Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ?

Recommended Posts

GEIA SAS KORITSAKIA MOY.THELO TA FOTA SAS STO THEMA TOY THILASMOY.AN KAI EINAI TO 4 PAIDAKI MOY DEN EXO KAI POLY KALH SXESH ME TO THEMA.TA ALLA TA THILASA PERIPOY MEXRI 2 MHNON KAI ME SYMPLIROMA GIATI AKOYGA TI MOY LENE OI GYRO MOY.APO TOTE POY MPENO STO MAMMY PROSPATHO NA DIAVAZO OSO MPORO GIA TO THEMA GIATI AYTH TI FORA THELO NA TA KATAFERO.LIPON TO THEMA EINAI OTI EINAI O MPEMOYLIS 20 HMERON KAI MIA ME 2 FORES THN MERA TOY DINO KAI XENO GIATI ENO TON VAZO STO STHTHOS META APO LIGO(KANENA 10 LEPTO TO AFINEI)TO VAO NA REFTEI KAI META TON VAO PALI STO IDIO.AN DEN TO THELEI TO VAZO STO ALLO.PALI GIA KANENA 10 ME 15 LEPTA.ENO OMOS TIS PROTES MERES TO STHTHOS MOY HTAN SAN PETRA TORA DEN EINAI TOSO KAI OTAN THILAZO XEFOYSKONEI GRIGORA.GIATI DEN EXO POLY GALA H ETSI GINETE ME TIS MERES?TO XENO TOY TO DINO AN DEN THEKI ALLO TO STHTHOS MOY KAI AKOMA DIXNEI OTI THELEI NA FAEI.KAI AYTO MONO MIA ME DYO FORES THN MERA 60 ML ALLA MPOREI NA FAEI MONO 10 H 20 SPANIA THA TO FAEI OLO.TI NA KANO GIA NA EXO GALA POLY?DEN TO PERIORIZO KATHOLOY ME TIN ORA OPOTE THELEI TOY TO DINO.MIPOS GIAYTO DEN EXO POLY DEN PROLAVENEI NA GEMISEI?OSO GIA TIS PANES EXO XASEI TON LOGARIASMO ALLA ZOYME SE KATHE TAISMA MIA ME KAKA MPOREI KAI DYO PADOS EINAI PANO APO 6-8 APO KAKA.XERO OTI SAS KOYRASA ALLLA TA EGRAPSA OLA GIATI EXO SKASEI LIGO ME TO THEMA KAI THELO PRAGMATIKA TA FOTA SAS.EFXARISTO POLY

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Na soy zhsoyn ta paidakia soy!!!

Τα πας περιφημα! Το μωρακι σκουλαρικι στο στηθος οποτε κι οσο θελει.

Μην δινεις συμπληρωμα. Υπονομευεις την παραγωγη σου. Αν δεν πιασει την θηλη καποια στιγμη καντο μια βολτιτσα και ξαναβαλτο στο στηθος. Μπορει να μην πειναει, να ζεσταινετε, να κρυωνει... οτιδηποτε.

Εφοσων βρεχει 6-8 πανες την ημερα μην σε απασχολει καθολου. Τα πας τελεια.

Κι οσο για το στηθος εγω να σου πω οτι μετα απο μια εβδομαδα αφου γεννησα ηταν οπως πριν. Ουτε ετρεχε, ουτε ηταν φουσκωμενο ποτε. Παρ ολα αυτα ακομα θηλαζω!! :D

Εχεις γαλα και θα εχεις για οσο θηλαζεις και μην σε πεισει κανενας για το αντιθετο! Εχεις 4 παιδια... Στον θηλασμο θα κωλωσεις? ;):lol:

Na soy zhsoyn ta paidakia soy!!!

Τα πας περιφημα! Το μωρακι σκουλαρικι στο στηθος οποτε κι οσο θελει.

Μην δινεις συμπληρωμα. Υπονομευεις την παραγωγη σου. Αν δεν πιασει την θηλη καποια στιγμη καντο μια βολτιτσα και ξαναβαλτο στο στηθος. Μπορει να μην πειναει, να ζεσταινετε, να κρυωνει... οτιδηποτε.

Εφοσων βρεχει 6-8 πανες την ημερα μην σε απασχολει καθολου. Τα πας τελεια.

Κι οσο για το στηθος εγω να σου πω οτι μετα απο μια εβδομαδα αφου γεννησα ηταν οπως πριν. Ουτε ετρεχε, ουτε ηταν φουσκωμενο ποτε. Παρ ολα αυτα ακομα θηλαζω!! :D

Εχεις γαλα και θα εχεις για οσο θηλαζεις και μην σε πεισει κανενας για το αντιθετο! Εχεις 4 παιδια... Στον θηλασμο θα κωλωσεις? ;):lol:

ax glykia moy ti kala poy moy ta les.pragmatika moy dineis megalo tharos!!makari na ta katafero giati to thelo poly.an to vazo to moro pio syxna apo to 3 oro poy thelei sto sththos tha exo tipota h oxi?kai otan xazopipilaei pros to telos to sththos lamvanei to mhnhma h oxi?efxaristo kai pali :x

Oσο συχνα και να το βαζεις θα εχεις γαλα. Μην σε απασχολει. Κι οταν πιπιλαει κι αυτο βοηθαει. Να φανταστεις εμεις θηλαζαμε 19 ωρες το 24ωρο τον πρωτο καιρο και μια χαρα βαρος επαιρνε! Ειχα διπλα μου νερο, σνακ, μωρομαντηλα για να μην αναγκαζομαι να τον διακοπτω!! :D

Maniania πρωτα απο ολα να σου ζησουν τα παιδακια σου,βρισκεσαι ακριβως στη φαση που βρισκομουνα κι εγω πριν 10 μηνες που γεννησα τον τριτο μου γιο,τα αλλα δυο μου παιδια τα θηλασα απο 2 μηνες το καθενα περιπου με συμπληρωμα επειδη δεν ειχα τις γνωσεις που επρεπε και κανεις δεν με βοηθησε τοτε και δεν ηξερα και το μαμυ,τον τριτο μου τον θηλασα αποκλειστικα για 8 μηνες οπου και αποθηλασαμε για πρωσοπικους λογους,το μυστικο για να επυτιχεις αποκλειστικο θηλασμο ειναι επιμονη ,υπομονη και καθολου συμπληρωμα αυτο το υπογραμμιζω,το δικο μου στηθος δεν ηταν ποτε πετρα κι ομως ειχα αφθονο γαλα,οσο πιο συχνα βαζεις το μωρο σου στο στηθος τοσο πιο πολυ γαλα θα παραγεις,στην αρχη να το βαζεις συνεχεια,τα μωρακια κουραζονται και εκει που τρωνε τα παιρνει ο υπνος με αποτελεσμα μετα απο λιγο να ξαναπεινανε τοτε εσυ πρεπει να το ξαναβαλεις ξανα και ξανα ωσπου να συνηθισει ,μπορει τον πρωτο καιρο να τα βλεπεις ολα βουνο αλλα μετα θα επιβραβευτουν οι κοποι σου ,αν θελεις να ρωτησεις κατι αλλο ειμαι εδω.

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου

Πρώτα απ'όλα στον θηλασμό δεν τηρούμαι 3ωρα βάζουμε το μωρό στο στήθος όποτε θέλει και για όσο θέλει, όσο περισσότερο το βάζεις τόσο περισσότερο γάλα θα έχεις, δεν χρειάζεται το στήθος να είναι πρησμένο, το γάλα παράγεται την ώρα που το μωρό θηλάζει. Το συμπλήρωμα δεν το χρειάζεται αφού πίνει τόσο λίγο, σταμάτησε το άμεσα γιατί υπονομεύεις την παραγωγή σου.

Maniania πρωτα απο ολα να σου ζησουν τα παιδακια σου,βρισκεσαι ακριβως στη φαση που βρισκομουνα κι εγω πριν 10 μηνες που γεννησα τον τριτο μου γιο,τα αλλα δυο μου παιδια τα θηλασα απο 2 μηνες το καθενα περιπου με συμπληρωμα επειδη δεν ειχα τις γνωσεις που επρεπε και κανεις δεν με βοηθησε τοτε και δεν ηξερα και το μαμυ,τον τριτο μου τον θηλασα αποκλειστικα για 8 μηνες οπου και αποθηλασαμε για πρωσοπικους λογους,το μυστικο για να επυτιχεις αποκλειστικο θηλασμο ειναι επιμονη ,υπομονη και καθολου συμπληρωμα αυτο το υπογραμμιζω,το δικο μου στηθος δεν ηταν ποτε πετρα κι ομως ειχα αφθονο γαλα,οσο πιο συχνα βαζεις το μωρο σου στο στηθος τοσο πιο πολυ γαλα θα παραγεις,στην αρχη να το βαζεις συνεχεια,τα μωρακια κουραζονται και εκει που τρωνε τα παιρνει ο υπνος με αποτελεσμα μετα απο λιγο να ξαναπεινανε τοτε εσυ πρεπει να το ξαναβαλεις ξανα και ξανα ωσπου να συνηθισει ,μπορει τον πρωτο καιρο να τα βλεπεις ολα βουνο αλλα μετα θα επιβραβευτουν οι κοποι σου ,αν θελεις να ρωτησεις κατι αλλο ειμαι εδω.

se efxaristo poly.na einai gera kai kalotyxa ta agorakia soy.kai ego exo 3 agoria alla to proto einai koritsaki.eftyxos na exo me kapion na leo kamia gynaikia koyventa argotera.xa xa xa.makari na pane ola kala kai na ta katafero san esena.filia

Πρώτα απ'όλα στον θηλασμό δεν τηρούμαι 3ωρα βάζουμε το μωρό στο στήθος όποτε θέλει και για όσο θέλει, όσο περισσότερο το βάζεις τόσο περισσότερο γάλα θα έχεις, δεν χρειάζεται το στήθος να είναι πρησμένο, το γάλα παράγεται την ώρα που το μωρό θηλάζει. Το συμπλήρωμα δεν το χρειάζεται αφού πίνει τόσο λίγο, σταμάτησε το άμεσα γιατί υπονομεύεις την παραγωγή σου.

kalhmera kai efxaristo.ana 3oro to vazo giati tote thelei o mpempis alla apo xthes me to poy kalapsei ligo h kati tetio to vazo ligo sto sththos na hremisei gia kanena 5' .einai lathos?

Καθόλου λάθος, το μωρό το βάζεις στο στήθος όποτε θέλει, το στήθος δεν είναι μόνο τροφή αλλά και παρηγοριά, ακούει την καρδιά σου σε νιώθει και αυτό το ηρεμεί

se efxaristo poly.na einai gera kai kalotyxa ta agorakia soy.kai ego exo 3 agoria alla to proto einai koritsaki.eftyxos na exo me kapion na leo kamia gynaikia koyventa argotera.xa xa xa.makari na pane ola kala kai na ta katafero san esena.filia

Aκριβώς αυτά σκεφτόμουν. Επίσης μην ακούς κανέναν ασχετο που μπορεί να σου λεει οτι δεν φτάνει στο μωρο το γαλατάκι σου..Εχεις κ θα έχεις οσο γαλατάκι χρειάζεται το μωράκι σου, φτάνει να το βάζεις οποτε θέλει στο στήθος.

4????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια χαρά θα τα πας!!! Εδω τα βγάζεις περα με 4 παιδιά, στον θηλασμό θα κωλόσεις ;) ?????

Τώρα εχεις σωστή ενημέρωση κ θα τα καταφέρεις!!!!

Να μην ανησυχείς. Δεν μπορεί να βάζεις ένα παιδί στο στήθος και αυτό να είναι λάθος, είτε το βάζεις γιατί πεινάει, είτε γιατί θέλει αγκαλιά.

Αν τηρείς τον κανόνα "όποτε θέλει το παιδί, για όσο χρόνο θέλει", το παιδί θα είναι πιο ήρεμο, ο θηλασμός θα στρώσει και εσύ θα τα έχεις καταφέρει!!!!

Εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα την τρίτη μου κόρη και θέλω πολύ να πάνε όλα καλά και να την βάλω χωρίς προβλήματα στο στήθος μου.

Το γάλα δεν αποθηκεύεται στο στήθος, αλλά παράγεται την ώρα του θηλασμού. Κατά συνέπεια ένα σκληρό στήθος δεν σημαίνει ότι έχεις πολύ γάλα, ούτε ότι χρειάζεσαι 2 ώρες για να γεμίσει. Εγώ θήλαζα κάθε 1 ώρα για 5 λεπτά και η κόρη μου με αυτόν τον τρόπο, τον οποίο εκείνη επέλεξε, θήλασε αποκλειστικά 14 μήνες και ήταν μέσα στις δίπλες από το πολύ πάχος!!!!

ΑΘΗΝΟΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????????????????????????? Θα το χωνεψεις καλε το μικρουλη? Αντε γεννα!!!! :D:lol:

Να μην ανησυχείς. Δεν μπορεί να βάζεις ένα παιδί στο στήθος και αυτό να είναι λάθος, είτε το βάζεις γιατί πεινάει, είτε γιατί θέλει αγκαλιά.

Αν τηρείς τον κανόνα "όποτε θέλει το παιδί, για όσο χρόνο θέλει", το παιδί θα είναι πιο ήρεμο, ο θηλασμός θα στρώσει και εσύ θα τα έχεις καταφέρει!!!!

Εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα την τρίτη μου κόρη και θέλω πολύ να πάνε όλα καλά και να την βάλω χωρίς προβλήματα στο στήθος μου.

Το γάλα δεν αποθηκεύεται στο στήθος, αλλά παράγεται την ώρα του θηλασμού. Κατά συνέπεια ένα σκληρό στήθος δεν σημαίνει ότι έχεις πολύ γάλα, ούτε ότι χρειάζεσαι 2 ώρες για να γεμίσει. Εγώ θήλαζα κάθε 1 ώρα για 5 λεπτά και η κόρη μου με αυτόν τον τρόπο, τον οποίο εκείνη επέλεξε, θήλασε αποκλειστικά 14 μήνες και ήταν μέσα στις δίπλες από το πολύ πάχος!!!!

athina moy me to kalo!!!!se diavaza apo to mannoyles sept-okt.ola na soy pane super!!!den xero an to kano kala to thema me ton thilasmo pandos o mpempakos exei kanei kai magoylakia kai mpoytakia!!!filakia koritsakia

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστούμε πολύ κορίτσια να είστε καλά!! @Barbiee@Elk @Christi.D.🩷🩷🩷
    • Καλημέρα κορίτσια!! Έτυχαν πολλά αυτές τις μέρες και δεν προλάβαινα να γράψω! Να ζήσετε @Tonakiv !! Εύχομαι να περάσατε υπέροχα και να το ευχαριστηθήκατε όλοι!!  @nasia94 εμείς έχουμε 3/12 τα γενέθλια μας, ήδη κανονίστηκε και το πάρτυ με λίγους και καλούς φίλους και τις οικογένειες μας! Αμέσως μετά ξεκινάμε και το σχολείο 🥹 Θα κάνουμε προσαρμογή για ένα μήνα που θα είμαι κ εγώ σπίτι. Ευελπιστώ να πάει καλά..η μικρή τρελαίνεται με τα παιδάκια! Στην παιδική χαρά μόλις βλέπει παιδάκι γελάει και χαιρετάει! 😂  Επίσης, έχω δυσκολευτεί πολύ κορίτσια! Πέρα από το ότι η μικρή είναι πολυυυυ ζωηρή, τρέχει και ειλικρινά σε κάποιες φάσεις δεν την προλαβαίνω, έχει και αρκετή γκρίνια και είναι κολλημένη πάνω μου. Κλαίει για τα πάντα, αν πεινάει (και ας τρώει ΟΛΗ μέρα) τσιρίζει μέχρι να φάει, κλαίει στην αλλαγή πάνας, ρούχων, στο μπάνιο, στο αμάξι…όπως καταλαβαίνετε ΚΛΑΙΕΙ!! 😂 Νιώθω πολλές τύψεις που κάποιες φορές δυσανασχετώ, αλλά πραγματικά τα έχω βρει λίγο σκούρα.. Ακόμη και με τον άντρα μου δεν ηρεμεί, που τα κάνουμε όλα από κοινού, αλλά προφανώς λόγω δουλειάς δεν τον βλέπει τόσο! Αυτααα…συγγνώμη για το σεντόνι, περιμένω να δω και τα δικά σας νέα 😊
    • Καλά και εμένα έχει καιρό που μου τα κάνει βασικά μετά το εμβόλιο το χάσαμε τελείως τον νυχτερινό ύπνο…από κει που ήταν μια χαρά …θα το βρούμε πάλι που θα πάει! 
    • Ναι εμείς είμαστε πολύ κοντά γι αυτό πάντα σε ρωτάω να παρηγορηθώ ♥️😅αχ υπομονή τι να πω την φοβάμαι αυτήν την 17η για να δούμε …ευχαριστούμε πολύ και για τις ευχές!! Άλλη μια Κατερίνα εδώ 💗🎀
    • Ναι ναι αυτό εννοώ! Την βλέπω προσπαθεί και μέσα στη νύχτα κοπανάει τα πόδια της 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...