Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτο παιχνιδι

Recommended Posts

γεια σας μανουλες!!!

σε ποια ηλικια αρχιζουν να κρατανε παιχνιδακια?? αρκουδακια???

ποιο ηταν το πρωτο παιχνιδι που πηρατε στο μωρακι σας??? υπαρχει κατι για μωρακια 2 μηνων??? οχι υποθετω ε?? ;) ανυπομονω να την δω να κοιμαται με ενα λαγουδακι που της ειχαμε παρει πριν γεννηθει :) κοιταξα στο jumbo για παιχνιδακια 0 εως 3 αλλα ειναι ολα σκληρα και φοβαμαι να της δωσω τετοια...καμια ιδεα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σουκατερινακι!!

εγω του ειχαπαρει κατι μικρα υφασματινα ζωακια και κατι υφασματινα σαν βραχιολακια που μπαινουν στα χερακια κ τα ποδαρακια κ οταν τα κουναει αυτα κανουν θορυβο και χαιρεται!!!

επισης ο δικος μου καθοταν πολυ στα γυμναστηρια... το ριλαξ ηταν απο τις πιο αχρηστες αγορεςπου καναμε

κατερινα να σου ζησει το μωρακι!

μωρε ειναι μικρο ακομα για να κραταει παιχνιδακια.μετα τους 3 μηνες θα κρατησει την κουδουνιστρα κ κανα μικρο κουκλακι.

τα δικα μου που ειναι τριων τωρα εχουν αρχισει κ πιανουν την κουδουνιστρα κ κατι μικρα κουκλακια που τους εχω.

τωρα θα πεω γυμναστηριο κ γω να δω αν θα κατσουν.

Kαλησπέρα,κΑατερίνα μου να σου ζήσει το μικρό σου!!Εμείς του ειχαμε πάρει.πριν να γεννηθεί,απο jumbo,κατι πολύχρωμα υφασμάτινα ζωάκια,τα οποία κρεμιούνται(εχουν κρίκο) κ κάνουν κ ηχο-κουδουνίστρας,θορυβο από τις εναλλαγες των υφασμάτων κτλ.Τα εχει καταευχαριστηθεί!!Δεν πιάνουν ακόμη τοσο μικρά,ο δικός μου μέσα στον τεταρτο μήνα αρχισε να αρπάζει ο,τι βλέπει μπροστά του,αλλά ειναι ωραία για οσο ειναι πιο μικρά να τα βλέπουν κ να τα συνηθίζουν!

Το γυμναστήριο δε,αχρηστο,ποτέ δεν θέλησε να κάτσει εκεί κ το ρυλάξ λίγο ξεγελιέται για οσο ειμαστε στο τραπέζι κ τρώμε με το μπαμπά!Αυτό!!Κάθε παιδάκι ομως ειναι διαφορετικό!Θα δεις τι θελει το δικό σου!!φιλιά

ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ!!!! ΕΜΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ, Κ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΡΕΣΑΝ....ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΠΟΥ Κ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ.....ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΥΣΕΙ!

ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ!ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΚΡΕΜΙΕΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ Κ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ...ΛΕΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ ΗΧΟΥΣ ΖΟΩΝ ΚΤΛ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ(ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΥΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕ) Μ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.....ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=2983127 ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕ 4 ΜΑΓΑΖΙΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΔΕΝ !!!!!

Ποσο διαφορετικα ειναι τα παιδακια τελικα.... Εμενα στην αρχη τρελαινοταν με το περιστρεφομενο στην κουνια. (αμα βρω το βιντεακι θα το ανεβασω, να δεις τα πρωτα του χαμογελα) Οταν συνεδεσαι στο μυαλουδακι του οτι οταν του το βαζω φευγω, γιατι μονο ετ5σι πηγαινα τουαλετα, η εκανα καμια δουλεια αρχισε να το φοβατε και να κλαιει πααααααααρα πολυ!!

Πιστευω πως το θεμα ειναι λοιπον πως θα παρουσιασεις ενα παιχνιδι και οχι τι παιχνιδι θα ναι αυτο!! Ενα γαντακι με διαφορες φατσουλες σε καθε δαχτυλο που θα του κανεις κουκλοθεατρο με διαφορες φωνουλες μπορει να το ξετρελανει!! ;) Αντικειμεν;α εμενα αρχισε να ποιανει μετα τον 4ο μηνα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...