Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοριτσια μου τα φώτα σας!!!!


Recommended Posts

Κορίτσια μου ήθελα να μάθω αν έχει συμβεί σε καμία!Ειχα κάνει πριν λίγους μήνες επέμβαση ενδομητρίωσης και απο τότε προσπαθει να φτιάξει ο κύκλος μου. Είχα πάει στο γιατρό μου πριν 2 μηνες για τσεκ και όλα ήταν καλά. Τον προηγούμενο μήνα όμως την 18 μέρα του κύκλου άρχισα να έχω αίμα.Τον πήρα τηλ και μου είπε ωορηξία.Αλλά δυστυχώς ήταν περίοδος!ΓΙα πρώτη φορά στη χωή μου είχα περίοδο στις 18 μέρες. Τώρα είμαι στη 13 μέρα και από το Σαββατο εχω υγρά με αίμαι!Το στήθος μου είναι πολύ πρησμένο και πονάει και λίγο η μέση μου.Μετα απο επαφη είχα πιο πολύ αιμα και σήμερα πάλυ υγρα με αίμαι! Ρε κορίτσια τι μπορεί να ειναι? Είπα να περιμένω λίγο να δω τι θα γίνει. Λέτε να μου έρθει πάλι περίοδος και να τα χάσω τελείως????? :x Τι να έχει γίνει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυτερα να ενημερωσεις τον γιατρο σου για κατι τετοιο. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και μπορει να σου δωσουμε λαθος πληροφοριες και συμβουλες!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ.ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΣΕ εξετασει.ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΑΜΕΛΛΗΣΕΙΣ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!!ΠΗΓαινε στο γιατρο σου.ευχομαι ολα να ειναι καλα!! :!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...