Μετάβαση σε περιεχόμενο

PAMPERS ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

είδα χτές τη διαφήμιση των Pampers που αφορά στον εμβολιασμό των παιδιών της αφρικής.

Πολύ σημαντική η προσφορά αυτού του ποσού και καλό θα ήταν να ακολουθηθεί και από άλλες εταιρείες.

Υπάρχει όμως ένα μελανό σημείο σε αυτό.....Μπροστά στα τεράστια κέρδη που έχουν, το ποσό των 0,053/συσκευασία δεν είναι τίποτα. Μπορεί πραγματικά να είναι αυτό το κόστος του εμβολίου, όμως αν θες να κάνεις μια αξιέπαινη πράξη δώσε κάτι παραπάνω από αυτό που πρέπει......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα εγω αγοραζω pampers ουτως η 'αλλως κ όπως λές αν ή8ελα να κάνω κάτι δεν 8α ήτανε μέσο έταιρείας. Ενω το κοίτα ξα ούτε καν το έψαξα ...

Και αν έχουμε σκόπο να κάνουμε κάτι άς βόηθησουμε μια φτωχή οικογένεια της γειτονίας μας η ένα ίδρυμα όχι τόσο γνωστό όπως το ΄΄χαμογελο'' που έχει 650 χορηγούς ;)

Γνωμη μου

Νομίζω ότι είναι προφανές ότι όλες αυτές οι δήθεν "φιλανθρωπικές" καμπάνιες, είναι στην πραγματικότητα απλά ένας πολύ καλός τρόπος διαφήμισης και προώθησης ενός προϊόντος. Το κέρδος της εταιρείας από τις πωλήσεις των Pampers είναι φυσικά ασύγκριτα μεγαλύτερο από το ποσόν το οποίο δίνεται για τα εμβόλια. Αλλιώς δεν υπήρχε καμία περίπτωση να διαθέσουν αυτό το ποσόν.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θυμηθήτε το "λαμπερό" Dancing with the stars. Μια ακριβή παραγωγή που γινόταν για "φιλανθρωπικό" σκοπό, και τελικά δόθηκαν νομίζω 100 000 ευρώ σε κάποιο ίδρυμα, ποσό που δε νομίζω ότι θα κάλυπτε την παραγωγή μίας και μόνο εβδομαδιαίας εκπομπής! Το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να μην κάνουν την εκπομπή και να δώσουν όλα τα λεφτά που θα ξόδευαν για την παραγωγή της σε φιλανθρωπίες: αυτή θα ήταν μια πραγματική προσφορά. Αλλά μετά ποιο θα ήταν το όφελος γι' αυτούς;

Για να μην πω για το Ραδιομαραθώνιο που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κύπρο, αυτήν την εποχή, για συλλογή χρημάτων για τα "παιδιά με ειδικές ανάγκες" (καραμέλα τα έχουμε κάνει πια) και όλοι θεωρούμε ότι αρκεί μια μικρή χρηματική προσφορά για να κάνουμε το καθήκον μας, διασκεδάζοντας στα πανηγυράκια που στήνονται σε όλες τις πόλεις.

Η πραγματική προσφορά απαιτεί θυσίες. Το να δώσεις 5-6 ευρώ για να αγοράσεις σουβλάκια ή λουκουμάδες σε ένα πανηγύρι, και τα 4 να πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό, δεν είναι θυσία. Απλά δίνεις λεφτά για να φας σουβλάκια ή λουκουμάδες. Ή αγοράζεις ένα κουπόνι 5 ευρώ για να μη σε πρήζουν στα φανάρια.

Η φιλανθρωπία στις μέρες μας έχει ευτελιστεί σε διαφήμιση, αυτοδιαφήμιση και λόγο για διασκέδαση...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...