-
Απαντήσεις
-
Από terry1986 · Δημοσίευση
Μια χαρά!! Ελπιζω να ειναι κ αυτο τυχερό κ να μη χρειαστεί να κανεις νεα ωοληψια!! Κ εμεις προσπαθουμε φυσιολογικά αλλα δεν εχει κάτσει τοσα χρονια! Κ ενω το ξερω, καθε φορα π μ ερχεται περιοδος απογοητευομαι φουλ κ εκει συνειδητοποιω πως ακομα ελπιζω..Τεσπα.. Ελεγα να παμε τον επομενο μηνα αλλα μαλλον θα βγει μεσα στα Χριστούγεννα κ δε ξερω αν θα κανουν ΕΤ!! Τωρα ειμαι δευτερη μερα περιοδου με κυκλο πανω απο 30 μερες παντα..οποτε πιστεύω το νωρίτερο να μ ερθει 10/12..γι αυτο λεω υπολογιζω πως παει για Χριστούγεννα! Οποτε θα παρω τηλ οταν μ ερθει η επομενη περιοδος κ θα δω τι θα μ πουν, αλλιως παμε για Γενάρη! Θα ειμαι βεβαια σκατα με τη δουλεια λογω κλεισιματος της χρονιάς (ειμαι στο λογιστηριο εταιρείας) αλλα δε θα αλλαξω το προγραμμα μ- αυτό εχω αποφασισει αυτη τη φορα! Καθε φορα κοιταω να βολεψει ποτε θα το κανω με βαση τη δουλεια αλλα τωρα θα κοιτάξω ποτε θελω εγω.. -
Από Sandyb · Δημοσίευση
Ρε συ όντως στην πρώτη φωτό φαίνεται γραμμή αλλά είναι πιο αριστερά.. πως γίνεται αυτό.. δοκίμασε να κάνεις και άλλης εταιρείας μπας και βγει καμιά άκρη και σιγουρευτεις.. σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είναι όντως θετικό και ας βγάζει τη γραμμή όπου θέλει... 🙏 ❤️ -
Από Sandyb · Δημοσίευση
Ε ναι λογικό να έχεις μπλεχτεί αφού ούτε οι γιατροί συμφωνούν μεταξύ τους.. σου εύχομαι πραγματικά η επόμενη προσπάθεια να είναι η τυχερή σας.. εγώ έχω ένα εμβρυακι από τότε στην κατάψυξη.. λογικά θα κάνω ετ πρώτα με αυτό και βλέπουμε.. σύντομα θα κλείσω ραντεβού με τους γιατρούς μου και θα αποφασίσουμε.. υποτίθεται προσπαθούμε λίγο φυσιολογικά τώρα μήπως κ γίνει κάνα θαύμα αλλά είπα ακόμα αυτόν το μήνα.. σιγά μη κάτσω να περιμένω.. εσείς για πότε λέτε επόμενη προσπάθεια? -
Από Elk · Δημοσίευση
Από τον θηλασμό είναι κορίτσι μου εγώ θήλαζα αποκλειστικά την πρώτη κόρη μου ήρθε η περίοδος στους 4,5 μήνες και είχα κύκλο μια 40 μια 45 μέρες έφτασα και 52 μέρες.. τώρα θηλάζω και την δεύτερη κόρη μου είναι 2,5 μηνών περίοδος ακόμα δεν μου έχει έρθει … αν θες να κάνεις εξετάσεις κάνε αλλά να ξέρεις όταν θηλάζεις πολλές τιμές επηρεάζονται εγώ θυμάμαι είχα κάνει γενική αίματος και είχα ανεβασμένη χοληστερίνη ο γιατρός είχε πει πως ήταν λόγο του θηλασμού 🤷♀️ -
Από Elk · Δημοσίευση
Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι 🥳🥳🥳🤰🧿
-