Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΝΟΣ........


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΩ! ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΙΜΩΧΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΗΣΥΧΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΕ ΠΛΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ! ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ! ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οταν γεννησεις αποκλειετε. Επρεπε ηδη να ειχε παει στο κρεβατακι του.. Οταν γεννησεις θα νοιωσει οτι το διωχνεις για να βαλεις αλλο παιδι στην θεση του. Ειναι σε ηλικια που καταλαβαινει. Εξηγησε του οτι ειναι μεγαλο παιδακι πια και πρεπει να εχει τον δικο του χωρο. Αντε με το καλο το 2ο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να κάνω κι εγώ τώρα τη χαζή ερώτηση? γιατί, μα γιατί κοιμάσαι με το γιο σου και όχι με τον άντρα σου???

εξήγησε στο γιο σου πως πρέπει να πάει στο δικό του δωμάτιο, πάρε τον άντρα σου αγκαλιά και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ?

το παιδί είναι αρκετά μεγάλο για να καταλάβει, αν του εξηγήσεις, ότι έχει ένα ωραίο κρεββατάκι και ότι το δικό σας είναι για σένα και τον μπαμπά!!!

εξήγησέ του ότι όλα τα παιδάκια της ηλικίας του κοιμούνται στο δωμάτιό τους, ρώτησέ τον μήπως θέλει να αλλάξει κάτι στον χώρο του, δώσε του ένα κίνητρο να ασχοληθεί με τον χώρο του......άρχισε το μπούρου μπούρου από τώρα πριν ακόμη γεννήσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι μεγαλος ο γιος σου για να το συζητησεις μαζι του

μιλα του, εξηγησε του οτι ειναι μεγαλο παιδι και θα πρεπει να κοιμαται μονος του τωρα πια

και μια γνωστη μου ειχε παρομοιο προβλημα, με το γιο της στην ιδια ηλικια

ειχε παρει ενα μικρο ποτηρακι και του ειχε πει πως για καθε βραδυ που θα κοιμαται μεσα μονος του θα του βαζει μεσα ενα νομισμα

οταν θα γεμισει θα πανε και θα παρουν με αυτα τα χρηματα οτι θελει

ε μεσα σε 5 μερες κοιμοταν μια χαρα!

κ της ελεγε μαμαχτες το βραδυ ξυπνησα αλλα θυμηθηκα το ποτηρακι κ επειδη θελω να μου παρεις ενα βιβλιο γυρισα απο την αλλη και ξανακοιμηθηκα

ξεκινα απο τωρα γιατι οταν θα γεννησεις δεν προκειται να παει στο δωματιο του

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια και θα σου προτείνω να τον μεταφέρεις στο δωμάτιό του όσο είναι ακόμη νωρίς και οπωσδήποτε πρίν γεννήσεις!! Διακόσμησε όμορφα το δωμάτιό του έτσι ώστε να του αρέσει και να τον παροτρύνεις να περνάει εκε κάποιες ώρες της ημέρας παίζοντας ή ζωγραφίζοντας έτσι ώστε να το συνηθίζει. Εν ανάγκη δώστου ένα κίνητρο (ωραία ιδέα αυτή με το ποτηράκι ;) ).

Βέβαια όλα αυτά τα λέω για να τα ακούω κι εγώ καθώς ο ένας μου γιός τα βράδυα σηκώνεται απ' το κρεββάτι του και έρχεται και ξαπλώνει μαζί μας.. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ! ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...