Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...

ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ....

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?????? ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οταν ειχαμε το παλιο αυτοκινητο,η ζωνη στο πισω καθισμα (μονο μια ειχε) ηταν χαλασμενη απο ανεκαθεν.οταν λοιπον γεννησα κ σιγα σιγα επρεπε να μεταφερω το παιδι ο αντρας μου εκανε μια πανεντα.στερεωσε κ εδεσε το καθισματακι γυρω γυρω απο το πισω καθισμα με ιμαντες.ιμαντες αντοχης εννοειται απο αυτους που δενουν στα φορτηγα τα φορτια.χρησιμοποιησε κ κατι ειδικα κλιπς που μεγαλωνουν κ μικραινουν τον ιμαντα κ ετσι το στερεωσε παρα πολυ γερα.καλυτερα κ απο την ζωνη.δεν κουνιοταν καθολου.κ οταν πηραμε αλλο αμαξι,πηγε να βγαλει το καρεκλακι κ δεν μπορουσε γιατι το ειχε δεσει τοσες πολλες φορες που δεν μπορουσε να βρει την ακρη. :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ακούστε κορίτσια τι έπαθα με τον πεθερό. Το αυτοκίνητό του είναι παλιο και ούτε λόγος για ζωνες ή isofix κλπ στο πίσω κάθησμα. Του είχα πει ότι δυστυχώς δεν θα μπορεί να βάζει τον μικρό μου μέσα και αν θελει να πηγαίνει κάπου μπορεί να πέρνει το δικό μου αυτοκίνητο που έχει καθησματάκι. Και ακούστε!!!! Την περασμένη εβδομάδα που τον ειχα παει στα πεθερικά μου για λίγες ώρες έμαθα ότι ειχε πάρει τον μικρό τον είχε βάλει στο μπροστινό κάθησμα και πήγανε βόλτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Τι να σας πω ρε κορίτσια μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο!!!!!!!!!!!!!!!!! Του τα έσουρα για τα καλά!!!!! Μα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: . Τελικά βρήκα μια σελίδα στο διαδίκτυο με την νομοθεσία για τα παιδια στο αυτοκίνητο: www.elpa.gr/newsimages/31.doc.

Μπορεις να βάλεις και το καθησματάκι στη μπροστινή θέση ακόμα και αν πρόκειται για πιο μεγάλο παιδί, αρκεί να έχεις απενργοποιήσει τον αερόσακο (αν εχει).

Αυτό με τους ιμάντες δεν το είχα σκεφτεί, μπορεί να το κάνω κι αυτό.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα του πάρω καρεκλάκι για να τον βάζει εκει.

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...