Σιδερένια τωρα κορίτσι μου!! Δεν ήξερα ρε παιδιά ότι το σαλοσπιρ τα κάνει αυτά.. 😔 Εγώ θα επέμεναν στο γιατρό μου για τις αντιπηκτικες! Εκεί Ορεστιάδα πήγαινε η ανιψιά μου κατά την εγκυμοσύνη σε μια γυναίκα κ ήταν λέει απαιχτη σαν γιατρός. Βέβαια γέννησε στο Βόλο, ήταν στρατιωτικός ο άντρας της εκεί σε εσας.  Όσο για τον άντρα σου μη μασάς, θα το καταλαβει οταν ερθει η ώρα. Θα μπουν τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι χωρίς να το καταλάβει. 🤣😂 Προς το παρόν απόλαυσε την περιποίηση της μανουλας σου!! Κ εγώ κάθισα στο πατρικό μου μια βδομάδα κ ήταν όλα τα λεφτά! Όχι ότι δεν με περιποιείται ο άντρας μου κ με το παραπάνω, αλλά μου είχε λείψει η φροντίδα της μανουλας κ του μπαμπά. Λογικά κ τον τελευταίο μήνα Αθήνα θα είμαι. Βέβαια μας ελειψε ο μπαμπάς μας κ τα γελάκια που κάνουμε στο κρεβάτι μας, αλλά μια βδομάδα ήταν. Δεν ξέρω τον ένα μήνα ολόκληρο τι θα κάνουμε μακριά του.. Ευτυχώς ο δικός μου δεν το έχει με το άθλημα του κυνηγιου.. Ποτέ δεν του αρεσε.. Βέβαια ασχολείται με τις ελιες του εκτός βαριών, κ από Νοέμβρη έως Γενάρη θα έχει φουλ αγροτικές δουλειές.. Αν τα  βρω σκούρα ίσως φύγω νωρίτερα για Αθήνα..  @Pixies αχ κορίτσι μου να πας να κάνεις τις εξετάσεις σου κ όλα καλά θα πάνε!! 💕 💕 💕 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...