Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Μετά απο 9 μήνες άκαρπων προσπάθειων, λέω να προχωρήσω στην επόμενη φάση.

Να δοκιμάσω την τύχη μου με μια, δυο, όσες χρειαστεί τελοσπάντων, σπερματεγχύσεις.

Ξέρει καμία πόσο στοίχίζει αυτό?

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσίευση

Kalimera koritsakia mou :)...Emeis dwsame 400 euro ola (giatros,epe3eragasia spermatos)..Tis eneseis k ta farmaka tis epairnan dwrean apo to kratiko nosokomeio..Mou edwse o giatros tin 1i fora xarti pws 8a kanw e3wswmatiki (afou oi eneseis einai oi idies) k mou ekana fakelo k tis epairnan ap'ekei dwrean...Dikaioume 3 fores k e3antlisa tis 2..

Δημοσίευση

NAIIIIII egw emeina 2 fores egkios apo spermategxisi (ok i mia itan e3wmitria kuisi)..K egw evaza eneseis gia na kanw perissotera waria gia perissoteres pi8anotites..

1i fora : 4 waria

2i fora : 3 waria (e3wmitria kuisi)

3i fora : den evala k adikos kopos pou ekana pistevw egw proswpika

4i fora : 3 waria (egkios-kleinw 9 evdomadwn avrio)

Egw se parotrinw na tin kaneis :)

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ!

Καλά κάνεις και μου λές τη γνώμη σου, κρίμα να κάνω όλη τη διαδικασία και να μην έχω τις περισσότερες δυνατές πιθανότητες.

Η αλήθεια είναι οτι αν μου το έλεγε ο γιατρός θα έλεγα οχι, γιατί θα νόμιζα οτι θα με χαπάκωνε τσάμπα.

Τώρα που το ακούω απο εσένα είναι αλλιώς.

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα...εγω εμεινα εγκυος με σπερματεγχυση και ενα μονο ωαριο δεν εκανα ενεσεις μονο ενα σερπαφαρ τρεις φορες την μερα και μια ενεση πρεγκνιλ 36 ωρες πριν την σπερματεγχυση...εγω εδωσα 500 ευρω στο συνολο(γιατρος και επεξεργασια σπερματος)...πιστευω πως ολα ειναι θεμα γιατρου...ο δικος μου για παραδειγμα ειναι κατα του χαπακωματος αν δεν ειναι απαραιτητο...εμεις προσπαθουσαμε τρια χρονια ειχαμε ενα θεμα με το σπερμα μας αλλα τα καταφεραμε οταν αλλαξαμε νοοτροπια(και γιατρο)...μια χαρα θα τα καταφερετε και εσεις αν εισαι ηρεμη χαλαρη και συνηδητοποιημενη... :):):):)

Δημοσίευση

Maria mou esi eisoun i periptwsi pou 8imame k gi'auto to anafera :)..Oxi den me prizeis..Apo Kipro eimai k apoti 3erw oles edw vazoume eneseis gia perissotera waria k oxi xapakia..Einai talaipwria alla ma8ame k tis vazame (o andras mou sigkekrimena :P) ..Ipervike ton euato tou giati eixe fovies me tis eneseis otan itan mikros alla i 8elisi k i epi8imia tou na ginei mpampas ton voi8ise :P...

Δημοσίευση

Κοριτσια κι εγω σκεφτομαι σοβαρα για σπερματεγχυση σε φυσικο κυκλο, λεω να δοκιμασω μια φορα!!Σημερα θα παμε στο γιατρο και να δουμε τι θα πει!!!Επειδη πριν 1 μηνα ελεγα να κανω και τελικα το αφησαμε, τις ενεσεις τις πηρα δωρεαν απο το ικα!Μου ειπαν 100 ευρω θα χρειαστει για επεεργασια σπερματος και τωρα ο γιατρος δεν ξερω τι θα παρει!!

Δημοσίευση

Mariakrhth με εναν πόνο κοριτσάκι!

Συντομα θα κρατάς στην αγκαλιά σου το μπεμπάκι σου.

Αndria απ΄οτι κατάλαβα αυτές είναι ενέσεις σαν της εξωσωματικής.

Αναστασία, η προσπάθεια σε φυσικό κύκλο έχει και αυτή ενέσεις?

Κάπου τα έχω μπερδέψει νομίζω.

Δημοσίευση
Mariakrhth με εναν πόνο κοριτσάκι!

Συντομα θα κρατάς στην αγκαλιά σου το μπεμπάκι σου.

Αndria απ΄οτι κατάλαβα αυτές είναι ενέσεις σαν της εξωσωματικής.

Αναστασία, η προσπάθεια σε φυσικό κύκλο έχει και αυτή ενέσεις?

Κάπου τα έχω μπερδέψει νομίζω.

ΌΧΙ δεν εχει ενεσεις ο φυσικος κυκλος.Γινεται με παρακολουθηση με υπερηχο και μολις δει οτι ειναι ετοιμο να σπασει σου κανει την σπερματεγχυση.Θεωρω οτι σε αυτη την περιπτωση πρεπει να ειναι διπλη για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες!!!

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα (τελευταίο) τότε πια η διαφορά απο τη επαφή?

Θα μιλήσω για εμένα ως παράδειγμα, αλλά αφού δεν μένω έγκυος 9 μήνες με την ίδια διαδικασία (επαφές) η σπερματέγχυση τι παραπάνω θα προσφέρει?

Δημοσίευση

η διαφορα ειναι πως με την σπερματεγχυση παρακαμπτεται ενα μεγαλο εμποδιο και αυτο ειναι ο τραχηλος και τα διαφορα τραχηλικα υγρα που καμια φορα εμποδιζουν και δυσκολευουν το σπερμα να φτασει το αυγουλακι μας....αρα λοιπον 1)το σπερμα ειναι καθαρο και ενυσχιμενο 2)μπαινει στην μητρα απευθειας 3)δεν υπαρχουν εμποδια στο δρομο του και ετσι ευκολα και ξεκουραστο που ειναι ειναι πολυ πιο ευκολη η υποθεση συλληψη :P:P:P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Ναιι εννοείται βόλτες, τουλάχιστον τις μέρες που θα χει ήλιο κι ας έχει κρύο. Εγώ θα πάρω σίγουρα κι ένα μάρσιπο, σκεφτομαι για το asteraki mei tai, δεν ξερω αν το γνωρίζει κάποια αλλά φαίνεται καλό.  Το κοιλουμπίνι σας πώς πάει κορίτσια; Εμένα το πρωί μέχρι μεσημέρι είναι σαν να ήπια 10 μπύρες και μετά στρογγυλεύει λίγο παραπάνω 😆
    • Πολύ σωστή σε βρ΄ίσκω!! Θέλω κ εγώ βολτο΄ύλες από νωρίς! Μακάρι να τα καταφέρουμε! Αυτό με τη βάση που λες για το αυτοκίνητο, εμείς δε πήραμε ακόμα και το σκέφτομαι.  Βολεύει πολύ βέβαια γιατί περιστρέφεται το καθισματάκι να μπαινοβγαίνει εύκολα το μωρό, αλλά ρε γαμώτο είναι μόνο για το αυγό, για το επόμενο καθισματάκι θε΄λει άλλη βάση. Από θέμα ασφάλειας η πωλήτρια μας είπε ότι είναι το ίδιο, απλώς αν δένεται με τη ζώνη θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι είναι δεμένο σωστά. Εσύ τι λες?
    • Καλημέρα κοριτσάκια μου, αν το κάθισμα στο καρότσι ξαπλώνει τελείως και είναι κατάλληλο από 0+ δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις καλαθουνα. Εμείς στα δίδυμα δεν πήραμε, κατευθείαν στο καροτσάκι τα βάζαμε. Το αυγό είναι το καρεκλάκι για το αυτοκίνητο κ συνήθως έχει αντάπτορες και για το καρότσι. Εμείς μετά τους 2 μήνες τα βγάζαμε με τα αυγά πάνω στο καρότσι. Στην κουμπάρα μου είχαμε πάρει δώρο το Kiddo Jazz με αυγό και βάση isofix για το αυτοκίνητο και τώρα θα μας το δώσει για το μπεμπάκι. Τη βόλεψε πολύ και είναι πολύ οικονομικό σχετικά με άλλα. Το καλό με αυτό είναι πως το ίδιο το κάθισμα γίνεται καλαθούνα. Σχατικά με λίκνο στα δίδυμα είχαμε ένα παρκοκρέβατο που γινεται και λίκνο δηλαδή είναι 2 επιπέδων και κατεβαίνει η μια πλευρά και έρχεται στο ύψος του κρεβατιού. Με βόλεψε αφάνταστα!!!!! Βόλτες θα κάνουμε σίγουρα!!!! Αν δεν βρέχει ντύνει το μωρό καλά, βάζεις κ ποδόσακο κ οργώνεις τη γειτονιά!!!!
    • Αχχχχ το όμορφο ,να το χαίρεσαι το μπουμπούκι σου , άντε βρε κάνε ένα ακόμα θα μας σκάσεις 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...