Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βοήθεια.... Δε ξέρω τι να κάνω πια!!!

etoile!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Πηγαμε στο Αλεξανδρα, σε εναν γιατρο να μας δει για τις αποβολες. Βρε παιδια ολα καλα, αλλα μου ειπε να κανω εξετασεις για αντιπατρικα και NK. Εγω ομως το εχω ψαξει παρα παρα πολυ κ δε θελω να ασχοληθω με αυτο, γιατι δεν εχω ακουσει καλα λογια ακομα και απο γυναικολογους. Δε θελω να μπω σε μια διαδικασια, με τρελα λεφτα και με κινδυνο για μενα, ξεροντας οτι ειναι εντελως αβεβαιη θεραπεια. Ο αντρας μου θελει να το δοκιμασουμε, γιατι ειναι μια ελπιδα λεει. Και δε ξερω τι να κανω!!! :?

Να σας ρωτησω, ξερετε κανεναν γιατρο στο Αλεξανδρα ή στο Ελενα, να ασχολειται με αποβολες αλλα να ειναι αρνητικος με αντιπατρικα και NK;;; Θα με βοηθησετε πολυ!!!!

Α, περιττο να πω... απαραδεκτο το συστημα στα νοσοκομειο μας. Ειχαμε ραντεβου 10, μπηκαμε στη 1!!!! Και ολη η ''συνεντευξη'' εγινε με τοσο τρεξιμο κ αγχος που ξεχασα να ρωτησω καποια πραγματα που ηθελα!!!! Απαραδεκτο!!! Και μου ειπαν να κανω μια εξεταση αιματος και μου σκανε οτι πρεπει να πληρωσω 250 ευρω!!!! Και αν τα ειχα πανω μου!!! Τι πιο φυσιολογικο;;; Να γυριζεις στην Αθηνα με 250 ευρω!!!! Ευτυχως θα τα δωσουμε οταν παρουμε τα αποτελεσματα!!! Ελπιζω να παρουμε πισω κατι απο το ταμειο!!!

Εγω αγανακτισει βρε παιδια!!! :cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Etoile μου καλημέρα!!

Η γνώμη μου είναι να κάνεις τις εξετάσεις σου, να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να πάρεις μετά την απόφαση.

Εγω δυστυχώς έχω αυτό το πρόβλημα και θα ακολουθήσω αυτή τη θεραπεία μιας και δεν έχω τίποτα να χάσω πλέον. Κανείς δεν θα μου υποσχεθεί θαύματα και δεν το θέλω αυτό. Απλά έχω 2 παλίνδρομες και θα κάνω τα πάντα για να μην έχω άλλη, οτι περνάει απο το χέρι μου τουλάχιστον. Και εγω φοβάμαι αυτή τη θεραπεία μιας και μου το έχουν πει οτι είναι λιγάκι επικινδυνη, αλλά και το να έχεις ΄τη μια αποβολή πάνω στην άλλη δεν είναι επικίνδυνο?

Αν θέλεις να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες για το ΝΚ θέμα, εγω είμαι εδω..

Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις!!!

υ.γ: Πόσες φορές έχεις αποβάλει?

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, etoile... Είμαι από Θεσσαλονίκη, αλλά κ εδώ δεν έχω βρει γιατρό που να συνιστά τις εξετάσεις για αντιπατρικά κ ΝΚ ή μάλλον όχι τις εξετάσεις, αλλά τη "θεραπεία" τους... Τις θεωρούν ακόμα κ επικίνδυνες... Ο γιατρός μου είπε ότι όλα αυτά είναι ακόμα σε ερευνητικό στάδιο... Θα συμφωνήσω όμως με την πατάτα... Δηλαδή οι απανωτές παλίνδρομες δεν είναι επικίνδυνες? Τι να πω...

Όπως καταλάβατε κ εγώ είμαι μπερδεμένη... Αν κάποια κοπέλα ξέρει κάτι περισσότερο, ας μας ενημερώσει...

Βαρέθηκα να ακούω για "τυχαία γεγονότα"... Αν η ιατρική θέλει να λέγεται "επιστήμη", ας δώσει επιτέλους απαντήσεις!

Καταρχας- άλλο τα 'αντιπατρικά' (που κακως τα αποκαλουμε ετσι- λεγονται πατρικα αντισωματα που ειτε τα εχει η μελλουσα μαμα ειτε όχι) και άλλο τα ΝΚ κύτταρα.

για το 1ο εχω ακουσει πολλες αποψεις-. Μην αμφισβητεις τοσο ευκολα ομως τα ΝΚ. εχεις διαβασει- δεν θα σου πω λεπτομερειες.

Το μονο που θα σου πω ειναι οτι εγω ειχα διαγνωστει με προβλημα και στα 2. εκανα θεραπεια και βλέπεις το τικερακι μου.

αν δεν την ειχα κανει τωρα για αλλη μια φορα θα ειχα χάσει το μωρο μου. τωρα ποιο με βοηθησε - το εμβολιο για τα 'αντιπατρικα' ή η θεραπεια για τα ΝΚ....αγνωστο. σημασια εχει οτι ειμαι έγκυος:)

σκέψου καλά κουκλα μου πριν αποφασισεις να μην κάνεις κάτι. :)

Για αρχη θα παω να κανω τις εξετασεις και αν βγουν ''κακες'', θα το σκεφτω τοτε. Αλλα ειμαι πολυ αρνητικη, για τα εμβολια βασικα!!!

Ξερει καμια σας γιατρο στο δημοσιο που να ασχολειται με αποβολες και να ειναι και αυτος εναντιον;;;

Αχ, αντε να δουμε καμια ασπρη μερα.... :?

Σας ευχαριστω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...