Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια,χρονια πολλα καταρχην αν εχουμε καμια Δημητρα ή κανενα συζηγο Δημητρη...Georgia καλοφαγωτο το μιλφειγ στειλε και καταδω κανα κομματι..Τα κιλακια προς το παρων ειναι στα 5,5 θα προσπαθησω να βαλω αλλα τοσα μονο μεχρι το τελος,ειμαι λιγο καλυτερα σημερα με το συναχι αλλα αυτος ο βηχας δεν λεει να φυγει...kouki Ειχα και εγω μυκητες στην εγκυμοσυνη το καλοκαιρι απο τη θαλασσα που βαριομουν καποιες φορες να αλλαξω μαγιο αλλα δεν πηρα τιποτα 4 μερουλες κρατησε και εφυγε απλα θα σε παιδεψει λιγο με τα υγρα και τη φαγουρα αλλα αν μπορεις να μην παρεις τιποτα απο φαρμακα και να το ξεπερασεις με πλυσεις απο χαμομηλι και να τρως πολυ γιαουρτι.. Σημερα φαγαμε τσιπουρα με ρυζακι...Αυτα τα νεα μου πολλα φιλακια σε ολες

• Απαντήσεις 847
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια ο γιατρος μου ο Mr.Pringles δεν μου παιρνει λεφτά- ποτε- μονο την επισκεψη απο το βιβλιαριο -πορτοφολι δεν αγγιζουμε παντως- ναναι καλα!

Αχ, Γεωργια να με συμπαθας αλλα η ταυτοτητα μου ειναι undercover εδω στο μαμυ- γιατι περα απο σας υπέρχουν καποια ατομα που δεν θελω να γνωριζουν κατι για μενα..και αμα σου πω το ονομα μου- ε...δεν θα ξερεις και καμια αλλη μαυτο- οποτε παει..αποκαλειφθηκα!χαχαχα

Μαρια ιαπωνικα? αμα σε πω ειχα γραφτει κ γω σε online course και τα παρατησα γιατι τα ειδα ολα κωλυόμενα -που λενε οι φανταροι- χωρις καθοδηγηση!..

Λολλι καλα τα λες- πρεπει να δωσουμε ευκαιριες στο παιδι να βρει την κλιση του- οποτε καλο ειναι να δοκιμασει δραστηριοτητες κ να καταληξει σαυτην που το ικανοποιει κ το εκτονώνει καλυτερα.

χωρις στρες κ αγχος!

Νενα φιλάκιαααα :D

Δημοσίευση

νενακι καλησπέρα !!

koukiditsa εδώ στην Αθήνα, κοντά μου και στις γύρω περιοχές ειχα βρει καιρό ενα φροντιστήριο με Ιαπωνικά και γράφτηκα τελικά καποια στιγμή... ειχε Ιαπωνεζα καθηγήτρια, πολύ ευχάριστη και εχουν και ενα βιβλίο αρκετά βοηθητικό, το Minna no Nihongo, και προχωρήσαμε αρκετά για 1 - 2 μήνες που ήμουν! ηταν και μικρό το γκρούπ! και εγώ γενικά ειμαι υπερ της αυτο-μάθησης, σε κατι τετοια πιστεύω οτι χρειάζεται και ενας οδηγός καθηγητής...

εγώ ξετρελάθηκα με το "σχεδιασμό" των γραμμάτων τους...!!!

post-12238-13873935361223_thumb.gif

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Γεωργία τέλεια κοριτσάκι. Αντε και εγώ θα μάθω τη Δευτέρα,είμαι η μόνη που δεν ξέρω. Αντε να περάσουν οι μέρες.

Και εμένα δεν με έχει κλωτσήσει ακόμα το ζουζουνάκι μου. Θέλω να με κλωτσήσει και μετά θα είμαι πιο ήρεμη.

Σήμερα γιορτάζει ο άντρούλης μου και θα βγούμε για φαγητό.

Φιλάκια Πολλά

Δημοσίευση

Καλορίζικο κορίτσια το Νο 5!!!!

Σημερα γιορταζει η Θεσσαλονικη κ για εμας ειναι σαν Κυριακή, ειχε κ καλο καιρο, τωρα μαζευτηκα η γκαστρουλα!!

Λοιπον εγω αν ειναι αγορι θα του διαβαζω Καββαδία για να γινει αλητάκι , οπως το θελω.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

VASIA να τον χαιρεστε τον αντρουλη σου και να περασετε καλα!!!!

ΚΟΥΚΙ προφανως ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΡΙΝΓΚΛ εχει συμβαση με το ταμειο σας ε;

Αχ πολυ βαριεμαι.....δεν νιωθω και πολυ καλα....λιγο πονοκεφαλο...μια ψιλοκαουρα στο στομαχι....μια ψιλογκρινια.......

Δημοσίευση
Λοιπον εγω αν ειναι αγορι θα του διαβαζω Καββαδία για να γινει αλητάκι , οπως το θελω.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοιτα μην του διαβαζεις Μικρουτσικο (Θανο καλε,οχι Αντρεα): <.... γιε μου που πας;....μανα θα παω στα καραβια...>

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

μισό κορίτσια μισό... ζαλίστηκα με τόση κουλτούρα στο ποστ...χιχιχιχιχχι !!!

περαν της πλάκας... μια χαρά σας βρισκω ! Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία !!! είμαστε και επίκαιρες (πλησιάζει η 17/11) !

Δημοσίευση

Αχχχχ αντε να ερθει το μευθαυριο (28η Οκτ) να μην δουλευει ο αντρουτσος μου!!!!! Να τον δω και εγω λιγο μωρε.......και μετα να ερθει η επομενη μερα για να παμε στον γιατρο να δουμε τα κοριτσια μας!!!!

Δημοσίευση

Εγώ λέω άντε να έρθουν τα Χριστούγεννα καλύτερα για να μπούμε στο 3ο τρίμηνο :lol::lol::lol:

Lollipop αυτό που έγραψες για τα καράβια είναι πράγματι μελοποιημένο ποίημα του Καββαδία...Δεν το έχει γράψει ο θάνος μικρουτσικος...όλα αυτά τα ποιήματα του Καββαδία αναφέρονται κατά κάποιο τρόπο σε ναυτικούς...πρόσεχε Γιούλη μην σου μπαρκάρει καμια μέρα...

Δημοσίευση

καλά... σαν ερθουν και τα Χριστούγεννα (που τοσο αγαπώωωωω!!!) θα ξεχυθούμε στα μαγαζιά για ψώνια ειμαι σίγουρη... σιγά μην κρατηθεί καμιά μας για μετά !!!! θα πιασει αράχνες το post ... !!

Δημοσίευση

Καλά εγώ βέβαια που παρακαλάω να έρθουν τα Χριστούγεννα, παραδίδω -υποτίθεται- τότε την διδακτορική διατριβή μου...βρίσκομαι ακόμα στο 4ο κεφάλαιο το οποίο υπολόγιζα να είχα τελειώσει τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη αλλά με τις ζαλάδες και τις αναγούλες δεν μπορούσα να στρωθώ όπως παλια...

Ελπίζω μόνο να έχω τελειώσει μεχρι να έρθει το μπεμπε γιατί μετά ΚΑΗΚΑ!!! ΚΑΤΑΚΑΗΚΑ μαλιστα!!!!!! :?:?:?:?

Δημοσίευση

εγω πάντως θα της διαβάζω της στρουμφίτας μου τα άπαντα του Καβάφη μετά τον θηλασμό που πεφτει και 'ελαφρύς' και χωνευτικός σαν μέντα μετα απο ενα καλό γευμα... :-j[smilie=kermit.gif]

Αληθεια ο Καββαδίας έτσι ε? και ο Μπάμπης ο Κατσαρίδας..?? ο Τάκης ο Καραβίδας...? =))=))8-}

Δημοσίευση
Εγώ λέω άντε να έρθουν τα Χριστούγεννα καλύτερα για να μπούμε στο 3ο τρίμηνο :lol::lol::lol:

Lollipop αυτό που έγραψες για τα καράβια είναι πράγματι μελοποιημένο ποίημα του Καββαδία...Δεν το έχει γράψει ο θάνος μικρουτσικος...όλα αυτά τα ποιήματα του Καββαδία αναφέρονται κατά κάποιο τρόπο σε ναυτικούς...πρόσεχε Γιούλη μην σου μπαρκάρει καμια μέρα...

To ηξερα οτι μαλλον θα πετουσα μαργαριταρι κ το ρισκαρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πετυχα 1 απο τα 2 τουλαχιστον!!!!!

Οι γνωσεις μου φτανουν μεχρι θεοφανους....αντε βαρια βαρια Φοιβος! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
....Πλούταρχο??? =))

μεταξυ μας τωρα.......ειμαι γνωστη για την ποιοτητα μου.....Τερλεγκας,Στανιση,Χριστοδουλοπουλος κτλ

Ο Πλουταρχος ειναι πολυ εντεχνος για τα γουστα μου!! =))=))=))=))=))

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? φανταζομαι οι μισες κοιμαστε ακομα!! εγω σηκωθηκα πριν λιγο και πειναωωωω!!! χτες ηταν να κανουμε τις καθιερωμενες εξετασεις μας αλλα δεν τις καναμε τελικα. θα παω τωρα να μου τις γραψει για να τις κανω παρασκευη πρωι. ελπιζω να προλαβω να τις εχω μεχρι το μεσημερι (συνηθως μου τις εχει ετοιμες σε 3-4 ωριτσες) για να προλαβω και το γιατρο μιας και το απογευμα πεταμε για θεσσαλονικη!! :D:D αααχχχ σκεφτομαι την αλλη βδομαδα τετοια μερα που θα εχουμε το ραντεβου για το β επιπεδου και παω να σκασω απο το αγχος μου!!! ελπιζω οτι θα ξεχαστω τωρα στο ταξιδακι καπως και θα ψιλοηρεμησω! για να δουμε!! μαρακι στο ανοιχτο πανεπιστημιο ειμαι στο τμημα του ελληνικου πολιτισμου και τα εχω δει ολα φετος με τις εργασιες! :?:?

Δημοσίευση

Καλημερα κοπελιτσες!!! τι κανετε σημερα? εγω πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο 8 μερες.....καλα ηταν γιατι βαρεθηκα και να καθομαι σπιτι,δεν μπορουσα να παω και πουθενα......... αλλα σημερα βρε κοριτσια δεν την παλευω στην καρεκλα του γραφειου... ποναω κατω απο το στηθος απο την δεξια πλευρα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.

τελος παντων κοριτσαρες οσες εχετε γιατρο σημερα να πατε τρεχοντας να σας πει τα καλα νεακια σας!!! φιλια πολλα :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Και το κατσικίσιο όμως δε προορίζεται για το κατσικάκι; 😅😅  πφφ εν τω μεταξύ εδώ Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολο να βρω κατσικίσιο και να το αντικαταστήσω πλήρως απ το αγελαδινό... Και δη πλήρες... Τα περισσότερα που βρίσκω είναι ημιπαχα, και να ταν μόνο αυτό το πρόβλημα... Μόνο σε ΒΙΟ καταστήματα που και είναι μακράς διαρκείας κατσικίσιο, και κάνει και 5.5Ευρώ το λίτρο...! Το 1λτ μας πάει 2 μέρες - δε βγαίνει να δίνουμε 5,5Ε κάθε 2 μερες 😂😅 Του έχω δώσει και πρόβειο και κατσικίσιο γιαούρτι, τα βάζω εναλλαξ, αλλά κι αυτά δυσεύρετα και αρκετά ακριβά από ΒΙΟ μαγαζιά...  Κι είναι κι αυτό το καταστημα, που μάλλον βάζουν και το μαγικό ζωμό του Πανοραμιξ μέσα, αλλιώς δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 25,29Ε/Λ 🤯🤯🤯🤯
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...