Μετάβαση σε περιεχόμενο

sos-Επαναγαλακτισμός

Recommended Posts

Χρειάζομαι την βοήθεια σας (lALA κυρίως την δική σου κ όποια κοπέλας έχει ανάλογη εμπειρία). Μια ξαδέρφη του άντρα μου έχει ένα μωράκι 3 μηνών. Μέχρι 2,5 το θήλαζε αλλά του έδινε πάντα κ συμπλήρωμα κ τελικά δυστυχώς το συμπλήρωμα (για τους συνήθης <<χαζούς>> λόγους κ οχι μόνο) αντικατέστησε τον θηλασμό. Επίσης το μωράκι είχε κ κολικούς κ έκλαιγε στο στήθος, ο πατέρας της έπαθε εφραγμα, κ ένας ηλίθιος παιδίατρος (με τις γνωστές καλές συμβουλές π.χ πήρε τα αντισώματα από το πρωτόγαλα κ μην παιδεύεσαι κ.τ.λ- το μωρό δεν είχε πρόβλημα με την αύξηση βάρους ), χρησιμοποιούσε λάθος θήλαστρο (ολα αυτά μαζι ειχαν) ειχαν σαν αποτέλεσμα να σταματήσει πριν 2,5 εβδομάδες τελείως να αντλεί ή να βάζει το μωρό στο στήθος. Έτυχε να μιλήσουμε στο τηλ. εχτές κ μου είπε όλα αυτά κ έβαλε τα κλάματα λέγοντας μου ότι ήθελε κ ακόμη θέλει όσο τίποτα να θηλάσει κ ότι είναι απίστευτα στενοχωρημένη (ευτυχώς ο μπαμπάς της βγήκε από την εντατική κ.τ.λ) κ ότι αν υπήρχει περίπτωση θα έκανε οτιδήποτε χρειαζόταν να επαναφέρει την γαλουχία εαν αυτό ήταν έστω κ ελάχιστα εφικτό.

Ο γιατρός της, της είχε δώσει χάπια για να σταματήσει το γάλα τα οποία δεν πήρε ποτέ. Τώρα θέλει πάρα πολύ να προσπαθήσει για επαναγαλακτισμό. Άντλησε από το στήθος με το swing k έβγαλε 5 μλ.

Εαν ξεκινήσει να αντλεί κάθε 2 με 3 ώρες το αργότερο με νοσοκομειακό θήλαστρο (μεταξύ αυτών κ 2 νυχτερινές αντλήσεις)Βάζει συνέχεια το μωρό στο στήθος -Σε μια πρώτη επικοινωνία με την klinikum είπαν ότι δεν έχουν το symphony αυτή την στιγμή αλλά το lactina, να το νοικιάσει?

Πάρει μαγιά μπύρας (έχουν αποτέλεσμα κ ποια η προτεινόμενη αναλογία? )

Πίνει πολλά υγρά

Λέτε να τα καταφέρει? Ψάχνω κ την σύμβουλο θηλασμού που είχα εγώ για να ενημερωθούμε σωστά αλλά είναι σε σεμινάριο στην Ελβετία κ δεν μπορώ να την βρω προς το παρόν.

Θα εκτιμούσα μια άμεση απάντηση εαν είναι δυνατόν γιατί εαν είναι να κάνει κάτι πρέπει να ξεκινήσει άμεσα καθότι έχει 2,5 εβδομάδες που δεν έχει θηλάσει ή αντλήσει. Ευχαριστώ κ εγώ εκ το προτέρων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα που θα δωσω και συμβουλη :D λοιπον και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι!!!!! και εγω σταματησα για καμια βδομαδα οχι τελειως αλλα δεν την εβαζα και συνεχεια...εβγαζα 10μλ ολη την μερα!!! οχι την φορα ..ΟΛΗ τη μερα!!!!

1ον εγω πηρα το symfony γιατο αλλο δεν ξερω....και φαντασου οτι δεν εκανα καθε 2 ωρες αντληση....και παλι σε μια βδομαδα ειδα αποτελεσμα σε συνδιασμο με...χαπακια απο μαγια μπυρας....εγω περνω 7χ3 8 χαπακια το πρωι 7 το μεσημερι και 7 το βραδυ!!!

επισης....ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ εστω και αν κλαει στην αρχη ....και εμενα εχει κολικους!!! και κλαιει συνεχεια!!! να βρει μια σταση θηλασμου που να βολευονται και οι 2! εμενα βολευεται να ειναι πανω σε μαξιλαρι με τα ποδια προς τα πισω στην μεση μου αναποδα δηλαδι δεν ξερω πως να το περιγραψω :) επισης :) να κοιματα8ι λιγο κατα την διαρκεια της ημερας....να την εχει συνεχεια πανω της και οσο ποιο πολλες φορες στηθος...εμενα τσιριζε!!! σημερα ξυπνησα και ειπα ΘΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!! αααα και δεν την αφηνω να πεινασει παρα πολυ γιατι μετα εκνευριζετσι και δεν το πιανει...με το που ξυπνησει στηθος!!!απο εκει που δεν καθοτανε σημερα εφαγε 2 φορες απο το πρωι και την πηρε ο υπνος στο στηθος μου και οταν εκλαψε την 3ι φορα της εδωσα μπιμπερο αλλα με δικο μου γαλα που ειχα στο ψυγειο! για το θηλαστρο δεν ξερω ...θελει ομως 100 λεπτα ενεργου θηλασμου την μερα δηλαδι 10 αντλησεις των 10 λεπτων η 8 των 13 ....και κυριως να μην αγχωνεται και να επιμενει να το βαζει στο στηθος (μιλαει το τερας υπομονης :mrgreen: ) και ομως με την μικρη τωρα απεκτησα και υπομονη!!!!!! αυτα απο μενα :) και καλη επιτυχια!!! θα τα καταφερει πιστευω γιατι ειναι και νωρις ακομα

Ο επαναγαλακτισμός είναι δύσκολη υπόθεση αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Συνήθως η γαλουχία για να επανέλθει συνήθως χρειάζεται τόσο χρόνο όσο έχει σταματήσει ο θηλασμός.

Πρέπει να ακολουθηθεί πρωτόκολλο αντλήσεων όπως σου γράφει η Κατερίνα πιο πάνω.

Για το θήλαστρο δεν ξέρω ίσως να μπορούσε να χρησιμοποιήσει το lactina μέχρι να βρεθεί το sympony

Υπάρχουν βέβαια και από άλλες εταιρείες νοσοκομειακά αλλά δεν ξέρω τηλ

Να νοικιάσει το Lactina μεχρι να της φερουν το symphony . Οσο πιο γρηγορα ξεκινησει αντλησεις τοσο το καλυτερο .

Η φιλη σου δεν προλαβε να εδραιωσει τη γαλουχια οποτε δεν θα ειναι πολυ ευκολα τα πράγματα. Θελει συστηματικές αντλησεις , πολυ υπομονή και επιμονή . Δεν θα χει συντομα εμφανή αποτελεσματα γιαυτο πρεπει να εχει πολλη στηριξη , πολλη πιστη και πολλη επιμονή .

Θα πρεπει να αντλει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8-10 φορες την ημερα απο τα δυο στηθη για 10 λεπτα . Μια απο αυτες τις αντλησεις θα πρεπει να ειναι μεταξυ 12-6 τη νυχτα . Παραλληλα θα βαζει το μωρο στο στηθος ή απλα θα το εχει πανω της σε επαφη σωμα με σωμα .

Υγρα πολλα δεν χρειάζεται , να πινει το φυσιολογικό νερο που χρειαζεται καθε μερα . Μαγια δεν θα προτινα να παρει κατευθειαν ίσως μετα απο καμια 10αρια μερες αφου δουμε πως τα παει .

Καλη επιτυχια ευχομαι ολοψυχα και θα ειμαστε εδω για οτι χρειαστει !

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας :) . Σχετικά με το θήλαστρο κ το πρωτόκολλο αντλήσεων, γνωρίζω αυτά που γράφετε γιατί τα έφαγα κ εγώ στην μάπα (είχα γίνει αυτοκόλλητη με το symphony για 15 ημέρες) έκανα πρωτόκολλο αντλήσεων τον 1ο μήνα για να αυξήσω την γαλουχία μιας κ εμένα δεν έπιανε καν την θηλή μέχρι τις 20 πρώτες ημέρες κ είχα διατηρήσει την γαλουχία με 3-4 αντλήσεις με το swing κ προσπαθούσα καθε μερα κ με το στήθος κ πολλά άλλα.. Μετά τον 1,5 μήνα ξεκινήσαμε να θηλάζουμε κανονικά από το στήθος κ χωρίς θήλαστρα επιτέλους :D (πράγμα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόταν). Να μην τα πολυλογώ από τότε δεν έχει ξανά πιει ποτέ ξένο, θηλάζω ακόμα κ φυσικά είμαι απίστευτα χαρούμενη για αυτό! Απλά επειδή είναι αρκετά μεγάλο το διάστημα που δεν έχει θηλάζει είναι δύσκολη περίπτωση, για αυτό ήθελα κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες.Σχετικά με το θήλαστρο, βρήκα εγώ τελικά το symphony στην Θεσσαλονίκη, οπότε όλα οκ (η κοπέλα μένει στην Κρήτη).

Για την μαγιά μπύρας δεν έχω ιδέα δεν πήρα ποτέ. Στη εποχή που ήθελα να αυξήσω την παραγωγή έπαιρνα κάποια σκευάσματα που μου είχε δώσει η ομοιοπαθητικός μου, οπότε δεν ξέρω καθόλου τις δοσολογίες που χρειάζονται σε μια τέτοια περίπτωση.

katerina, πόσα mg είναι οι ταμπλέτες που παίρνεις ?

Όταν εγώ δυσκολεύτηκα με διάφορα θέματα στις αρχές σχετικά με τον θηλασμό με βοήθησε αρκετά η lala κ στην συνέχεια ο σύμβουλος θηλασμού. Και ευτυχώς όλα πήγαν ΥΠΕΡΟΧΑ! Θέλω πολύ να την βοηθήσω όπως μπορώ γιατί το θέλει πολύ κ αξίζει όσο τίποτα να το παλέψει. LALA μετά από 2,5 εβδομάδες που δεν έχει θηλάσει η αντλήσει, θεωρείς κ εσύ ότι είναι εφικτός ο επαναγαλακτισμος? Γιατί εγώ της είπα να το προσπαθήσει κ ότι γίνει στην τελική. Ξέρω πως νιώθει κ θέλω όσο τίποτα να της πάνε όλα καλά. Ελπίζω να μην την πήρα στο λαιμό που την ενθάρρυνα. Υπάρχει ΄κ κάτι αλλο που μπορεί να κάνει κ να βοηθήσει?

Νατασούλα αυτό της ειπα κ εγω οτι θα πάρει τουλάχιστον 2,5 - 3 εβδομάδες για να επανέλεθει η γαλουχία αν ολα πάνε καλά κ είναι προετοιμασμένη. Η μαγιά πιστεύεις οτι αποδεδειγμένα βοηθάει?

Οποιαδήποτε αξιόπιστη πληροφορία θα ήταν πολύ χρήσιμη :) .

Μαζι γραφαμε και δεν ειδες την απαντηση μου :D

Κοιτα , αν σκεφτουμε οτι μπορει να επιτευχθει γαλουχια σε μητερες που δεν εχουν καν γεννησει (!!!!!) τοτε καταλαβαινουμε πως δεν ειναι κατι ακατορθωτο . Φυσικά και μπορει να επαναφέρει τη γαλουχια , το διαστημα δεν ειναι τοσο μεγάλο . Επαναλαμβάνω ομως πως θελει πολλη ΠΙΣΤΗ , ΥΠΟΜΟΝΗ , ΕΠΙΜΟΝΗ , ΣΤΗΡΙΞΗ !

Να νοικιάσει το Lactina μεχρι να της φερουν το symphony . Οσο πιο γρηγορα ξεκινησει αντλησεις τοσο το καλυτερο .

Η φιλη σου δεν προλαβε να εδραιωσει τη γαλουχια οποτε δεν θα ειναι πολυ ευκολα τα πράγματα. Θελει συστηματικές αντλησεις , πολυ υπομονή και επιμονή . Δεν θα χει συντομα εμφανή αποτελεσματα γιαυτο πρεπει να εχει πολλη στηριξη , πολλη πιστη και πολλη επιμονή .

Θα πρεπει να αντλει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8-10 φορες την ημερα απο τα δυο στηθη για 10 λεπτα . Μια απο αυτες τις αντλησεις θα πρεπει να ειναι μεταξυ 12-6 τη νυχτα . Παραλληλα θα βαζει το μωρο στο στηθος ή απλα θα το εχει πανω της σε επαφη σωμα με σωμα .

Υγρα πολλα δεν χρειάζεται , να πινει το φυσιολογικό νερο που χρειαζεται καθε μερα . Μαγια δεν θα προτινα να παρει κατευθειαν ίσως μετα απο καμια 10αρια μερες αφου δουμε πως τα παει .

Καλη επιτυχια ευχομαι ολοψυχα και θα ειμαστε εδω για οτι χρειαστει !

Lala moy σε ευχαριστώ. Τώρα ειδα οτι απάντησες, γιατί εγραφα λίγο -εκανα save- σταματούσα ήμουν με το μπεμπe k τώρα το ποσταρα.

Αυτά ακριβώς της ειπα κ εγω (ουφφφ). Τελικά βρηκαμε το symphony στην Θεσσαλονίκη. Λογικά αύριο θα είναι στα χέρια της!. Μέχρι τότε απο εχτές το μεσημέρι που μιλήσαμε της εχω πει να αντλει με το θηλαστρο που εχει (το swing) κάθε 2 ώρες (3 το αργοοοότερο). Εχτές το βράδυ έκανε 2 αντλήσεις. Και το μπεμπέ συχνά στο στήθος. Μου ειπε οτι απλά γλύφει την θηλή κ της ειπα οτι δεν πειράζει είναι λογικό αλλα ασ έχουν οσο περισσότερο δερματική επαφή, να την μυρίζει κ.τ.λ.

Οπότε να της πω να μην ξεκινήσει την μαγια ακόμα.. Οκ.

Έυχαριστώ, ειναι κ μακρυα ρε γαμώτο (εγω Πάτρα αυτή Κρήτη κ δεν μπορώ να είμαι περισσότερο κοντά της :( ). Ξερω οτι είναι δυσκολο αλλά μακάρι να πάνε ολα πολύ καλά.

Και πάλι σε ευχαριστώ

Δεν ξέρω αν θυμάσαι τις δικές μου δυσκολίες τοτε..Η κόρη μου εχτές μου τράβηξε την μπλούζα κ βουρ στο βυζάκι :lol::D κ κάθε στιγμή νιώθω ευλογημένη που ευτυχώς ολα πήγαν καλά.. Δεν μπορώ να φανταστώ να μην την θηλαζα, είναι οτι πιο φυσικό κ μια απο τις πιο όμορφες στιγμές με την κόρη μου. Και αν θυμάσαι την περιπτωση μου θα θυμάσαι οτι δεν μου ειχα έρθει κ καθόλου καλά τα πράγματα ..αλλα προσπάθησα κ ευτυχώς ολα καλά. Και η κοπέλα αυτή το θέλει τοσο πολύ κ νομίζω οτι τουλάχιστον αφου το θέλει, οτι κ να γίνει κάλο θα είναι να ξέρει οτι προσπάθησε.

Δεν ξέρω αν θυμάσαι τις δικές μου δυσκολίες τοτε..Η κόρη μου εχτές μου τράβηξε την μπλούζα κ βουρ στο βυζάκι :lol::D κ κάθε στιγμή νιώθω ευλογημένη που ευτυχώς ολα πήγαν καλά.. Δεν μπορώ να φανταστώ να μην την θηλαζα, είναι οτι πιο φυσικό κ μια απο τις πιο όμορφες στιγμές με την κόρη μου. Και αν θυμάσαι την περιπτωση μου θα θυμάσαι οτι δεν μου ειχα έρθει κ καθόλου καλά τα πράγματα ..αλλα προσπάθησα κ ευτυχώς ολα καλά. Και η κοπέλα αυτή το θέλει τοσο πολύ κ νομίζω οτι τουλάχιστον αφου το θέλει, οτι κ να γίνει κάλο θα είναι να ξέρει οτι προσπάθησε.

ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΘΗΛΑΖΩ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΒΥΖΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Η ΟΧΙ?Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ??? :?:?

ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΘΗΛΑΖΩ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΒΥΖΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Η ΟΧΙ?Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ??? :?:?

Για να σε βοηθήσουμε πρεπει να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες . Το μωρο καθεται στο στηθος ? Ποσα γευματα θηλάζει ? Με ποιο θηλαστρο αντλεις , ποσο αντλεις , ποσες αντλησεις κανεις? Ποσο συμπληρωμα δινεις ? Την ηλικια και ολες τις μετρησεις του μωρου απο την γεννηση ως σημερα .

Δεν ξερω γιατι σου ειπε οχι η παιδιατρος , απαντησε σε αυτες τις ερωτησεις και θα δουμε αν χρειαζεται να παρεις μαγια .

Για να σε βοηθήσουμε πρεπει να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες .

Το μωρο καθεται στο στηθος ? ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠΛΑ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ.

Ποσα γευματα θηλάζε?

ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΒΥΖΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.

Με ποιο θηλαστρο αντλεις , ΜΕDELA ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.

ποσο αντλεις ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 ΑΝΑ 3 ΩΡΕΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 6.30 ΕΒΓΑΛΑ 60

ΚΑΙ ΣΤΗΣ 9 ΕΒΓΑΛΑ ΑΛΛΑ 100.

ποσες αντλησεις κανεις? 6 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!

Ποσο συμπληρωμα δινεις ? ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΙΩΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100 ΤΗΝ ΜΕΡΑ.

Την ηλικια και ολες τις μετρησεις του μωρου απο την γεννηση ως σημερα .

3850 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ

3650 ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝ ΝΑ ΦΑΕΙ.

ΤΩΡΑ 1 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 4850 ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΖΥΓΑΡΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΠΑΝΤΩΣ.

Δεν ξερω γιατι σου ειπε οχι η παιδιατρος , απαντησε σε αυτες τις ερωτησεις και θα δουμε αν χρειαζεται να παρεις μαγια .

• 2 weeks later...

Συγνώμη και παλι που περιμενες τοσες μερες , δεν ειχα δει το μνμ σου . Αν βλεπετε οτι αργω να απαντησω το πιθανότερο ειναι να μου χει ξεφύγει καποιο θεμα οποτε καλο ειναι να μου στελνετε ενα πμ .

Λοιπον στο θεμα μας , στον παιδιατρο πηγατε ? Ποιο ειναι το βάρος του μωρου ? Τι νεοτερα εχουμε απο την τελευταια φορα που εχεις γραψει ?

Καταρχην να σου πω οτι το συμπλήρωμα δεν το χρειαζεται το μωρο κοψτο αμμεσα . Δεν του προσφέρουν τιποτα τα 100 γρμ , περισσοτερο ειναι δικο σου αγχος και φοβος . Πες μου τωρα γιατι αντλεις ? Εχεις το νοσοκομειακο θηλαστρο ?

Εχω την αισθηση , παρολο που δεν εχω ολοκληρωμενη εικονα , πως απο κακη ενημερωση εχεις μπει σε εναν γολγοθα αντλησεων , συμπληρωματος κλπ κλπ . Απο τη στιγμή που το μωρο πιανει καλα το στηθος και πινει σωστά δεν υπάρχει λογος να αντλείς ή να δινεις συμπλήρωμα . Επιμένεις με το στηθος (τα 5 γευματα ειναι εξαιρετικά λιγα) , ξυπνάς το μωρο οταν βλεπεις οτι δεν εχει τραφει καλα , μετρας τις πανες και συνεχίζεις . Δεν βλεπω να υπάρχει λογος για μαγια . Ξεκινα να βαζεις περισσοτερο το μωρο στο στηθος , μειωσε (με σκοπο σε λιγες μερες να σταματησεις τελειως) τις αντλησεις και κοψε το ξενο .

Περιμένω νεα σου !

Συγνώμη και παλι που περιμενες τοσες μερες , δεν ειχα δει το μνμ σου . Αν βλεπετε οτι αργω να απαντησω το πιθανότερο ειναι να μου χει ξεφύγει καποιο θεμα οποτε καλο ειναι να μου στελνετε ενα πμ .

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΝΑΤΗΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Λοιπον στο θεμα μας , στον παιδιατρο πηγατε ? ΝΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ

Ποιο ειναι το βάρος του μωρου ? 1 ΜΗΝΑ 4860 ΚΑΙ 56,5 ΠΟΝΤΟΥΣ

Τι νεοτερα εχουμε απο την τελευταια φορα που εχεις γραψει ? ΤΟΝ ΖΥΓΗΣΑ ΧΤΕΣ 5300 ΝΗΣΤΙΚΟΣ

Καταρχην να σου πω οτι το συμπλήρωμα δεν το χρειαζεται το μωρο κοψτο αμμεσα . Δεν του προσφέρουν τιποτα τα 100 γρμ , περισσοτερο ειναι δικο σου αγχος και φοβος .

Πες μου τωρα γιατι αντλεις ? ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΙ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΥΠΝΟΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΥΖΙ ΜΟΥ???ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ..

Εχεις το νοσοκομειακο θηλαστρο ? ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΕΝΤΕΛΑ ΕΝΑ

ΠΑΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΣΙΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ...

ΤΙΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΟΨΑ ΑΝΤΕ ΜΙΑ 2 ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ.

Εχω την αισθηση , παρολο που δεν εχω ολοκληρωμενη εικονα , πως απο κακη ενημερωση εχεις μπει σε εναν γολγοθα αντλησεων , συμπληρωματος κλπ κλπ . Απο τη στιγμή που το μωρο πιανει καλα το στηθος και πινει σωστά δεν υπάρχει λογος να αντλείς ή να δινεις συμπλήρωμα . Επιμένεις με το στηθος (τα 5 γευματα ειναι εξαιρετικά λιγα) , ξυπνάς το μωρο οταν βλεπεις οτι δεν εχει τραφει καλα , μετρας τις πανες και συνεχίζεις . Δεν βλεπω να υπάρχει λογος για μαγια . Ξεκινα να βαζεις περισσοτερο το μωρο στο στηθος , μειωσε (με σκοπο σε λιγες μερες να σταματησεις τελειως) τις αντλησεις και κοψε το ξενο .

Περιμένω νεα σου !

Ειμαστε πλεον φίλες και με τη βούλα :mrgreen::D

Η ανάπτυξη του μωρου ειναι παρα πολυ καλη και πιστεψε με τα 100 γρμ ξενο γάλα δεν του προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ . Το μωρο σκουλαρίκι στο στηθος ειναι η καλυτερη μεθοδος για να ρυθμιστει κατάλληλα η παραγωγή σου και να σταματήσεις εντελως τις αντλήσεις σημερα κιολας (γιατι το ξενο ειπαμε θα το σταματήσεις!) . Το θηλαστρο που χρησιμοποιεις ειναι ακατάλληλο για τον τροπο που το χρησιμοποιούσες και εισαι τυχερή που δεν ειχες προβλήματα .

Το μωρο κοιμάται και τωρα στο στηθος ? Δεν ξυπναει ευκολα ? Νομιζω αυτη η συμπεριφορα πρεπει να εχει σταματήσει και το μωρο να συνεργάζεται καλύτερα .

Για οτι αλλο θελεις ειμαι στη διαθεση σου :)

Ειμαστε πλεον φίλες και με τη βούλα :mrgreen::D

Η ανάπτυξη του μωρου ειναι παρα πολυ καλη και πιστεψε με τα 100 γρμ ξενο γάλα δεν του προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ . Το μωρο σκουλαρίκι στο στηθος ειναι η καλυτερη μεθοδος για να ρυθμιστει κατάλληλα η παραγωγή σου και να σταματήσεις εντελως τις αντλήσεις σημερα κιολας (γιατι το ξενο ειπαμε θα το σταματήσεις!) . Το θηλαστρο που χρησιμοποιεις ειναι ακατάλληλο για τον τροπο που το χρησιμοποιούσες και εισαι τυχερή που δεν ειχες προβλήματα .

Το μωρο κοιμάται και τωρα στο στηθος ? Δεν ξυπναει ευκολα ? Νομιζω αυτη η συμπεριφορα πρεπει να εχει σταματήσει και το μωρο να συνεργάζεται καλύτερα .

Για οτι αλλο θελεις ειμαι στη διαθεση σου :)

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΜΕ ΑΨΟΓΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΩ :lol::lol: ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΑΛΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΑ ΕΔΩ ΚΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΕΝΤΟΥΖΑ.ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΖΥΓΗΣΑ 4600 45ΗΜΕΡΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΗΣ 24 ΞΑΝΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΟΛΑ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ :lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστούμε πολύ κορίτσια να είστε καλά!! @Barbiee@Elk @Christi.D.🩷🩷🩷
    • Καλημέρα κορίτσια!! Έτυχαν πολλά αυτές τις μέρες και δεν προλάβαινα να γράψω! Να ζήσετε @Tonakiv !! Εύχομαι να περάσατε υπέροχα και να το ευχαριστηθήκατε όλοι!!  @nasia94 εμείς έχουμε 3/12 τα γενέθλια μας, ήδη κανονίστηκε και το πάρτυ με λίγους και καλούς φίλους και τις οικογένειες μας! Αμέσως μετά ξεκινάμε και το σχολείο 🥹 Θα κάνουμε προσαρμογή για ένα μήνα που θα είμαι κ εγώ σπίτι. Ευελπιστώ να πάει καλά..η μικρή τρελαίνεται με τα παιδάκια! Στην παιδική χαρά μόλις βλέπει παιδάκι γελάει και χαιρετάει! 😂  Επίσης, έχω δυσκολευτεί πολύ κορίτσια! Πέρα από το ότι η μικρή είναι πολυυυυ ζωηρή, τρέχει και ειλικρινά σε κάποιες φάσεις δεν την προλαβαίνω, έχει και αρκετή γκρίνια και είναι κολλημένη πάνω μου. Κλαίει για τα πάντα, αν πεινάει (και ας τρώει ΟΛΗ μέρα) τσιρίζει μέχρι να φάει, κλαίει στην αλλαγή πάνας, ρούχων, στο μπάνιο, στο αμάξι…όπως καταλαβαίνετε ΚΛΑΙΕΙ!! 😂 Νιώθω πολλές τύψεις που κάποιες φορές δυσανασχετώ, αλλά πραγματικά τα έχω βρει λίγο σκούρα.. Ακόμη και με τον άντρα μου δεν ηρεμεί, που τα κάνουμε όλα από κοινού, αλλά προφανώς λόγω δουλειάς δεν τον βλέπει τόσο! Αυτααα…συγγνώμη για το σεντόνι, περιμένω να δω και τα δικά σας νέα 😊
    • Καλά και εμένα έχει καιρό που μου τα κάνει βασικά μετά το εμβόλιο το χάσαμε τελείως τον νυχτερινό ύπνο…από κει που ήταν μια χαρά …θα το βρούμε πάλι που θα πάει! 
    • Ναι εμείς είμαστε πολύ κοντά γι αυτό πάντα σε ρωτάω να παρηγορηθώ ♥️😅αχ υπομονή τι να πω την φοβάμαι αυτήν την 17η για να δούμε …ευχαριστούμε πολύ και για τις ευχές!! Άλλη μια Κατερίνα εδώ 💗🎀
    • Ναι ναι αυτό εννοώ! Την βλέπω προσπαθεί και μέσα στη νύχτα κοπανάει τα πόδια της 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...